Drupal-webhotelli

Muunna ideasi mahtavaksi verkkosivustoksi Drupal-optimoidulla webhotellilla

check_circle

30 päivän tyytyväisyystakuu

Valitse Drupal-webhotellipaketti

Single-Webhotelli

7,99 €
Säästä 90%
0
80
/kk

1,99 €/kk kun uusit tilauksen

 • 1 verkkosivusto
 • 1 postilaatikko
 • 100 GB:n kaistanleveys eli liikennöinti
 • 1X Drupal-optimoitu nopeus
Suosituin

Premium-Webhotelli

11,95 €
Säästä 82%
2
15
/kk

3,99 €/kk kun uusit tilauksen

 • Rajaton*määrä verkkosivustoja
 • Rajaton määrä*sähköposteja
 • Rajaton*nopeus
 • Viikoittaiset varmuuskopiot
 • 2X Drupal-optimoitu nopeus

Business-Webhotelli

15,95 €
Säästä 78%
3
45
/kk

6,99 €/kk kun uusit tilauksen

 • Kaikki Premiumin ominaisuudet
 • Päivittäinen varmuuskopiointi
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • 4X Drupal-optimoitu nopeus

Tiesitkö tämän? Henkilökohtaiset ilmaisdomainit sisältyvät vuosittaiseen Premium- & Business -webhotellipakettiin!

Kaipaatko lisätehoa? Kokeile pilvipalvelua

Drupal-webhotelli joka vie sinut huipulle!

Hanki kaikki tarvitsemasi työkalut Drupal-sivuston julkaisuun ja ylläpitoon. Vuosien aikana webhotellimarkkinoilla olemme parantaneet palvelininfrastruktuuriamme tarjoamaan sinulle alustan, joka takaa menestyksesi verkossa. Joustavuus, nopeus ja saatavuus ovat taattuja!

live_help

Henkilökohtainen Drupal-ekspertti

Tarvitsetko apua sivustosi luomisessa tai sen siirrossa? Ei hätää! Ammattilaisista koostuva asiakaspalvelutiimimme varmistaa, että saat sivustosi kuntoon hetkessä. Ole yhteydessä milloin tahansa - autamme aina!

thumb_up

Ilmainen verkkotunnus

Tärkeimmät asiat ensin - sivustosi tarvitsee uniikin nimen. Saat sen ilmaiseksi Hostingerilta! Jokainen vähintään 12kk webhotelli sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin!

dns

Drupal-optimoidut palvelimet

Saa paras saatavuus ja suorituskyky Drupal-sivustollesi! Sivustosi päihittää kaiken tiellä olevan kilpailun, kiitos teknologian kuten HTTP/2 ja uusimpien PHP- ja MariaDB-versioiden.

Miksi valita Drupal CMS?

Drupal on yksi maailman suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä, ja sellaisena se tarjoaa joustavan alustan minkä tahansa verkkosivuston valmistamiseksi. Voit rakentaa sivustoja yksinkertaisista portfolioista jopa verkkokauppoihin. Koska se on tehty erittäin kehittäjäystävälliseksi, se on yksi parhaimmista alustoista sekä aloittelijoille että kokeneemmille koodareille. Aivan kuten sanonta kuuluu: jos haluat rakentaa blogin - valitse WordPress, mutta jos haluat rakentaa WordPressin - valitse Drupal.

 icon

check_circleKehittäjäystävällinen

Yhtenä parhaiten tunnetuista sisällönhallintajärjestelmistä, Drupal tarjoaa monipuolisen valikoiman lisäosia ja kustomointiominaisuuksia. Jos tarvitsemaasi ominaisuutta ei löydy, tee se itse ja näin saat sivustostasi menestyvän!

check_circleLäpäisemättömän turvallinen

Suojaa sivustosi kaikilta uhilta. Drupal on yksi niistä muutamista alustoista, joka on OWASP-standardien mukainen. Ja jos lasket mukaan meidän palvelimien ainutlaatuisen turvallisuuden, tuloksena on sulava webhotellikokemus.

check_circleHakukoneystävällinen

Kerro maailmalle mistä sinä pidät! Saat enemmän näkyvyyttä verkossa sisäänrakennetuilla SEO-ominaisuuksilla. Tuo sivustosi hakukonetuloksien kärkeen ja nauti vakaasta sivustollesi saapuvasta kävijäliikenteestä.

Julkaise verkkosivustosi Drupal-webhotellilla tänään

Aloita Internet-läsnäolosi rakentaminen kolmella helpolla askeleella.

