Etsitkö rajoitettua ilmaista webhotellia opetteluun? Beta-version ilmainen webhotelli on yksi vaihtoehto, tai hanki halpa webhotelli saatavuustakuulla & monipuolisilla ominaisuuksilla.

Valitse webhotellipakettisi

Single-Webhotelli

5,99€
Säästä 80%
1
20
/kk
 • 1 verkkosivusto
 • 1 postilaatikko
 • 100 GB liikenne
 • 1X laskentateho & muisti

Premium-Webhotelli

10,79€
Säästä 80%
2
19
/kk
 • Rajaton määrä verkkosivustoja
 • Rajaton määrä sähköpostitilejä
 • Rajoittamaton liikenne
 • 2X laskentatehoja & muistia
 • Viikottainen varmuuskopiointi

Business-webhotelli

15,59€
Säästä 76%
3
75
/kk
 • Kaikki Premiumin ominaisuudet
 • Päivittäinen varmuuskopiointi
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • 4X laskentatehot & muisti

Tiesitkö? Henkilökohtainen ilmainen verkkotunnus sisältyy Premium- ja Business-paketteihin!

24/7 Live-asiakaspalvelu

99,9% saatavuustakuu

30 päivän kokeiluaika!

Kokeile nyt, 100% riskittömästi

Kokeile meitä 30 päivän ajan riskittömästi! Sinua suojaa 100% tyytyväisyystakuumme. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen palveluumme tai päätät perua palvelun jostain muusta syystä johtuen ensimmäisen 30 päivän aikana, ole yhteydessä & palautamme sinulle rahasi. Ei kysymyksiä.

#1 Halpa webhotelli - PHP, MySQL & FTP

Parasta laatua edullisimmilla hinnoilla! Korkealuokkainen ja halpa webhotelli-palvelu on mahdollista. Cloud-webhotelli-teknologiamme ansiosta MySQL, FTP ja PHP -hostauksella on enemmän kykyä kuin ajatteletkaan. Anna meidän auttaa sinua tekemään ja julkaisemaan laadukkaita nettisivuja edullisesti. Tarjoamme lähes rajatonta ja halpaa webhotellia ja edullisia verkkotunnuksien rekisteröimisiä. Kokeile ilmaista webhotelliamme jos olet vasta aloittelija verkkosivustojen parissa.

Ilmainen verkkotunnus & Ilmainen SSL-suojaus sisältyy

Säästä enemmän maksamalla vähemmän! Kaikki edulliset Premium ja Business webhotellit sisältävät verkkotunnuksen ilman lisämaksua! Lisäksi tarjotaksemme parasta turvallisuutta ja hakukoneoptimointia varten tarjoamme Business-webhotellipaketin mukana ilmaisen SSL-sertifikaatin. Pidä nettisivusi ja nettikauppasi suojattuna sekä varmista löydettävyytesi hakukoneissa oman SSL-sertifikaatin ja verkkotunnuksen avulla. Ole rauhallinen & hyödy diilistä nyt. Perusta itsellesi Internet-identiteetti silmänräpäyksessä.

Paras webhotelli hintatakuulla! Kaikki sisältyy.

 • Lähes rajoittamaton levytila & liikenne
 • Ilmainen verkkotunnus &SSL sisältyy
 • 24/7/365 Live-asiakaspalvelu
 • Nopeimmat verkkosivustot
 • SSD-levytila takaa nopeuden
 • Helppo kotisivukone & ilmaisia sivupohjia
 • Rajattomasti sähköpostiosoitteita
 • Täysi PHP & MySql-tietokanta tuki
 • 4X optimimoitu WordPress hostaus
 • 100% kokoaikainen tiedostojen hallinta FTP:n ja Cpanelin kautta
 • Yhden klikkauksen skriptien asentaja
 • Platinum BitNinja DDOS -suojaus

Etsitkö edullista WordPress-webhotellia? Tai ehkäpä Joomla, Drupal, Opencart, Prestashop tai Forum webhotellia?

Yhden napautuksen ohjelman asentaja asentaa kaikki nettisivusi vaativat asennukset vain yhdellä napautuksella. Tämä on helpoin ja halvin tapa asentaa lempi cms-ohjelmasi kuten WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop, OpenCart, Forums ja 300 muuta vain yhdellä klikkauksella!

