Joomla-webhotelli

Luo verkkosivusto, jonka olet aina halunnut luoda

check_circle

30 päivän tyytyväisyystakuu

Joomlalle optimoidut webhotellipaketit

Single-Webhotelli

7,99 €
Säästä 90%
0
80
/kk

1,99 €/kk kun uusit tilauksen

 • 1 verkkosivusto
 • 1 postilaatikko
 • 100 GB:n kaistanleveys eli liikennöinti
 • 1X Joomla-optimoitu nopeus
Suosituin

Premium-Webhotelli

11,95 €
Säästä 82%
2
15
/kk

3,99 €/kk kun uusit tilauksen

 • Rajaton*määrä verkkosivustoja
 • Rajaton määrä*sähköposteja
 • Rajaton*nopeus
 • Viikoittaiset varmuuskopiot
 • 2X Joomla-optimoitu nopeus

Business-Webhotelli

15,95 €
Säästä 78%
3
45
/kk

6,99 €/kk kun uusit tilauksen

 • Kaikki Premiumin ominaisuudet
 • Päivittäinen varmuuskopiointi
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • 4X Joomla-optimoitu nopeus

Tiesitkö tämän? Henkilökohtaiset ilmaisdomainit sisältyvät vuosittaiseen Premium- & Business -webhotellipakettiin!

Kaipaatko lisätehoa? Kokeile pilvipalvelua

Joomla-webhotelli, joka räjäyttää mielesi

Vuosien aikana olemme parantaneet palvelininfrastruktuuriamme käyttämään saatavilla olevat resurssit viimeiseen tippaan saakka täydellä tehokkuudella. Hanki kaikki, jonka tarvitset menestyvän Joomla-sivuston rakentamiseen!

live_help

Asiakaspalvelu, joka rakastaa Joomlaa

Tarvitsetko apua sivustosi rakentamisessa tai sen siirrossa meille? Me autamme! Joomlaan erikoistunut ja dedikoitu asiakaspalvelutiimi on valmis auttaman sinua kaikkien kysymyksiesi ja pyyntöjesi kanssa vuorokauden ympäri 24/7/365!

dns

Joomla-optimoidut palvelimet

Koe salamannopeat latausajat ja yritysluokan suorituskyky. Kaikki palvelimemme on säädetty ja optimoitu tarjoamaan paras Joomla-kokemus, riippumatta verkkosivustosi tyypistä.

thumb_up

Ilmainen verkkotunnus

Jokaisella projektilla tulee olla hyvä nimi. Lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja saat sen ilmaiseksi Hostingerilta! Jos valitset vähintään vuoden laskutuskauden Joomla-webhotellillesi, saat meiltä ilmaisen verkkotunnuksen yhdeksi vuodeksi.

Miksi valita Joomla CMS?

Koska Joomla on maailman toiseksi suosituin sisällönhallintajärjestelmä, se tekee sisällön hallitsemisesta yhtä helppoa kuin kävelemisestä! Verkkosivustosi tyypillä ei ole väliä - se tarjoaa sinulle kaikki työkalut tyrmäävien sivujen luomiseksi, säilyttäen samalla vahvan läsnäolon verkossa.

 icon

check_circleYksinkertainen ja joustava

Vaikka olisit rakentamassa ensimmäistä verkkosivustoasi, Joomlan yksinkertaisuus tulee yllättämään sinut. Asenna se yhdellä hiiren painalluksella ja luo edustava verkkosivusto ilman mitään ohjelmointitaitoja!

check_circleLaaja yhteisö

Vuosien aikana Joomla on kerännyt massiivisen käyttäjäkannan joka puolella Internettiä. Täytä kaikki verkkosivustosi tarpeet ja löydä ratkaisut kaikkiin esteisiin, jotka sinulle tulee vastaan rakennusvaiheessa.

check_circleTeemat ja lisäosat

Joomla tuo sinulle täydellisen vapauden tehdä mitä lystäät sen massiivisella määrällä ilmaisia teemoja ja lisäosia. Lisää uusia ominaisuuksia silmänräpäyksessä ja tyrmää sivustosi kävijät kauniilla ja monipuolisilla ulkoasuilla!

Rakenna verkkosivusto Joomlalla jo tänään

Julkaise Joomla-sivustosi vain 3 yksinkertaisessa vaiheessa!

Valitse Joomla-webhotellipaketti

Ensimmäinen askel

Valitse Joomla-webhotellipaketti

Valitse yksi kolmesta ratkaisusta ja tarkista ostoskorisi. Valitse vähintään 12 kk laskutuskausi saadaksesi ilmaisen verkkotunnuksen ja SSL-sertifikaatin!

Mene kassalle

Toinen askel

Mene kassalle

Viimeistele ostosi päästäksesi asiakasalueelle. Voit sitten aktivoida tilauksesi.

Asenna Joomla sivustollesi

Kolmas askel

Asenna Joomla sivustollesi

Nyt alkaa varsinainen työ! Asenna Joomla yhdellä klikillä ja aloita sivustosi rakentaminen!

