Täysin kustomoitava Minecraft-serverin webhotelli

Saa täysi kontrolli peliserveristäsi Minecraft webhotellilla esikonfiguroidun VPS:n avulla.

30 päivän tyytyväisyystakuu

Minecraft HostingMinecraft Hosting

Minecraft-wehotellin ominaisuudet

Helppo asennus
Helppo asennus

Helppo asennus. Prosessi kestää alle viisi minuuttia, joten voit palata Minecraftin pariin hetkessä. Valitse vain suunnitelma, saata rekisteröinti päätökseen ja julkaise peliserverisi.

Dedikoidut IPv4/IPv6 -osoitteet.
Dedikoidut IPv4/IPv6 -osoitteet.

Dedikoiduilla IP-osoitteilla voit turvata Minecraft peliserverisi ja suojella sitä DDoS-hyökkäyksiltä. Hanki lisäksi suora ja helppo pääsy serveritiedostoihin FTP:n kautta.

Automaattiset varmuuskopiot.
Automaattiset varmuuskopiot.

Älä koskaan huolehdi prosessisi katoamisesta. Jos jotain käy, voit palauttaa prosessisi viimeisimmän varmuuskopion kontrollipaneelin kautta sekunneissa, ja jatkaa maailmasi luomista.

Monia Minecraft serverityyppejä.
Monia Minecraft serverityyppejä.

Kaikki suunnitelmat sisältävät lukemattomia serveriversioita erilaisille Minecraft-pelaajille. Ne vaihtelevat Official, Forge, Spigot -versioiden välillä, ja voit helposti vaihtaa serverityyppien välillä käyttäen pelipaneelia.

Asenna Modpackit ja liittännät.
Asenna Modpackit ja liittännät.

Liitäntöjen ja modien automaattisella asennuksella voit kustomoida pelin mieleiseksesi. Täysi pääsy tiedostoihin mahdollistaa myös, että voit lisätä kolmannen osapuolen liitäntöjä ja modeja manuaalisesti.

Nopea SSD ja kellontarkat CPUt
Nopea SSD ja kellontarkat CPUt

VPS-sovelluksemme käyttää premium työkaluja luodakseen nopean ja vitkastelemattoman serverin, johon kuuluvat SSD-levytilan terabitit ja alan standardin mukaiset Intel Xeon prosessorit.

Helppo asennus pelipaneelin avulla

Olet sitten uusi tai kokenut Minecraft-isäntä, pelin hallintapaneeli tekee serverinhallinnoinnista helppoa. Nauti käyttäjäystävällisestä liitännästä ja täydestä root-pääsystä konfiguroidaksesi serverin kuten haluat.

Helppo asennus Game panelilla

Varmuuskopiointi

Hukkuiko prosessisi vahingossa? Sinun ei tarvitse aloittaa alusta. RAID-10 teknologian ja automaattisten varmuuskopioiden ansiosta, voit tallentaa tietosi ja palauttaa sen sekunneissa VPS -webhotellipaneelin kautta.

Varmuuskopiointi

Rajoittamaton määrä liitäntöjä ja modeja

Jokainen suunnitelma asentuu yhdellä klikkauksella esivalittuilla liitännöillä ja modeilla, jotka helpottavat asennusta. On myös mahdollista asentaa kolmannen osapuolen liitäntöjä ja modeja Ohjelmistohallinnan tai FTP/SSH:n kautta.

Rajoittamaton määrä liitäntöjä ja modeja

Extramatala viive

Hostingerilla on monia eri servereitä ympäri maailmaa, joten voit valita lähimmän varmistaaksesi nopean latausajan. Mitä lyhyempi etäisyys, sitä nopeammin palvelin toimii - ja sitä sulavampi pelauskokemus on.

Extramatala viive

Minecraft serverihostauksen UKK

Saa vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin peliserverin webhotellista

Minecraft on videopeli, missä pelaajat rakentavat omia maailmojaan käyttäen 3D-palikoita. Tämän tekstin kirjoittamishetkellä pelillä on 141 miljoonaa kuukausittaista aktiivista pelaajaa ympäri maailman.

