New Year Offer 82% ALE
00
PÄIVÄÄ
11
TUNTIA
57
MINUUTTIA
14
SEKUNTIA
Drupal-webhotelli

Drupal-webhotelli

Muunna ideasi mahtavaksi verkkosivustoksi Drupal-optimoidulla webhotellilla
Start Now
 • Taattu 99.9% saatavuus
 • Ylivoimainen suorituskyky
 • Erinomainen chat-asiakaspalvelu
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu

Valitse Drupal-webhotellipaketti

Single-Drupalhotelli

7,99€
Säästä 82%
1
45
/kk
 • 1 verkkosivusto
 • 1 postilaatikko
 • 100 GB liikenne
 • 1X Drupal Optimized Speed
Suosituin

Premium-Drupalhotelli

11,95€
Säästä 75%
2
95
/kk
 • Rajaton määrä verkkosivustoja
 • Rajaton määrä sähköpostitilejä
 • Rajoittamaton liikenne
 • Viikottainen varmuuskopiointi
 • 2X Drupal Optimized Speed

Business-webhotelli

15,95€
Säästä 75%
3
95
/kk
 • Kaikki Premiumin ominaisuudet
 • Päivittäinen varmuuskopiointi
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • 4X Drupal Optimized Speed
Tarvitsetko lisää tehoja projektillesi? Tseekkaa meidän huippulaadukas yritysverkkohotelli.

Tiesitkö? Henkilökohtainen ilmainen verkkotunnus sisältyy Premium- ja Business-paketteihin!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard
 • banktransferfinland

Drupal-webhotelli joka vie sinut huipulle!

Hanki kaikki tarvitsemasi työkalut Drupal-sivuston julkaisuun ja ylläpitoon. Vuosien aikana webhotellimarkkinoilla olemme parantaneet palvelininfrastruktuuriamme tarjoamaan sinulle alustan, joka takaa menestyksesi verkossa. Joustavuus, nopeus ja saatavuus ovat taattuja!

Henkilökohtainen Drupal-ekspertti

Tarvitsetko apua sivustosi luomisessa tai sen siirrossa? Ei hätää! Ammattilaisista koostuva asiakaspalvelutiimimme varmistaa, että saat sivustosi kuntoon hetkessä. Ole yhteydessä milloin tahansa - autamme aina!

Ilmaisia Verkkotunnuksia

Tärkeimmät asiat ensin - sivustosi tarvitsee uniikin nimen. Saat sen ilmaiseksi Hostingerilta! Jokainen vähintään 12kk webhotelli sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin!

Drupal-optimoidut palvelimet

Saa paras saatavuus ja suorituskyky Drupal-sivustollesi! Sivustosi päihittää kaiken tiellä olevan kilpailun, kiitos teknologian kuten HTTP/2 ja uusimpien PHP- ja MariaDB-versioiden.

Julkaise verkkosivustosi Drupal-webhotellilla tänään

Aloita Internet-läsnäolosi rakentaminen kolmella helpolla askeleella.

Valitse Drupal-webhotellipakettisi

Valitse Drupal-webhotellipakettisi

Aloita matkasi ilman huolia! 30 päivän tyytyväisyystakuu sisältyy.

Laita asiat alulle

Laita asiat alulle

Viimeistele palvelun käyttöönotto. Ota yhteyttä Drupal-ammattilaisimme jos tarvitset apua!

Tee ideoista todellisuutta

Tee ideoista todellisuutta

Tästä alkaa hupi! Asenna Drupal vain yhdellä klikkauksella ja aloita sivustosi rakentaminen.

Miksi valita Drupal CMS?

Miksi valita Drupal CMS?

Drupal on yksi maailman suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä, ja sellaisena se tarjoaa joustavan alustan minkä tahansa verkkosivuston valmistamiseksi. Voit rakentaa sivustoja yksinkertaisista portfolioista jopa verkkokauppoihin. Koska se on tehty erittäin kehittäjäystävälliseksi, se on yksi parhaimmista alustoista sekä aloittelijoille että kokeneemmille koodareille. Aivan kuten sanonta kuuluu: jos haluat rakentaa blogin - valitse WordPress, mutta jos haluat rakentaa WordPressin - valitse Drupal.

Kehittäjäystävällinen

Yhtenä parhaiten tunnetuista sisällönhallintajärjestelmistä, Drupal tarjoaa monipuolisen valikoiman lisäosia ja kustomointiominaisuuksia. Jos tarvitsemaasi ominaisuutta ei löydy, tee se itse ja näin saat sivustostasi menestyvän!

Läpäisemättömän turvallinen

Suojaa sivustosi kaikilta uhilta. Drupal on yksi niistä muutamista alustoista, joka on OWASP-standardien mukainen. Ja jos lasket mukaan meidän palvelimien ainutlaatuisen turvallisuuden, tuloksena on sulava webhotellikokemus.

