Yksinkertaisesti parhaat ominaisuudet verkkosivuston rakentamiseen!

Verkkosivuston rakentamisen tulisi olla 100% ilmaista ja helppoa. Zyro-kotisivukone tukee responsiivista ulkoasua, yli 160 sivupohjaa, monikielisiä verkkosivustoja (31 kieltä) ja muuta. Kaikki mainittava löytyy.

image description

Mobiiliystävällinen

Uusinta tekniikkaa käyttämällä voit nyt rakentaa verkkosivuston, joka näyttää erinomaiselta sekä pöytäkoneella että mobiililaitteilla ilman manuaalisia säätöjä tai ohjelmointia.

image description

Erittäin helppokäyttöinen

Vedä ja pudota -käyttöliittymä tekee kotisivukoneestamme erittäin yksinkertaisen. Jopa aloittelija pystyy rakentamaan ammattilaismaisen sivuston ilman teknisiä taitoja.

image description

100+ sivupohjaa

Valitse itsellesi sivupohja yli sadan sivupohjan valikoimasta. Sivupohjat tukevat kaikkia perustoimintoja: sisällön ja kuvien lisäystä, tekstinmuokkausta, valikon luontia sekä sivuston julkaisua Internettiin.

Aloita nyt!
image description

Hakukoneystävällinen

Päivitä sivustosi otsikko sekä lisää sille avainsanoja tai kuvauksia. Nämä elementit auttavat hakukoneita, kuten Googlea, ymmärtämään sivustosi sisältöä ja täten parantamaan sivustosi näkyvyyttä hakutuloksissa.

image description

Rajattomat mahdollisuudet

Lisää kuvagallerioita, YouTube-videoita, MP3-soittimia tai Google Maps -karttoja sivustollesi yhdellä klikillä. Tienaa rahaa lisäämällä Google Adsense -koodinpätkä tai seuraa vierailijoita Google Analyticsillä.

image description

Sosiaalinen media

Lisää Facebook-, Google Plus- ja Twitter-painikkeita sivustollesi, jotta kävijät pystyvät seuraamaan sosiaalista profiiliasi ja suosittelemaan sinua ystävilleen.

image description

Kaikki tämä ilmaiseksi!

Kotisivukoneemme tarjoaa myös 2000 MB tallennustilan verkkosivustosi tiedostoille, kuten kuville, musiikille sekä videoille. Tarjoamme myös ilmaisen aliverkkotunnuksen, jotta pääset välittömästi aloittamaan sivustosi kanssa.

image description
Voimanlähteenä
Aloita nyt!
  • php
  • my sql
  • intel
  • cloudlinux
  • nginx
  • cloudflare
  • wordpress