Hostinger tarjoaa jokaiselle asiakkaalle tarvittavat työkalut täysin toiminnallisen verkkosivuston käyttöönottoon. Tarjoamme erittäin vaivattoman vedä & pudota -tyylisen kotisivukoneen ja sovelluksien asentajan. Laita verkkosivustosi verkkoon heti! WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop, Magento, OpenCart - kaikki sovellukset vain yhdellä klikillä.

Aloita riskittömästi tänään!

Kokeile 30 päivän ajan

Peruuta milloin tahansa.
Ei kysymyksiä.

Odota enemmän. Maksa vähemmän. Täällä kaikki on parempaa.

Kaikki mitä tarvitset luodaksesi menestyvän verkkokaupan tai suositun nettisivun. Lopeta potentiaalisten vierailijoiden tai asiakkaiden menettäminen. Luo kaunis nettisivusi nyt ja houkuttele lisää kävijöitä edullisesti. Hostingerin halpa webhotelli auttaa sinua tekemään elämästäsi helpompaa ja rikkaampaa.

Halpa webhotelli

Saa kaikki irti webhotelli-palveluista matalaan hintaan! Alan halvimmat webhotellit sekä ensiluokkaiset Cloud-webhotelli-palvelut palvelinten 99.99% saatavuustakuulla. Jo 10 vuoden ajan olemme tarjonneet ensiluokkaisia, mutta halpoja webhotelleja, jotka ovat laadukkaampia kuin muut paljon mainostetut ja ylihinnoitellut webhotellit.

Ilmaisia Verkkotunnuksia

Hostinger on yksi halvimmista verkkotunnusrekisterijöistä ja sertifioitu ICANN-jäsen. Nyt voit säästää Hostingerin kanssa entistä enemmän! Saat verkkotunnuksen sekä rajattoman webhotelli-paketin ainoastaan webhotellin hinnalla. Ilmainen verkkotunnus siäsltyy jokaiseen Premium- ja Business-webhotelliin.

Rajaton Webhotelli

Lähes rajaton SSD-levytila ja rajoittamaton liikenne puolittaa kustannuksesi! Älä enää menetä potentiaalisia vierailijoita ja asiakkaita, vaan pysy mukana suosiosi nousussa rajoittamattomien webhotellien avulla! Rajaton webhotelli ja SSD-levyt tuovat nettisivuillesi ja verkkokaupoillesi nopeutta, joka on välttämätöntä sivusi näkyvyyden ja menestyksen kannalta.

Ammattimainen Live-tuki

Intohimomme on auttaa asiakkaitamme. Meidän oma tukihenkilömme ovat valmiita auttamaan sinua vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Sinua auttaa aina oikea ihminen, jonka päämäärä on ratkaista ongelmasi. Haluamme varmistaa, että tunnet olosi turvalliseksi käyttäessäsi palveluitamme ja autamme sinua enemmän kuin useimmat webhotellien tarjoajat!

Helppo & Halpa Kotisivukone

Kaunis ja helposti muokattava. Älä tuhlaa enää rahaa nettisivujen kehittämiseen, vaan valitse laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopiva valmis ammattilaisen tekemä malli nettisivulle. Voit julkaista toimivan ja tyylikkään nettisivusi nopeasti, vaivattomasti ja edullisesti! Käyttämällä yksinkertaista kotisivukonettamme luot ammattimaisia kotisivuja ilman teknistä osaamista tai koodaamistaitoja.

Halpa WordPress-webhotelli

Anna WordPress-sivullesi siivet edullisesti! Meidän pilvi-infrastruktuurimme, NGINX sekä PHP7 tukevat menetelmät mahdollistavat nopeuden ja ylivoimaisen suorituskyvyn. Ensiluokkainen WordPress-kokemus voi olla halpaa! Tärkeimpiä tekijöitä ovat tasapaino meidän oman Super Cache Wordpress -webhotellioptimoinnin ja uuden sukupolven SSD-levyjen käytössä.

Anna nettisivuillesi vauhtia ilman turhia kuluja!

Maksa oikeasta webhotelliteknologiasta, älä markkinoinnista!

Lopeta markkinoinnista maksaminen. Maksa vain tuotteesta. Säästä ja valitse halpa webhotelli menettämättä korkeaa laatua. Hinta ei takaa laatua.

29 659 751

Asiakkaat säästävät jo

20 000+

Uusia asiakkaita joka päivä

24 894 152

Julkaistuja verkkosivustoja

Aloita säästäminen nyt!

Monipuolinen webhotelli & verkkotunnus alkaen

1
20
/kk

Tee joku iloiseksi!