Hakukoneystävällinen

Kerro maailmalle mistä sinä pidät! Saat enemmän näkyvyyttä verkossa sisäänrakennetuilla SEO-ominaisuuksilla. Tuo sivustosi hakukonetuloksien kärkeen ja nauti vakaasta sivustollesi saapuvasta kävijäliikenteestä.

Kaikki ominaisuudet poikkeukselliseen Drupal-kokemukseen

Drupal-webhotelli sisältää kaikki työkalut, jotka tarvitset sivustosi erottamiseksi kilpailusta. Avaa ovi loputtomiin mahdollisuuksiin Hostingerin avulla!

Kustomoitu hallintapaneeli

Tarjotaksemme sinulle täyden vapauden, olemme kehittäneet ainutlaatuisen hallintapaneelin helppokäyttöisellä GIT-integraatiolla, viimeisimmillä PHP-versioilla ja paljon muulla!

1 klikin asennus

Asenna Drupal yhdellä hiirenpainalluksella meidän automaattisella asentajalla. Keskity siihen mikä on tärkeää, ja rupea työskentelemään sivustosi parissa välittömästi!

Välimuistikiihdytys

Hurmaa kävijät nopeasti latautuvilla sivuilla. Saavuta korkeimmat mahdolliset nopeuspisteet meidän itse kehittämällämme Nginx-välimuistitasolla ja fatcache-kiihdyttimellä.

CloudFlare-integraatio

Ota CloudFlare käyttöön helposti ja tee sivustostasi nopeampi ja turvallisempi. DDoS-suojaus, web-palomuuri ja CDN-edut sisältyvät!

SSL/TLS-sertifikaatti

HTTPS turvaa arkaluontoiset kävijöiden ja asiakkaiden tiedot. Hanki elinkautinen SSL-sertifikaatti - nopeuta Drupal-sivustosi luotettavuutta ja paranna hakukonenäkyvyyttä.

Käyttöoikeuksien hallinta

Teetkö projektia yhdessä muiden henkilöiden kanssa? Myönnä heille pääsy webhotellikäyttäjällesi jakamatta henkilötietojasi!

Drupal-webhotellin UKK

Vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin Drupal-webhotellista

Drupal on yksi maailman turvallisimmista sisällönhallintajärjestelmistä. Massiivisen kehittäjäyhteisönsä ansiosta se tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa minkä tahansa verkkosivuston. Sen mukana tuleva syvällinen dokumentaatio varmistaa, että löydät välittömästi ratkaisun kaikkiin Drupal CMS:ään liittyviin ongelmiin.

Drupal tarjoaa vakaan perustan verkkosivustollesi tai verkossa toimivalle yrityksellesi, kiitos sen poikkeuksellisen suorituskyvyn. Olet yhden askeleen lähempänä menestystä välittömän asennuksen, HTTP/2-teknologian ja viimeisimpien PHP- ja MySQL-päivityksien ansiosta. Sisäänrakennetulla saatavuusvalvonnalla ja rinnallasi olevalla asiakaspalvelutiimillä mikään ei pysty estämään sinua saavuttamasta huippua!

Jep, sinä toden totta voit! Drupal tarjoaa monia ilmaisia lisäosia, jotka mahdollistavat verkkokaupan rakentamisen. Ja jos työn alla on vaativampi projekti niin markkinoilta löytyy useita maksullisia ja korkealaatuisia lisäosapaketteja.

Jos satut koskaan tarvitsemaan apua verkkosivustosi käyttöönotossa tai siirrossa, olemme aina valmiita auttamaan sinua. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme ja me varmistamme, että pääset alkuun hetkessä!

Löydät monipuolisen lisäosa- ja teemakirjaston Drupal-sivustosi hallintapaneelista. Ota käyttöön uusia ominaisuuksia, yhteydenottolomakkeita, Live Chat -ruutuja ja monia muita mahtavia toimintoa koskematta yhteenkään koodiriviin!

Molemmat alustat ovat erinomaisia vaihtoehtoja verkkosivuston rakentamiseksi. Niiden väliltä ei oikein pysty valitsemaan yhtä selvää voittajaa, koska molemmissa on omat hyvät puolensa. Kokeile molempia Hostingerilla ja valitse se, joka sopii sinulle parhaiten!

Aloita säästäminen nyt!

Monipuolinen webhotelli & verkkotunnus alkaen

1
45
/kk
 • Rajaton määrä verkkosivustoja
 • 24/7 Live-asiakaspalvelu
 • Helppokäyttöinen kotisivukone
 • 2X WordPress-optimoitu nopeus
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu
Hyödynnä erikoistarjous!
Alkaen
1
45
/kk
Säästä 82%
Aloita