Valitse Drupal-webhotellipakettisi

Ensimmäinen askel

Valitse Drupal-webhotellipakettisi

Aloita matkasi ilman huolia! 30 päivän tyytyväisyystakuu sisältyy.

Laita asiat alulle

Toinen askel

Laita asiat alulle

Viimeistele palvelun käyttöönotto. Ota yhteyttä Drupal-ammattilaisimme jos tarvitset apua!

Tee ideoista todellisuutta

Kolmas askel

Tee ideoista todellisuutta

Tästä alkaa hupi! Asenna Drupal vain yhdellä klikkauksella ja aloita sivustosi rakentaminen.

Kaikki mitä tarvitset

Kaikki ominaisuudet poikkeukselliseen Drupal-kokemukseen

Drupal-webhotelli sisältää kaikki työkalut, jotka tarvitset sivustosi erottamiseksi kilpailusta. Avaa ovi loputtomiin mahdollisuuksiin Hostingerin avulla!

tune

Kustomoitu hallintapaneeli

Tarjotaksemme sinulle täyden vapauden, olemme kehittäneet ainutlaatuisen hallintapaneelin helppokäyttöisellä GIT-integraatiolla, viimeisimmillä PHP-versioilla ja paljon muulla!

update

1 klikin asennus

Asenna Drupal yhdellä hiirenpainalluksella meidän automaattisella asentajalla. Keskity siihen mikä on tärkeää, ja rupea työskentelemään sivustosi parissa välittömästi!

https

Välimuistikiihdytys

Hurmaa kävijät nopeasti latautuvilla sivuilla. Saavuta korkeimmat mahdolliset nopeuspisteet meidän itse kehittämällämme Nginx-välimuistitasolla ja fatcache-kiihdyttimellä.

Hallintapaneeli
Verkkokauppa
cloud

CloudFlare-integraatio

Ota CloudFlare käyttöön helposti ja tee sivustostasi nopeampi ja turvallisempi. DDoS-suojaus, web-palomuuri ja CDN-edut sisältyvät!

people

SSL/TLS-sertifikaatti

HTTPS turvaa arkaluontoiset kävijöiden ja asiakkaiden tiedot. Hanki elinkautinen SSL-sertifikaatti - nopeuta Drupal-sivustosi luotettavuutta ja paranna hakukonenäkyvyyttä.

trending_up

Käyttöoikeuksien hallinta

Teetkö projektia yhdessä muiden henkilöiden kanssa? Myönnä heille pääsy webhotellikäyttäjällesi jakamatta henkilötietojasi!

Drupal-webhotellin UKK

Vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin Drupal-webhotellista

Drupal on yksi maailman turvallisimmista sisällönhallintajärjestelmistä. Massiivisen kehittäjäyhteisönsä ansiosta se tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa minkä tahansa verkkosivuston. Sen mukana tuleva syvällinen dokumentaatio varmistaa, että löydät välittömästi ratkaisun kaikkiin Drupal CMS:ään liittyviin ongelmiin.
Drupal tarjoaa vakaan perustan verkkosivustollesi tai verkossa toimivalle yrityksellesi, kiitos sen poikkeuksellisen suorituskyvyn. Olet yhden askeleen lähempänä menestystä välittömän asennuksen, HTTP/2-teknologian ja viimeisimpien PHP- ja MySQL-päivityksien ansiosta. Sisäänrakennetulla saatavuusvalvonnalla ja rinnallasi olevalla asiakaspalvelutiimillä mikään ei pysty estämään sinua saavuttamasta huippua!
Jep, sinä toden totta voit! Drupal tarjoaa monia ilmaisia lisäosia, jotka mahdollistavat verkkokaupan rakentamisen. Ja jos työn alla on vaativampi projekti niin markkinoilta löytyy useita maksullisia ja korkealaatuisia lisäosapaketteja.
Jos satut koskaan tarvitsemaan apua verkkosivustosi käyttöönotossa tai siirrossa, olemme aina valmiita auttamaan sinua. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme ja me varmistamme, että pääset alkuun hetkessä!
Löydät monipuolisen lisäosa- ja teemakirjaston Drupal-sivustosi hallintapaneelista. Ota käyttöön uusia ominaisuuksia, yhteydenottolomakkeita, Live Chat, ja monia muita mahtavia toimintoa koskematta yhteenkään koodiriviin!
Molemmat alustat ovat erinomaisia vaihtoehtoja verkkosivuston rakentamiseksi. Niiden väliltä ei oikein pysty valitsemaan yhtä selvää voittajaa, koska molemmissa on omat hyvät puolensa. Kokeile molempia Hostingerilla ja valitse se, joka sopii sinulle parhaiten!