Black Friday -tarjous 90% ALE
09
PÄIVÄÄ
22
TUNTIA
59
MINUUTTIA
51
SEKUNTIA
Magento-logo

Magento-webhotelli

Julkaise verkkokauppasi ja myy enemmän Magento-optimoidulla webhotellilla.
Start Now
 • Taattu 99.9% saatavuus
 • Ylivoimainen suorituskyky
 • Erinomainen chat-asiakaspalvelu
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu

Valitse Magento-webhotellipakettisi

Single-Magentohotelli

7,99€
Säästä 90%
0
80
/kk
 • 1 verkkosivusto
 • 1 postilaatikko
 • 100 GB liikenne
 • 1X Magento Optimized Speed

Premium-Magentohotelli

11,95€
Säästä 82%
2
15
/kk
 • Rajaton määrä verkkosivustoja
 • Rajaton määrä sähköpostitilejä
 • Rajoittamaton liikenne
 • Viikottainen varmuuskopiointi
 • 2X Magento Optimized Speed

Business-webhotelli

15,95€
Säästä 78%
3
45
/kk
 • Kaikki Premiumin ominaisuudet
 • Päivittäinen varmuuskopiointi
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • 4X Magento Optimized Speed

Tiesitkö? Henkilökohtainen ilmainen verkkotunnus sisältyy Premium- ja Business-paketteihin!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard
 • banktransferfinland

Magento-webhotelli kaikella, jonka tarvitset

Magento-webhotelli, joka on kehitetty kokemukella. Saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta Hostingerilla. Tehokkaalla palvelininfrastruktuurilla, joka on optimoitu takaamaan paras Magento-suorituskyky, kauppasi tarjoaa mieleenpainuvan elämyksen jokaiselle sivustosi kävijälle. Myynnit ja konversiot ovat taattu!

Magento-ammattilaiset sinun rinnallasi

Saat välitöntä apua mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. Emme jätä kysymyksiä vastaamatta! Omistautunut asiakaspalvelijatiimimme auttaa sinua kaikkien ongelmiesi ja kysymyksiesi kanssa. Sillä ei ole väliä onko päivä vai yö, he ovat aina sinun tukenasi!

Magento-optimoidut palvelimet

Viimeisimmillä PHP- ja MySQL-päivityksillä ja monitasoisella Nginx-välimuistilla sinun Magento-kauppasi selviytyy jopa kolme kertaa suuremmasta kävijämäärästä samassa ajassa! Vie kauppasi käyttökokemus seuraavalla tasolle erinomaisella kaupan suorituskyvyllä.

Ilmaisia Verkkotunnuksia

Luo oma tavaramerkkisi Hostingerilla! Kun valitset vähintään vuoden laskutuskauden, tarjoamme sinulle ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin. Hyödynnä tämä erikoistarjous varataksesi kaupallesi erinomainen nimi ja katso kun siitä kasvaa jotain upeaa!

Valtaa maailman verkkomyynti Magento-webhotellilla

3 helppoa askelta! Siinä kaikki oman verkkokauppasi rakentamiseksi!

Valitse pakettisi

Valitse pakettisi

Valitse webhotelliratkaisu ja kokeile sitä riskittömästi 30 päivän tyytyväisyystakuulla.

Asenna kauppa

Asenna kauppa

Aktivoi ostoksesi saadaksesi palvelun toimintakuntoon. Saat välittömästi apua jos tarvitset!

Julkaise verkkokauppasi!

Julkaise verkkokauppasi!

Asenna Magento meidän ilmaisella 1 klikin asentajalla ja aloita verkkomyynti jo tänään!

Miksi valita Magento?

Miksi valita Magento?

On tärkeää valita verkkokaupallesi vakaa alusta. Sähköisen kaupankäynnin alustana Magento pyörittää lähes neljännestä kaikista maailman verkkokaupoista. Ja hyvästä syystä - se on nimittäin yksi parhaimmista verkkokauppaohjelmisto maailmassa. Jos lasket mukaan Hostingerin tehokkaat palvelimet, tuloksena on verkkokauppa, joka ei vedä vertoja millekään muulle kaupalle.

Paras suorituskyky

Varmista sivustosi kävijöille paras ostokokemus Magento-optimoidulla webhotellilla. Kustomoi ja luo verkkokauppa jossa kauppa sujuu joka päivä aivan yhtä hyvin kuin jouluna!

Hakukoneystävällinen

Hakukoneoptimointi ja orgaaninen liikenne ovat monen menestyvän yrityksen tukipilareita. Tuo sivustollesi lisää potentiaalisia asiakkaita tehokkaalla hakukoneoptimoinnilla.

