Ilmainen webhotelli

Tai aloita matkasi Premium-paketilla, jonka vuositilauksella saat henkilökohtaisen domainin, elinikäisen SSL-suojauksen ja DDoS-suojan täysin ilmaiseksi.

Paketit alkaen
1,49 /kk
Tarjous päättyy:
- : - : - : -
Ilmainen webhotelli

Valitse maksullinen tai ilmainen webhotelli

Maksuehdot

Miksi valita Hostinger?

Me Hostingerilla ymmärrämme, että nykyaikaisten verkkosivujen rakentaminen edellyttää vakaata, turvallista ja SEO-optimoitua webhotellia. Eikä sen kuuluisi maksaa maltaita!

Icon
OptimoituTurvattuNopeaKehittäjäystävällinen
OptimoituTurvattuNopeaKehittäjäystävällinen

WordPressille optimoitu ilmainen webhotelli

Palvelimista asiantuntijatukitiimiin - me varmistamme, että kaikki on räätälöity parasta ilmaista WordPress-webhotellikokemusta ajatellen. Lisäksi hienosäädämme jatkuvasti alustaamme sekä ilmaiselle että maksulliselle webhotellille taataksemme 99,9 % käytettävyysajan, jonka ansiosta verkkosivusi ovat aina saatavilla..

WordPressille optimoitu ilmainen webhotelli

Miksi 0000webhost?

Ilmainen webhotelli voi olla mainio aloituspaikka verkkotoiminnallesi. 000webhost on hyvämaineisin palveluntarjoaja, joka tarjoaa ilmaista verkkosivujen isännöintiä ja verkkotunnuspalveluja hallintapaneelin kanssa. Voit julkaista sivut kuluttamatta siihen euroakaan ja nauttia silti luotettavista palveluista.

Runsaasti levytilaa ja kaistanleveyttä

Jokainen ilmainen webhotellitili sisältää 300 Mt levytilaa ja 3 Gt kaistanleveyttä. Pilvitallennustekniikkamme ansiosta voit rakentaa ja hallita sivustoasi helposti. Kun olet valmis seuraavaan vaiheeseen, päivitä ilmaisesta webhotellista Premium- Business- tai Cloud Startup-webhotelliin.

Cloudflare-suojatut nimipalvelimet, PHP, MySQL ja FTP

Tarjoamme kattavan ja ilmaisen webhotellin PHP:llä, MySQL:llä ja FTP:llä. Voit myös suojata verkkosivustosi ei-toivottuja vierailijoita vastaan Cloudflare DNS-palomuurilla. DNS-nimipalvelimesi eteen sijoitettuna se suojaa infrastruktuurisi ja päästää läpi ainoastaan toivottua liikennettä. Cloudflaren aktivointi on yksinkertaista ja ilmaista - osoita vain domainisi DNS-tietueet siihen.

Ilmainen webhotelli SSD:llä

Verkkosivuston nopeus on yhtä tärkeää kuin käytettävyys. 000webhostin pilvi-infrastruktuurin ansiosta ilmainen verkkosivustosi latautuu nopeasti ja viiveettä. Intel Xeon -prosessoreilla varustellut palvelimet, 24 Gt RAM-muisti ja viimeisimmän sukupolven SSD-levyasemat erottavat teknologiamme joukosta.
Miksi 0000webhost?

Ilmainen WordPress-webhotelli

Rakenna ja julkaise blogisi tai yrityssivustosi muutamassa minuutissa vaivattoman ja automatisoidun WordPress-moottorimme avulla. Ei mainoksia eikä huolta teknisistä kokoonpanoista. Lataa vain tiedostosi FTP:n tai WordPressin kautta, luo MySQL-tietokannat ja suorita cron jobit - tai jätä kaikki automaattiohjauksen hoidettavaksi.

Palkittu ja ilmainen webhotellien tarjoaja

000webhost on ansainnut jo 10 vuoden ajan tittelin "Paras ilmainen verkkosivujen webhotelli" aloittelijoille. Ohjauspaneelin yksinkertaisuus, pääsy ilmaiseen kotisivukoneeseen, laaja valikoima webhotellin ominaisuuksia ja kannustava yhteisö tekevät 000webhostista täydellisen ilmaisen webhotellin.
Miksi 0000webhost?

Aloita online-matkasi menestyksekkäästi 000webhostilla

Käytä ilmaista webhotellia

Hostingerin ylläpitämä 000webhost takaa luotettavat palvelimet, sivustosi mainosvapauden sekä 99,9 % käytettävyysajan. Opi koodaamaan ja kokeile PHP:tä, MySQL:ää, FTP:tä ja cPanelia. Luo ilmainen verkkosivusto, rakenna WordPress-blogi tai suunnittele kaunis verkkokauppa vain muutamassa minuutissa.

Täydellinen ilmainen webhotelli hallintapaneelilla

Kaikki mitä tarvitset ensimmäisen sivustosi perustamiseen, rakentamiseen ja kasvattamiseen. Ilmainen webhotellimme tarjoaa ihanteellisen ympäristön uusien ideoiden kokeiluun ja digitaaliseen maailmaan tutustumiseen. Se on paikka, jossa aloittelevista web-kehittäjistä kasvaa ammattilaisia.
Aloita online-matkasi menestyksekkäästi 000webhostilla

Kehittynyt kotisivukone

Kehittynyt kotisivukone
30 päivän tyytyväisyystakuu

Jos et ole 100 % tyytyväinen, voit pyytää maksusi palautusta 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Prosessi on saumaton ja riskitön. Lisätietoja saat tutustumalla palautusehtoihimme (poikkeuksia voidaan soveltaa.)

Ilmainen webhotellipaketti UKK

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin parhaasta ilmaisesta webhotellipalvelusta.

Miten ilmainen webhotelli eroaa maksullisesta?

Icon

Onko ilmainen webhotelli hyvä?

Icon

Kuinka voin saada ilmaisen webhotellin?

Icon

Kuinka saan ilmaisen domainin webhotelliini?

Icon

Millaisen webhotellin tarvitsen?

Icon

Tarjoaako 000webhost myös WordPress-webhotellivaihtoehdon?

Icon

Voinko siirtyä 000webhostista Hostingerille?

Icon

Mitkä ovat ilmaisen webhotellin hyvät ja huonot puolet?

Icon