Minecraft Hosting

Aloita oma Minecraft palvelin parilla klikillä

30 päivän tyytyväisyystakuu

Minecraft HostingMinecraft Hosting

Minecraft hostausominaisuudet

Helppo asennus
Helppo asennus

Käytä Multicraft paneelia asentaaksesi serverisi minuuteissa, tai kokeile manuaalista asennusta Ubuntu 18, Centos 7 tai Deian 9 OS -ohjelmistoilla.

DDOS -suojaus
DDOS -suojaus

Kaikki suunnitelmat sisältävät kehittyneen ja automaattisen laitteistosuojauksen varmistamaan, että serverisi on suojattu.

Varmuuskopiointi
Varmuuskopiointi

Pilvipalvelun VPS:n avulla tiedostosi voidaan tallentaa sekunneissa milloin vain.

Ilmainen MySQL
Ilmainen MySQL

Hostingerin hallintapaneeliasetuksissa MySQL-tietokanta vain muutamalla klikkauksella.

Modpaketit ja liitännäiset
Modpaketit ja liitännäiset

Kaikki suunnitelmat sisältävät kaikenkattavat pääsyoikeudet, antaen sinun asentaa minkä tahansa haluamasi modin tai liitännäisen.

Nopea SSD
Nopea SSD

Käytäme viimeisintä Intel Xeon -prosessoria SSD -levytilan terabiteillä.

Helppo asennus Multicraft -paneelilla

Multicraft -paneelilla voit hallinnoida Minecraft -serveriäsi helposti. Kaikki Minecraft -hostaussuunnitelmat sisältävät kokonaisvaltaiset pääsyoikeudet ja joustavan palveluprosessorin, joka antaa sinun lisätä ja poistaa minkä tahansa modin tai liitännäisen muutamalla klikkauksella.

Helppo asennus Multicraft -paneelilla

Varmuuskopiointi

Kaikkiin suunnitelmiin kuuluu pilvipalveluun yhdistetty VPS tupla RAID -suojauksella, joka voidaan palauttaa milloin tahansa. Sinulla on pääsy niihin ja varmuuskopiotiedostoihisi Hostingerilla VPS -hallintapaneelin kautta.

Varmuuskopiointi

Rajattomat Modpaketit

Jokaiseen suunnitelmaan kuuluu esiasennetut modit, jotka voit lisätä tai poistaa milloin haluat. Koska sinulla on kaikenkattava pääsy ohjelmointiin, voit lisätä omat moderointisi ilman rajoituksia.

Rajattomat Modpaketit

Serverit ympäri maailmaa

Nauti minimalistisesta viiveestä ja vertaansa vailla olevasta luotettavuudesta otettuamme käyttöön maailmanlaajuiset Tier-3 -datakeskukset.

Serverit ympäri maailmaaServerit ympäri maailmaa

Etsitkö jotain muuta?

30 päivän tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen palveluihimme, palautamme rahasi. Ei turhia kysymyksiä, ei riskejä.

Minecraft serverihostauksen UKK

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin Minecraft serverihostauksesta

Minecraft on vuonna 2011 lanseerattu seikkailuvideopeli joka nousi huimaan maailmanlaajuiseen suosioon. Ruotsalaisen Markus Perssonin ja Mojangin kehittämässä pelissä pelaajat louhivat erilaisia kuutioita ja yhdistelevät löydöksiään muodostaakseen erilaisia rakennelmia ja työkaluja. Minecraftin 3D-maailmassa pelaajat voivat antaa mielikuvituksensa juosta vapaana tutkiessaan maailmaa, kerätessään eri materiaaleja ja taistellessaan hirviöitä vastaan. Monet eri pelimoodit ja monipelaajaversiot ovat pitäneet huolen, että 91 miljoonaa aktiivista pelaajaa viihtyvät (vuoden 2018 tilasto). Minecraftia on kehuttu moneen otteeseen kaikkien aikojen suosituimmaksi peliksi, ja sitä on myyty yli 177 miljoonaa kopiota maailmanlaajuisesti eri alustoille ja laitteille.

Hostingerin VPS-hallintapaneelin avulla voit hostata ja hallita omaa virtuaalipalvelintasi. Asialle omistettu VPS-webhotellityökalut mahdollistavat palvelimen uudelleenkäynnistämisen, uusien skriptien asennuksen, tai salasanojen muuttamisen reaaliajassa nopeasti ja helposti.

