Nopea DirectAdmin VPS-webhotelli

Jopa 200 % nopeampi suorituskyky tehokkaalla webhotellin hallintapaneelilla.

Nopea DirectAdmin VPS-webhotelli

Valitse DirectAdmin VPS-webhotellipakettisi

Maksuehdot

Tee sivustostasi uskomattoman nopea

Nopeat latausajat ovat aina käyttäjäkokemuksen kannalta ratkaisevassa asemassa liiketoimintasi tyypistä riippumatta. VPS-pakettimme tarjoavat OpenLiteSpeed-verkkopalvelimen, LiteSpeed-välimuistin ja MariaDB-tietokannat, jotta sivustosi toimisi mahdollisimman nopeasti. Lisäksi DirectAdmin on kevyt ohjauspaneeli, joten se ei kuluta palvelinresurssejasi.

Tee sivustostasi uskomattoman nopea

Siirrä sivustosi helposti

Haluatko siirtää sivustosi toisesta DirectAdmin-webhotellista? Se onnistuu. Testimme osoittavat, että Hostingerin DirectAdmin VPS-palveluun siirtyminen voi nopeuttaa sivustoasi jopa 200 %. Siirtopalvelu on hyvin yksinkertainen, eikä sen käyttö aiheuta toimintakatkoja.

Siirrä sivustosi helposti

99,9 % käyttöaikatakuu

Valvomme palvelimiamme 24/7 varmistaaksemme, että sivustosi on aina käytettävissä. Lisäksi DirectAdmin sisältää automaattisen kaatumisenesto-ohjelman, joka estää käyttökatkoksia tapahtumasta.

99,9 % käyttöaikatakuu

DirectAdmin-webhotellin ominaisuudet

OpenLiteSpeed ja LiteSpeed Cache

OpenLiteSpeed on avoimen lähdekoodin versio LiteSpeedistä, alan nopeimmasta verkkopalvelimesta. Nopeuta sivustosi sisällön toimittamista ottamalla käyttöön LiteSpeed Cache -moduuli tai CMS-lisäosa. Päivitä LiteSpeediin muutamalla napsautuksella ja katso, kun suorituskyky paranee entisestään.

Jälleenmyyntipaketit

Jos pyörität web-kehitysyritystä, DirectAdmin mahdollistaa jälleenmyyntitilien perustamisen asiakkaiden verkkosivustojen isännöintiä varten. Tiliominaisuutta ei tarvitse rakentaa tyhjästä – valitse vain ennalta määritetty jälleenmyyjäpaketti, ja olet valmis.

Multi-Object Caching

DirectAdmin VPS-pakettimme tukevat objektivälimuistin integraatiota Redisin, Memcachedin tai LiteSpeed Memcachedin (LSMCD) kautta. Tämä toiminnallisuus nopeuttaa verkkosivujasi tarjoten tietokantatuloksia välimuistista sen sijaan, että se lähettäisi useita pyyntöjä tietokantaan.

OpenLiteSpeed ja LiteSpeed Cache

Automaattiset varmuuskopiot ja helppo palautus

Kaikki VPS-webhotellipalvelumme sisältävät viikoittaiset tai päivittäiset varmuuskopiot, joilla varmistetaan tietojesi äärimmäinen turvallisuus. Edellisen iteraation palauttaminen vaatii vain yhden napsautuksen. Onko sivustosi tiedostot tallennettu etänä SFTP/FTP:lle tai jollekin muulle hostille? Voimme siirtää ne puolestasi.

HTTP/3 ja QUIC Protocol

OpenLiteSpeed tukee uusinta HTTP-tekniikkaa suorituskyvyn parantamiseksi. Se vähentää verkon viiveaikoja, luo nopeampia yhteyksiä TLS-kättelyjen aikana ja tarjoaa kattavamman salauksen verkkohyökkäysten estämiseksi.

Oma IP-osoite

Kaikki VPS-webhotellipalvelumme sisältävät dedikoidut IP-osoitteet, jotta voit hallita palvelinkonfiguraatiotasi entistäkin paremmin ja joustavammin. Se tarjoaa myös suoran pääsyn sivustoosi FTP:n kautta, paremman maineen domainillesi sekä tehokkaamman suorituskyvyn ja turvallisuuden.

Automaattiset varmuuskopiot ja helppo palautus

Tehokkaat DirectAdmin VPS -webhotellipaketit

Paketin ominaisuudet
KVM 1 * 5,49 /kk
KVM 2 * 7,49 /kk
KVM 4 * 10,99 /kk
KVM 8 * 21,99 /kk
vCPU vCPU
1 Ydintä
2 Ydintä
4 Ydintä
8 Ydintä
Keskusmuisti (RAM) Keskusmuisti (RAM)
4 Gt
8 Gt
16 Gt
32 Gt
NVMe-tallennustila NVMe-tallennustila
50 Gt
100 Gt
200 Gt
400 Gt
Kaistanleveys Kaistanleveys
1 TB
2 TB
4 TB
8 TB
1 Snapshot 1 Snapshot
Viikoittaiset varmuuskopiot Viikoittaiset varmuuskopiot
Dedikoitu IP-osoite Dedikoitu IP-osoite
Täydet pääkäyttäjän oikeudet Täydet pääkäyttäjän oikeudet
100 Mb/s verkkoyhteys 100 Mb/s verkkoyhteys
IPV4 & IPV6 tuki IPV4 & IPV6 tuki
24/7 tuki 24/7 tuki

*48 kk tilauksissa ALV ei sisälly hintaan

Kaikki VPS-pakettimme pohjaavat OVZ-virtuaaliteknologiaan. Kaikki palvelimet ovat itsehallinnoitavia, jolloin tekninen tuki on rajoitettua ja sinun on huolehdittava palvelimesi kokoonpanosta itse.

Valitse lähin tietokeskus

Sivustosi latautuu päihittämättömällä nopeudella vierailijoidesi sijainnista riippumatta. Tier-3-tietokeskusten verkostomme ulottuu eri puolille maailmaa ja tarjoaa erittäin alhaisen viiveen ja nopean sisällön toimituksen.

Valitse lähin tietokeskus

DirectAdmin VPS -webhotellin UKK

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin DirectAdmin VPS-webhotellista

Mikä on DirectAdmin-hallintapaneeli?

Kuinka pääsen DirectAdmin-hallintapaneeliin?

Mitä eroa on cPanelilla ja DirectAdminilla?

Kuinka siirryn toiselta DirectAdmin-webhotellin tarjoajalta Hostingerille?