Nopea DirectAdmin VPS-webhotelli

Hanki jopa 200% nopeampi suorituskyky ilmaisella webhotellin hallintapaneelilla. Ilmainen DirectAdmin -lisenssi sisältyy hintaan - ei lisäkuluja.

DirectAdmin VPS-webhotelliDirectAdmin VPS-webhotelliDirectAdmin VPS-webhotelli

Tee verkkosivustostasi uskomattoman nopea

Ei ole väliä sillä, minkälaista online-yritystä pyörität, sillä nopeat latausajat ovat tärkeitä aina. VPS-suunnitelmamme tarjoavat OpenLiteSpeed verkkopalvelimen, LiteSpeed -välimuistin ja MariaDS tietokantoja, jotka saavat sivustosi pyörimään maksiminopeudella. Lisäksi DirectAdmin on kevyt hallintapaneeli, joten et käytä palvelinresurssejasi.

Tee verkkosivustostasi uskomattoman nopea

Siirrä verkkosivusi helposti

Haluatko siirtää sivustosi toiselta DirectAdmin -webhotellilta? Testimme osoittavat, että Hostingerin DirectAdmin VPS-palveluun siirtyinen voi nopeuttaa sivustoasi jopa 200 %. Siirtopalvelu on hyvin yksinkertainen, eikä siinä ole siirtymäaikoja.

Siirrä verkkosivusi helposti

Säästä ilmaisella DirectAdmin-lisenssillä

Toisilla webhotellintarjoajilla sinun täytyy tehdä erillinen ostos saadaksesi DirectAdmin-lisenssin. Hostingerilla taas hallintapaneelisi kuuluu jo kaikkiin VPS-tileihin ja tarjoten näin enemmän vastinetta rahallesi.

Säästä ilmaisella DirectAdmin-lisenssillä

99.9% nopeus

Tarkkailemme palmilimiamme 24/7 varmistaakseen, että sivustosi on saatavilla aina. Lisäksi DirectAdminiin sisältyy automaattinen kaatumisenesto-ohjelma näin estäen viiveitä.

99.9% nopeus

DirectAdmin webhotelliominaisuudet

OpenLiteSpeed ja LiteSpeed -välimuisti

OpenLiteSpeed on avoimen lähteen versio LiteSpeedistä, nopeimmasta alan palvelimesta. Nopeuta sivustosi latausaikoja mahdollistamalla LiteSpeed -välimuistimoduuli tai CMS-liitäntä. Päivitä LiteSpeed muutamalla sekunnilla boostaten suorituskykyä vielä lisää.

Myyntipaketit

Jos pyörität verkkokehitysyritystä, DirectAdmin sallii sinun asettaa myyntitilejä isännöidäksesi asiakkaiden verkkosivuja. Sinun ei tarvitse konfiguroida tiliä tyhjästä - valitse vain esiasetettu myyntipaketti, ja kaikki on valmista.

Multiobjektivälimuisti

DirectAdmin VPS-suunnitelmamme tukevat objektivälimuistin integraatiota Redis, Memcahced tai LiteSpeed Memchached (LSMCD) kautta. Tämä toiminnallisuus nopeuttaa verkkosivuasi tarjoten tietokantatuloksia välimuistista sen sijaan, että se lähettäisi monia pyyntöjä tietokantaan.

Automaattiset varmuuskopiot ja helppo palautus

Kaikkiin VPS -webhotellipalveluihinmme kuuluu viikottaiset tai päivittäiset varmuuskopiot näin varmistaen tietojesi turvallisuuden. Edellisen version palauttaminen on vain muutaman klikin päässä. Onko sinulla sivustosi tiedostot etä SFTP/FTP -palvelimissa tai muussa palvelussa? Voimme siirtää ne sinulle.

HTTP/3 ja QUIC -protokollat

OpenLiteSpeed tukee viimeisintä HTTP-teknologiaa näin parantaen suorituskykyä. Se vähentää verkkoviiveitä, perustaa nopeamman yhteyden TLS-yhteyden aikana ja tarjoaa kattavamman salauksen näin välttäen kyberhyökkäyksiä.

Dedikoitu IP-osoite

Tarjoamme dedikoitua IP:itä kaikissa VPS-webhotellipalveluissa tarjoten näin enemmän hallintaa ja joustavuutta yli palvelinkonfiguraatioiden. Se tarjoaa myös suoran yhteyden sivustollesi FTP:n kautta tarjoten näin paremman maineen domainillesi ja paremman suorituskyvyn sekä turvallisuuden.

Tehokkaat DirectAdmin VPS -webhotellisuunnitelmat

Paketin Ominaisuudet
vCPU
Keskusmuisti (RAM)
SSD-levytila
Geekbench -pisteytys
Kaistanleveys
Indeksitietuerajoitus
1 ruutukaappaus
Viikoittaiset varmuuskopiot
Dedikoitu IP-osoite
Täydet root-oikeudet
100 Mb/s Verkkoyhteys
IPV4 & IPV6 tuki
24/7-tuki

VPS 1

VPS 1

3,95 €/kk
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 ydin
1 GB
20 GB
608
1 TB
1 310 720

VPS 2

VPS 2

8,95 €/kk
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 ydintä
2 GB
40 GB
991
2 TB
2 621 440

VPS 4

VPS 4

15,95 €/kk
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 ydintä
4 GB
80 GB
1 770
4 TB
5 242 880

VPS 5

VPS 5

23,95 €/kk
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 ydintä
6 GB
120 GB
2 545
6 TB
7 864 320

VPS 6

VPS 6

32,99 €/kk
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 ydintä
8 GB
160 GB
3 203
8 TB
10 485 760

VPS 8

VPS 8

65,99 €/kk
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 ydintä
16 GB
250 GB
3 800
12 TB
16 384 000

*Kaikki VPS-pakettimme pohjautuvat OVZ-virtualisaatioteknologiaan.