Minecraft -palvelimen asennus on nopea prosessi. Valitse suosimasi Minecraft hosting -paketti ja vie tilaus loppuun. Minecraft -palvelimesi on asennettu ja käyttövalmis melkein heti.

Miltä kuulostaa "heti valmis"? Unohda turha odotus! Hostingerin avulla saat Minecraft VPS-palvelimesi kuntoon sekunneissa, heti sen jälkeen kun maksusi on suoritettu.

Hostingerilla on monia erilaisia Minecraft hosting -paketteja. Jos olet suhteellisen uusi Minecraft-pelaaja ja tarvitset tilaa alle 70 hengelle, pääset hyvään alkuun Alex-paketilla. Sen avulla saat 2 GB tehoja hintaan 8,95 € per kuukausi – se on huimat 55% alennusta! Tahdotko pelata isomman porukan kanssa nopeammalla palvelimella? Voit valita Creeper-, Herobrine- ja Enderman-pakettien välillä. Tutustu kaikkiin Minecraft hosting -paketteihin täällä.

Minecraft hostingin aloittaminen on helppoa! Valitse yksi viidestä Minecraft hosting -paketeistamme ja vie tilaus loppuun. Heti kun maksu on varmistunut, voit pelata suosikkipeliäsi minuuteissa!

Ilman muuta! Tarjoamme 30 päivän tyytyväisyystakuun kaikille Minecraft hosting -paketeillemme. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen palveluumme tai palvelimeesi, palautamme rahasi heti!

Voit vaihtaa hosting-pakettiasi vain muutamalla klikkauksella! Mene hallintopaneeliin ja täytä tilauksen muutoslomake. Palvelimesi päivitetään reaaliajassa ilman, että menetät dataa. Nauti täydestä vapaudesta ja luotettavuudesta riippumatta siitä hostaatko suuria Minecraft-palvelimia vai oletko kokeilemassa oman palvelimen luomista ensimmäistä kertaa. Kasvata peliäsi miten tahansa helposti ja nopeasti Hostingerin Minecraft hosting -pakettien avulla.

Oman domainin rekisteröinti Minecraft hosting -palvelimellesi on helppoa. Klikkaa tästä ja nappaa oma uniikki domainisi alkean vain 0,99 €!

Minecraft hosting -palvelimelle sijaitsevat viidessä eri palvelinkeskuksessa: Amerikassa, Iso-Britanniassa, Hollannissa, Singaporessa ja Liettuassa (avautumassa pian). Hostingerin avulla palvelimesi on 100% luotettava pienimmällä mahdollisella latenssilla.

Hostingerin Minecraft hosting -palvelimet käyttävät edistyksellistä laitteistoa, mukaanlukien Intel Xeon-tason prosessoreita ja viimeisimpiä Intel SSD -kovalevyjä. Nauti luotettavasta ja tasaisesta suoritustehosta joka kerta.

IP-osoitteesi on näkyvissä VPS-hallintopaneelisi hPanel-kohdassa.

Kyllä! Voit asentaa minkä tahansa maailman tai Modpackin! Omalla .jar-toiminnollamme voit asentaa minkä tahansa jar-tiedoston – pelaa omalla tyylilläsi.

Minecraft-palvelimesi toimii Multicraftissa, joten sinulla on täysi kontrolli ja joustavuus. Kustomoi virtuaalipalvelimesi hallinnoimalla sitä selaimessasi, lataamalla omia tiedostojasi sille tai asentamalla suosimiasi palvelimia.

Ilman muuta! Voit vaihtaa palvelimesi sijaintia milloin tahdot. Ystävälliset Minecraft hosting -ekspertit auttavat siirtosi kanssa heti vuoronumeron hankittuasi. Muista, että IP-osoiteesi vaihtuu siirron jälkeen.

Kyllä! Hostinger antaa sinulle täydet root-oikeudet palvelimellesi ja kaikille tiedostoillesi. Tämän avulla voit muokata asetuksia kuten tahdot. Tahdotko ladata ja hoitaa palvelintasi itse? Tee se helposti kenen tahansa kolmannen osalpuolen FTP client -sivulta tai oman hallintopaneelisi kautta.

Kyllä! Hostinger tarjoaa dedikoidut IPv4- ja IPv6-osoitteet jokaiseen Minecraft hosting -pakettiin ilman ylimääräisiä kuluja.

Nauti täysistä root-oikeuksista virtuaalipalvelimellesi kaikissa Minecraft hosting -paketeissamme. Näin pysyt kustomoimaan palvelimen asetuksia omien tarpeidesi mukaan.