Täysin kustomoitu Minecraft -serveri

Kontrolloi peliserveriäsi täysin rinnoin Minecraftille konfiguroidulla VPS-webhotellilla.

30 päivän tyytyväisyystakuu

Minecraft HostingMinecraft Hosting

Minecraft hostausominaisuudet

Helppo asennus
Helppo asennus

Käytä Game Paneelia asentaaksesi serverisi minuuteissa tai kokeile manuaalista asennustyökalua Ubuntu 18, Centos 7 tai Debian 9 OS -sovelluksilla.

Dedikoitu IPv4/IPv6 -ohjelmille
Dedikoitu IPv4/IPv6 -ohjelmille

Minecraft VPS-webhotellisuunnitelmamme on täysin pakattu dedikoidulla IPv6 ja IPv4-internetosoitteilla.

Varmuuskopiointi
Varmuuskopiointi

Pilvipalvelun VPS:n avulla tiedostosi voidaan tallentaa sekunneissa milloin vain.

Minecraft serverityypit
Minecraft serverityypit

Tukemamme ohjelmat: Official, CraftBukkit, Spigot, Paper, Purpur, Forge, SpongeVanilla, Cauldron, Tekkin, Feed the Beast, Project Rainbow, Bedrock Minecraft -taskuserverityypit. Voit helposti vaihtaa haluttujen Minecraft serveriversioiden välillä käyttäen automatisoituja JAR -lataussysteemejä.

Modpaketit ja liitännäiset
Modpaketit ja liitännäiset

Liitäntien asennusjärjestelmien ansiosta Spigot Minecraft -liitännät voidaan asentaa vain muutamalla klikkauksella. Jos haluat, voit myös ladata kustomoidut liitännät käyttäen tiedostonhallintapaneelia tai FTP/SSH -ohjelmia.

Nopea SSD
Nopea SSD

Pitääkseen serverinopeutesi korkeana sekä pelaajat tyytyväisinä, käytämme viimeisempää Intel Xeon -prosessoreita terabittisellä SSD-levytilalla.

Helppo asennus Game panelilla

Hostingerin pelipaneelilla voit hallinnoida Minecraft -serveriäsi helposti. Kaikki Minecraft-webhotellisuunnitelmat sisältävät täyden rot-pääsyn sekä joustavan taustapalvelun, joka antaa sinun poistaa minkä tahansa modin tai liitännän vain parilla klikkauksella.

Helppo asennus Game panelilla

Varmuuskopiointi

Kaikkiin suunnitelmiin kuuluu pilvipalveluun yhdistetty VPS tupla RAID -suojauksella, joka voidaan palauttaa milloin tahansa. Sinulla on pääsy niihin ja varmuuskopiotiedostoihisi Hostingerilla VPS -hallintapaneelin kautta.

Varmuuskopiointi

Rajattomat modpaketit

Jokaiseen suunnitelmaan kuuluu esiasennetut modit, jotka voit lisätä tai poistaa milloin haluat. Koska sinulla on kaikenkattava pääsy ohjelmointiin, voit lisätä omat moderointisi ilman rajoituksia.

Rajattomat modpaketit

Serverit ympäri maailmaa

Nauti minimiviiveestä ja vertaansa vailla olevasta luotettavuudesta otettuamme käyttöön maailmanlaajuiset Tier-3 -datakeskukset.

Serverit ympäri maailmaaServerit ympäri maailmaa

Etsitkö jotain muuta?

30 päivän tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen palveluihimme, palautamme rahasi. Ei turhia kysymyksiä, ei riskejä.

Minecraft serverihostauksen UKK

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin Minecraft -serverihostauksesta

Minecraft on vuonna 2011 lanseerattu seikkailuvideopeli joka nousi huimaan maailmanlaajuiseen suosioon. Ruotsalaisen Markus Perssonin ja Mojangin kehittämässä pelissä pelaajat louhivat erilaisia kuutioita ja yhdistelevät löydöksiään muodostaakseen erilaisia rakennelmia ja työkaluja. Minecraftin 3D-maailmassa pelaajat voivat antaa mielikuvituksensa juosta vapaana tutkiessaan maailmaa, kerätessään eri materiaaleja ja taistellessaan hirviöitä vastaan. Monet eri pelimoodit ja monipelaajaversiot ovat pitäneet huolen, että 91 miljoonaa aktiivista pelaajaa viihtyvät (vuoden 2018 tilasto). Minecraftia on kehuttu moneen otteeseen kaikkien aikojen suosituimmaksi peliksi, ja sitä on myyty yli 177 miljoonaa kopiota maailmanlaajuisesti eri alustoille ja laitteille.

Hostingerin VPS-hallintapaneelin avulla voit hostata ja hallita omaa virtuaalipalvelintasi. Asialle omistettu VPS-webhotellityökalut mahdollistavat palvelimen uudelleenkäynnistämisen, uusien skriptien asennuksen, tai salasanojen muuttamisen reaaliajassa nopeasti ja helposti.

Minecraft -palvelimen asennus on nopea prosessi. Valitse suosimasi Minecraft hosting -paketti ja vie tilaus loppuun. Minecraft -palvelimesi on asennettu ja käyttövalmis melkein heti.

Se kestää vain 10-15 minuuttia asentaa Minecraft VPS-serverisi. Joten unohda tuntien odotusajat!