Kaikki mitä tarvitset

Meillä on kaikki, mitä tarvitset menestyäksesi Joomlan kanssa

Hostingerilla voit keskittyä siihen, millä on oikeasti väliä. Kaikki palvelimet on optimoitu tarjoamaan sinulle paras Joomla-käyttökokemus. Olemme kehittäneet oman hallintapaneelimme monipuolisilla ominaisuuksilla parantaaksemme turvallisuutta ja suorituskykyä!

tune

Cache Accelerator

Nopeuta Joomla-sivustoasi palvelinpuolen välimuistilla ja pidä sivustosi kävijät kiinnostuneina riippumatta niiden määrästä!

update

Viimeisin PHP-versio

Palvelimillemme on aina päivitettynä uusimmat PHP- ja MySQL-versiot ja näin takaamme parhaimman suorituskyvyn ja läpäisettömän turvallisuuden.

https

SSL/TLS-sertifikaatti

Koska HTTPS:stä on tulossa Internetin uusi standardi, tarjoamme sinulle ilmaisen elinkautisen SSL-sertifikaatin jos valitset vähintään vuoden laskutuskauden!

Hallintapaneeli
Verkkokauppa
cloud

CloudFlare

Tarjoamme myös CloudFlare-integraation, jotta pystyt nopeuttamaan sivustoasi maailmanlaajuisella sisällönjakeluverkostolla (CDN) ja kehittyneellä DDoS/WAF-suojauksella!

people

99.9% saatavuus

Meidän ammattilaisista koostuvat insinöörit valvovat palvelimien tilaa vuorokauden ympäri - näin taaten, että sivustosi ovat aina saatavilla.

trending_up

Käyttöoikeuksien hallinta

Rakennatko sivustoa muiden kanssa? Se ei ole ongelma - voit työskennellä projektin kanssa yhdessä meidän käyttöoikeuksienhallinnan avulla!

Joomla-webhotellin UKK

Vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin Joomla-webhotellista.

Joomla on joustava alusta ja tällä hetkellä maailman toiseksi suosituin sisällönhallintajärjestelmä, jolla voit rakentaa minkä tahansa tyyppisen verkkosivuston. Vuodesta 2005 lähtien se on auttanut miljoonia verkkovastaavia, bloggaajia ja yrittäjiä luomaan omia verkkosivustoja.
Joomla-webhotelli pyrkii tarjoamaan parhaan mahdollisen alustan juurikin Joomla-sivustoille. Voit itse keskittyä sivustosi laatuun ja sisältöön, ja me pidämme huolen palvelimen huollosta, saatavuudesta, päivityksistä ja parannuksista. Saat Joomlasta parhaiten irti Hostingerilla.
Siirtääksesi jo olemassaolevan Joomla-sivustosi Hostingerille, tulee sinun ensin luoda sivustostasi täysi varmuuskopio. Helpoin tapa tehdä tämä on lisäosalla kuten Akeeba Backup, joka sallii sinun varmuuskopioida ja palauttaa Joomla-sivustoja helposti. Jos tarvitset apua sivuston siirrossa, dedikoitu asiakaspalvelumme on valmis auttamaan sinua joka päivä ja yö!

Sisällönhallintajärjestelmänä Joomla tarjoaa sinulle paljon joustavuutta ja vapautta. Tämä tuo sinulle mahdollisuuden rakentaa erilaisia ja monipuolisia sivustoja, kuten:

 • Niche-blogit;
 • Arvostelusivut;
 • Työnhakusivustot;
 • Affiliate-sivustot;
 • Portfolio-sivut;
 • Verkkokaupat;

Ja paljon muuta, kiitos Joomlan laajalle lisäosatarjonnalle.

Jep, ja tähänkin on useampi eri tapa. Joomlan ilmaisesta lisäosavalikoimasta löydät useita lisäosia, joiden avulla voit muuntaa sivustosi verkkokaupaksi. Jokaisessa on omat uniikit ominaisuudensa ja voit kokeilla niitä kaikkia ennen kuin päätät, mikä lisäosa sopii juuri sinulle parhaiten.
Taataksemme hyvän käyttökokemuksen, kaikkia joomla-palvelimiamme suojaa BitNinja real-time -turvallisuuspalvelu. Sen lisäksi palvelimia suojaa palomuurisäännöt ja kaiken tämän tuloksena on turvallinen web-ympäristö, joka on suojattu haittaohjelmilta, DDoS- ja brute force -hyökkäyksiltä, XSS ja muilta uhkilta.
Koska CMS-järjestelmien välillä ei ole todellisuudessa yhtä selvää voittajaa, Joomla on yksi parhaista vaihtoehdoista, jos et tahdo rakentaa sivustoasi WordPressin avulla. Melkein kolmannes koko maailman verkkosivuista perustuu tähän avoimen koodin alustaan. Tästä syystä, mitä verkkosivujen luontiin tulee, molemmat sivustot ovat mahtavia valintoja, omine hyvine ja huonoine puolineen.