Valitse lähin tietokeskus

Sivustosi latautuu epätasaisella vauhdilla riippumatta siitä, missä kävijäsi ovat. Tier-3 tietokeskuksemme on levitetty maailman ympäri tarjoten näin todella nopeita latausaikoja.

Missä paikoissa palvelinkeskukset ovat saatavilla?

DirectAdmin VPS -webhotellin UKK

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin DirectAdmin VPS-webhotellista

DirectAdmin on Linux-pohjainen webhotellin hallintapneeli, jonka omistaa JBMC -ohjelmisto. Sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee VPS-hallinnoinnista helpompaa sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

Mikä tärkeintä DirectAdmin on kevyt, sillä se kuluttaa paljon vähemmän resursseja muihin hallintapaneeleihin verrattuna. VPS LiteSpeed teknologiaan yhdistettynä sivustosi pyörii paljon nopeammin.

Mikä tärkeintä DirectAdmin on kevyt ja se paljon vähemmän resursseja muihin hallintapaneeleihin verrattuna. VPS LiteSpeed teknologiaan yhdistettynä sivustosi pyörii paljon nopeammin.

Kirjautuaksesi sisään DirectAdminin, seuraa näitä vaiheita:

 • Varmista DirectAdmin kirjautumistiedot hallinnoijaltasi. Hostingerilla voit mennä VPS-tilisi hallinnointiasetuksiin ja valita Operoiva järjestelmä -painikkeen. Sieltä näet käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
 • Avaa uusi painike ja lisää http://your-vps-ip-address:2222., esimerkiksi http://111.11.1.111:2222.
 • Lisää hallinnointiasetuksissa annetut kirjautumistiedot ja paina Kirjaudu sisään.
 • Siinä se - olet nyt onnistuneesti kirjautunut sisään hallintapaneeliisi.

  Webhotellista maksamisen lisäksi sinun täytyy yleensä maksaa lisensi DirectAdminista. Hinnat alkaen 2$/kk kolmen eri suunnitelman välillä - Personal, Lite ja Standard.

  Toisin kuin monet webhotellit, Hostinger tarjoaa DirectAdminin ilmaiseksi. Lisäksi DirectAdmin webhotellipalvelumme ovat riskittömiä sillä niihin kaikkiin kuuluu 30 päivän tyytyväisystakuu.

  Sekä cPanel ja DirectAdmin on Linux-pohjainen hallintapneeli monilla eri edistyneillä ominaisuuksilla, jotka auttavat sinua hallinoimaan webhotelliasi. Tässä ovat erot:

 • Käyttöliittymä Sekä cPanel ja DirectAdmin ovat helppokäyttöisiä, mutta cPanelin hallintoasetuksissa on enemmän asetus- ja konfiguraatiovaihtoehtoja. Monet asiantuntijat mieltävät jälkimmäisen aloittelijaystävälliseksi kun taas DirectAdmin sopii paremmin edistyneille käyttäjille.
 • Resurssien käyttö DirectAdmin vie paljon vähemmän levytilaa ja muistia kuin cPanel, mikä on ensisijaista ottaa huomioon silloin kun haluat optimoida sivustosi suorituskykyä. Kuitenkin cPanel tarjoaa sisäänrakennettuja ominaisuuksia ja kolmannen osapuolen integraatioita.
 • Pääsyhallinnointi DirectAdminilla voit hallinnoida ylläpitäjä-, käyttäjä- ja myyjätilejä samoista hallinnointiasetuksista. Kun taas cPanelilla sinun täytyy navigoida tilien ja WHM:n välillä, mikä ei ole yhtä kätevää.
 • Lisenssi VPS-suunnitelmiin DirectAdmin kuuluu ilmaiseksi, mutta cPaneliin ja WJM:iin ei. Sinun täytyy ostaa erillinen lisenssi, jonka hinta alkaa 15.99$/kuukaudessa. Lisäksi Hostinger tarjoaa myös dedikoidun cPanel jaetun webhotellisuunnitelman.
 • Verkkosivuston siirtäminen DirectAdmin VPS:lle on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

 • Luo nykyisessä hallintapaneelissasi varmuuskopio sivustostasi. Varmista, että olet uudelleennimennyt tiedoston sille käyttäjätunnukselle, jotka käytät sivuston isännöimiseen.
 • Navigoi uudelle DirectAdmin hallintapaneeliisi. Kirjoita edellisen webhotellisi FTP-tiedot ja tallenna tekemäsi varmuuskopio.
 • Osoita domainisi uudelle DirectAdmin -webhotellitilillesi.
 • Lue läpi tutoriaali yksityiskohtaisempia ohjeita Hostinger DirectAdmin VPS-sivuston siirtämisestä varten.