Sähköiseen kaupankäyntiin keskittynyt

Alustana, joka on kokonaan keskittynyt verkkokauppoihihin, Magento tarjoaa sinulle monipuoliset ominaisuudet, lisäosat ja perusteelliset ohjeet korkeimman mahdollisen potentiaalin saavuttamiseksi.

Luo verkkokauppa, joka myy enemmän!

Ryhdy seuraavaksi verkkokauppajätiksi monipuolisilla ominaisuuksilla, jotka erottavat palvelusi muista. Kun Hostinger on rinnallasi, taivas ei ole enää rajana!

1 klikin asennus

Asenna Magento sivustollesi ilman sählinkiä. Syötä vain kauppasi tiedot ja anna meidän palvelimien tehdä loput. Vähemmän työtä, nopeat tulokset!

SSL/TLS-sertifikaatti

HTTPS on Internetin uusi standardi. Pidä asiakkaidesi tiedot turvassa elinkautisella SSL-sertifikaatilla. Se asennetaan vain yhdellä klikillä ja parantaa samalla hakukonenäkyvyyttä ja luotettavuutta!

Käyttöoikeuksien hallinta

Työskenteletkö saman projektin parissa porukalla? Pidä kirjautumistiedot itselläsi ja myönnä kollegoillesi pääsy projektiin meidän käyttöoikeuksien hallinnalla.

Palvelinpuolen välimuisti

Käytämme ainutlaatuista välimuistiteknologiaa Nginx- ja memcached-pohjalla. Salamannopeat sivut ovat taattu!

Hyvin skaalautuva

Kauppasi kasvaessa saatat tarvita kaupallesi lisää tehoja ja resursseja. Saat meiltä lisää resursseja milloin tahansa päivittämällä sulavasti seuraavaan pakettiin!

CloudFlare-suojaus

Hanki CloudFlare-integraatio ja superlataa Magento-kauppasi DDoS-suojauksella, WAF:lla ja nopealla maailmanlaajuisella CDN:llä!

Magento-webhotellin UKK

Vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin Magento-webhotellista

Magento on vapaan lähdekoodin alusta, johon monet suositut verkkokaupat perustuvat. Se keskittyy tarjoamaan verkkokauppojen omistajille vakaan alustan, jota he pystyvät käyttämään fyysisten ja virtuaalisten tuotteiden myyntiin. Jatkuvat päivitykset ja parannukset tekevät Magentosta yhden parhaimmista valinnoista sekä aloittelijoille että kokeneille kehittäjille.

Magento-webhotelli pyrkii tarjoamaan sinulle webhotelliympäristön, joka on optimoitu takaamaan paras Magento-kokemus. HTTP/2, viimeisimmät PHP- ja MySQL-päivitykset nopealla palvelinpuolen välimuistilla tekevät jokaisesta verkkokaupan kävijästä maksavan asiakkaan silmänräpäyksessä. Olemme parantaneet teknologiaa usean vuoden ajan ja rakentaneet kustomoituja ratkaisuja pienille sekä suurille kaupoille!

Oikeilla säädöillä, se toden totta voi! Ja juuri näitä oikeita säätöjä me tarjoamme täällä Hostingerilla - mahdollisuuden rakentaa Magento-kauppa edulliseen webhotelliin ilman, että resursseista tulee pulaa. Ja jos koskaan tarvitset lisää tehoja tai resursseja, pystymme aina tarjoamaan sinulle sopivan ratkaisun. Aloita pienestä ja kasva isoksi Hostingerilla!

Se on rakennettu pääosin PHP:llä. Magento käyttää myös MySQL- tai MariaDB-tietokantoja tehdäkseen tuotteiden hallinnasta sulavaa ja helppoa. Se tarjoaa myös model-view-controller arkkitehtuurin ja on rakennettu olio-ohjelmoinnilla, kiitos tehokkaalle Zend-frameworkille.

Totta kai! Jos tarvitset apua missään tahansa asiassa, meidän omistautuneet asiakaspalvelijat ovat auttamassa sinua 24/7/365. Sillä ei ole väliä jos sinulla on vain muutama yksinkertaista kysymystä tai jos edistyksesi on pysähtynyt hankalampaan ongelmaan - ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja saat ammattilaisen avuksesi!

Aloita säästäminen nyt!

Monipuolinen webhotelli & verkkotunnus alkaen

0
80
/kk
 • Rajaton määrä verkkosivustoja
 • 24/7 Live-asiakaspalvelu
 • Helppokäyttöinen kotisivukone
 • 2X WordPress-optimoitu nopeus
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu
Black Friday -tarjous
Alkaen
0
80
/kk
Säästä 90%
Aloita