Suuren suosion vuoksi moni pelaaja valitsee luoda oman Minecraft serverin, jotta he voivat räätälöidä pelin mieleisekseen ja rakentaa tiiviin yhteisön, ja jopa saada lisää tuloja.

Minecraft-serverin asentaminen vie vain muutaman minuutin:

1. Valitse haluamasi Minecraft-webhotellisuunnitelma, ja osta se.

2. Kirjaudu Hostingerille ja konfiguroi VPS-asetuksesi. Nimeä serverisi, valitse serverin paikka ja aseta rootille salasana.

3. Kirjaudu sisään pelipaneeliin käyttäen salasanoja VPS-kontrollipaneelin kautta.

4. Luo uusi tapahtuma, valitse Minecraft-serveri ja odota, että tapahtuma on asentunut.

5. Lopuksi paina aloitusnappia julkaistaksesi serverin. Voit nyt pelata peliä Minecraft-asiakkaan kautta tai konfiguroida serveriasetukset.

Se on siinä. Jos törmäät ongelmiin, ota yhteyttä asiakastukitimiin, joka on valmiina auttamaan 24/7.

Vie vain 5-10 minuuttia ostaa Minecraft webhotellisuunnitelma, konfiguroida VPS ja asentaa serveritapahtuma.

Minecraft-serverin webhotellisuunnitelmat maksavat 6,99 €-29,99 € kuukaudessa.

Valitaksesi oikean tilauksen, ajattele tavoitteitasi ja tarpeitasi, joita sinulla on Minecraft-serverin suhteen. Jos haluat hallinnoida Vanila serveriä pienellä peliporukalla, Alex-suunnitelma on erinomainen valinta. 4GB RAM ja 1vCPU-laitteistolla voi isänöidä jopa 10 eri käyttäjää.

Jotta sinulla voisi olla rajoittamaton määrä sloteja ja voisit asentaa eri määrän modeja ja liitäntöjä, katso Enderman -suunnitelma. Vertaile vapaasti eri suunnitelmia ja konsultoi asiakastukitiimiämme, jos sinulla on kysymyksiä.

Valitse vain yksi seitsemästä suunnitelmasta, lisää se ostoskoriin ja jatkaa maksuun. Kun olet valmis, voit aloittaa asentamalla VPS:n ja luomalla yhden omista Minecraft-servereistä.

Kyllä voit päivittää tai vaihtaa webhotellisuunnitelmaasi milloin vain. Mene VPS-webhotellin hallintapaneelin valitaksesi minkä tahansa tilauksen, sitten odota muutama minuutti kunnes vaihtosi on valmis. Älä huolehdi - asetuksesi ja tiedostosi eivät häviä prosessin aikana.

Hostingerilla voit rekisteröidä domainin Minecraft-serverille alkaen 0,99 €/vuosi. Mene domainhakuun tarkistaaksesi domainisi saatavuus.

Minecraft serverimme ovat Yhdysvalloissa, Brasiliassa, Yhdistyneissä kuningaskunnissa, Alankomaissa ja Liettuassa. Monien serverilokaatioiden ansiosta voit valita sinua ja pelaajiasi lähimmän varmistaaksesi pienen latausajan ja hyvän käyttäjäkokemuksen.

Kyllä, Hostinger tarjoaa dedikoidun IPv6 ja IPv4 -osoitteet kaikille VPS-suunnitelmille ilman lisämaksua. Dedikoidut IP-osoiteet tarjoavat paremman DDoS-suojan sekä suoran FTP-tiedostopääsyn Minecraft-servereille.

Lisäksi se tekee serverille pääsystä paljon helpompaa. Pelaajat voivat yksinkertaisesti lisätä vain IP-osoitteen - ei tarvitse lisätä siirtonumeroa.