Hostingerilla on monia erilaisia Minecraft hosting -paketteja. Jos olet suhteellisen uusi Minecraft-pelaaja ja tarvitset tilaa alle 70 hengelle, pääset hyvään alkuun Alex-paketilla. Sen avulla saat 2 GB tehoja hintaan 8,95 € per kuukausi – se on huimat 55% alennusta! Tahdotko pelata isomman porukan kanssa nopeammalla palvelimella? Voit valita Creeper-, Herobrine- ja Enderman-pakettien välillä. Tutustu kaikkiin Minecraft hosting -paketteihin täällä.

Minecraft hostingin aloittaminen on helppoa! Valitse yksi viidestä Minecraft hosting -paketeistamme ja vie tilaus loppuun. Heti kun maksu on varmistunut, voit pelata suosikkipeliäsi minuuteissa!

Tietenkin! Meillä on 30 päivän tyytyväisyystakuu kaikille Minegcraft -webhotellisuunnitelmillemme. Kun et ole täysin tyytyväinen suunnitelmaamme tai palveluumme, teemme sinulle täyden palautuksen ilman viiveitä.

Voit vaihtaa hosting-pakettiasi vain muutamalla klikkauksella! Mene hallintopaneeliin ja täytä tilauksen muutoslomake. Palvelimesi päivitetään reaaliajassa ilman, että menetät dataa. Nauti täydestä vapaudesta ja luotettavuudesta riippumatta siitä hostaatko suuria Minecraft-palvelimia vai oletko kokeilemassa oman palvelimen luomista ensimmäistä kertaa. Kasvata peliäsi miten tahansa helposti ja nopeasti Hostingerin Minecraft hosting -pakettien avulla.

Oman domainin rekisteröinti Minecraft hosting -palvelimellesi on helppoa. Klikkaa tästä ja nappaa oma uniikki domainisi alkean vain 0,99 €!

Minecraft hosting -palvelimelle sijaitsevat viidessä eri palvelinkeskuksessa: Amerikassa, Iso-Britanniassa, Hollannissa, Singaporessa ja Liettuassa (avautumassa pian). Hostingerin avulla palvelimesi on 100% luotettava pienimmällä mahdollisella latenssilla.

Hostingerin Minecraft hosting -palvelimet käyttävät edistyksellistä laitteistoa, mukaanlukien Intel Xeon-tason prosessoreita ja viimeisimpiä Intel SSD -kovalevyjä. Nauti luotettavasta ja tasaisesta suoritustehosta joka kerta.

IP-osoitteesi on näkyvissä VPS-hallintopaneelisi hPanel-kohdassa.

Kyllä! Voit asentaa minkä tahansa maailman tai Modpackin! Omalla .jar-toiminnollamme voit asentaa minkä tahansa jar-tiedoston – pelaa omalla tyylilläsi.

Minecraft Severisi käyttää Game paneelin kehittynyttä versiota, mikä antaa sinulle täyden kontrollin ja joustavuuden. Personoi virtuaalinen Minecraft-serverisi hallinnoimalla sitä selaimen avulla, ladaten omia tiedostojasi tai asentaen serverityyppisi mieltymystesi mukaan.

Ilman muuta! Voit vaihtaa palvelimesi sijaintia milloin tahdot. Ystävälliset Minecraft hosting -ekspertit auttavat siirtosi kanssa heti vuoronumeron hankittuasi. Muista, että IP-osoiteesi vaihtuu siirron jälkeen.

Kyllä! Hostinger antaa sinulle täydet root-oikeudet palvelimellesi ja kaikille tiedostoillesi. Tämän avulla voit muokata asetuksia kuten tahdot. Tahdotko ladata ja hoitaa palvelintasi itse? Tee se helposti kenen tahansa kolmannen osalpuolen FTP client -sivulta tai oman hallintopaneelisi kautta.

Voit nyt helposti asentaa Spignot Minecraft-liitännät käyttäen liitäntiämme. Asenna järjestelmä vain muutamalla klikkauksella. Jos haluat, voit ladata kustomoidut liitäntämme käyttäen tiedostohallintaa tai FTP/SSH-ohjelmia.

Kyllä! Hostinger tarjoaa dedikoidut IPv4- ja IPv6-osoitteet jokaiseen Minecraft hosting -pakettiin ilman ylimääräisiä kuluja.

Nauti täysistä root-oikeuksista virtuaalipalvelimellesi kaikissa Minecraft hosting -paketeissamme. Näin pysyt kustomoimaan palvelimen asetuksia omien tarpeidesi mukaan.

Tuetut ohjelmat: Official, CraftBukkit, Spigot, Paper, Purpur, Forge, SpongeVanilla, Cauldron, Tekkit, Feed the Beast, Project Rainbow, Bedrock (taskuohjelma). Voit helposti vaihtaa haluamiesi Minecraft-serveriversioiden välillä käyttäen automaatisoituja JAR-latausjärjestelmiä.

Tuemme viimeisimpiä JAVA-versioita ja annamme sinulle mahdollisuuden vaihtaa JAVA-versioiden välillä milloin vain käyttäen hallintapaneelia.

Koska olet vastuussa omasta Minecraft-serveristäsi, voit käyttää sen levytilaa ja resursseja aivan niin kuin haluat. Esimerkiksi allokoi ja käytä rajatonta määrää eri peliservereitä.

Täysi rot-pääsy mahdollistaa, että voit lisätä minkä tahansa haluamasi pelielementin. Oletussovelluksiesi lisäksi, voit asentaa Minecraft-serverillesi sovelluksia kuten Mumble, LiveChat, Teamspeak ja muita VOIP-järjestelmiä, jotta loppukäyttäjäsi saavat tästä mahdollisimman paljon irti.

Jokaiseen suunnitelmaan kuuluu dedikoitu IPV4 ja IPV6 -osoite.