Kyllä. Vaihtaaksesi Minecraft-serverin sijaintia, ota yhteyttä asiakastukeen, ja ammattilaiset auttavat sinua siirrossa. Huomaathan, että serverin IP-osoite myös muuttuu siirron yhteydessä.

Minecraft-servereitä ohjataan pelipaneelin kehittyneen version kautta, jossa on Debian 10 operointisysteemi. Lisäksi ollakseen helppo navigoitava, se myös tarjoaa täyden kontrollin ja joustavuuden peliasetuksiisi. Isännöijät voivat ladata kustomoituja tiedostoja ja asentaa haluttuja serverityyppejä.

Kaikki Minecraft webhotellisuunnitelmat ovat itsehallinnoitavia joten saat täyden pääsyn virtuaaliseen peliserveriin. Konfiguroi vapaasti levytilaa ja resursseja tarpeidesi mukaan kuten lisäten pelielementtejä tai asentaen sovelluksia kuten TeamSpeak, jotta voit kommunikoida muiden pelaajien kanssa.

Koska VPS-webhotellisuunnitelmat ovat itsehallinoitavia, asiakastukitiimimme voivat avustaa vain VPS:n ja Minecraft serverin asennuksessa. Serverin hallinnointia ja konfigurointia koskien katso Hostinger tutoriaalien tietopankki.

Pelipaneelimme tukee seuraavia Java-versioita:

 • Java 8
 • Java 11
 • Java 15
 • Java 16

Tässä on lista vapaana olevista serverityypeistä:

 • Official
 • CraftBukkit
 • Spigot
 • Paper
 • Purpur
 • Forge
 • SpongeVanilla
 • Cauldron
 • Tekkit
 • Feed the Beast
 • Project Rainbow
 • Bedrock (pocket)

Voit vaihtaa Minecraft Java-versioiden tai serverityyppien välillä milloin vain.

Kyllä. Pelipaneeli sisältää Forge serverityypin (Minecraft Java-versio), joka mahdollistaa modien ja modpackien asennuksen.

Ennen modien asennusta varmista, että käytät Minecraftin Java-versiota, ja asennat Forge serverityypin tapahtumallesi.

Kyllä. Täysi pääsy root-serveriin auttaa sinua lataamaan ja hallinnoimaan liitäntöjä itse.

Spigot, CratBukkit ja PaperMC Minecraft-serverityyppeihin kuuluu sisäänrakennetut liitännät, jotka voit asentaa automaattisesti pelipaneelissa. Jos haluat asentaa liitäntöjä kolmannesta lähteestä, voit tehdä niin manuaalisesti tiedostohallinnan tai FTP/SSH-ohjelmistojen kautta.

Päästäksesi serveriasetuksiin valitse tapahtuma pelipaneelistasi ja mene konfiguraatioon. Serveriasetuksiin tulisi päästä sieltä käsin.

Serveriasetuksiin kuuluu monia vaihtoehtoja kustomoida pelisi kuten serveriversioiden vaihtaminen, maailman ja pelimaailman koon vaihtaminen.

Jos olet tyytymätön projektiisi voit palauttaa maailmasi ja aloittaa alusta. Etsi nykyisen maailmasi kansio tiedostohallinnasta, poista se ja käynnistä Minecraft-serverisi uudelleen luodaksesi maailman.

Voit säätää pääsyä Minecraft-serverillesi kontrollipaneelista vain tietyille pelaajille. Ohessa vaiheet, kuinka luoda lista kutsutuista pelaajista:

1. Valitse pelipaneelissa Minecraft serveritapahtuma ja mene konfiguraatioasetuksiin.

2. Mene peli- ja vaikeusosioon ja laita päälle kutsulistaominaisuus.

3. Palaa päävalikkoon ja klikkaa konsolia.

4. Kirjoita "lisää kutsulistaan [lisää_käyttäjänimi_tähän]” ja klikkaa enteriä.

30 päivän tyytyväisyystakuu

Jos et ole 100% tyytyväinen Hostingeriin, saat rahasi takaisin. Ei turhia kysymyksiä eikä riskejä.