Än.
Yy, tee.
Nettiin!

Simple

Än, yy, tee, nettiin!

Tietoa meistä

Löydä tiesi verkkomenestykseen Hostingerilla

Hostingerin päämääränä on tehdä verkkomenestyksestä mahdollista kaikille - kehittäjistä aloitteleviin bloggaajiin ja yrittäjiin. Nopean webhotelli-teknologian, tekoälyvetoisen kotisivukoneen ja helppokäyttöisen hPanelin ansiosta verkkosivustosi kasvattaminen käy suorastaan vaivattomasti.
Löydä tiesi verkkomenestykseen Hostingerilla

Maailmanlaajuisesti tunnustettu webhotelli

Vuonna 2004 Liettuassa teknologia-alan start-up-yrityksenä perustettu Hostinger on nykyään johtava webhotelli-ratkaisujen tarjoaja, joka palvelee yli miljoonaa samanhenkistä tekijää yli 150 maasta.
Kunnioitamme mainettamme vuoden 2020 nopeimmin kasvavana webhotellibrändinä*, ja jatkamme palveluidemme parantamista, uusien markkinoiden avaamista ja osallistumista entistäkin useampiin menestystarinoihin.
Maailmanlaajuisesti tunnustettu webhotelli

Historiamme

Vahvuutemme

Saumattomat hallintatyökalut

Sivustonopeus

Omistautunut 24/7 tuki

Saumattomat hallintatyökalut

Taustallasi tai teknisellä asiantuntemuksellasi ei ole väliä. Sivustojen rakennus- ja hallintatyökalumme on luotu käyttäjäkokemusta ja tehoa ajatellen. Hallitse kaikkea yhdestä paikasta hPanelilla, domaineista webhotelliin ja sähköpostitileihin, sekä paljon muuta. Hostingerin tekoälypohjaisen kotisivukoneen avulla vapautat aikaa asioille, joilla todella on väliä. Tämän vedä ja pudota -työkalun avulla luot ja julkaiset verkkosivut minuuteissa, täysin rajoituksetta.

Sivustonopeus

Haluamme, että verkkosivujen tekijät ja yrittäjät voivat edetä nopeasti. Kuvittele, että sivustosi voi latautua millisekunneissa missä päin maailmaa tahansa maantieteellisesti hajautettujen palvelimiemme ansiosta, ja että 99,9 %:n käyttöaika on taattu. Tarjoa käyttäjillesi paras mahdollinen käyttäjäkokemus ja katso, kuinka sivustosi sijoitukset paranevat.

Omistautunut 24/7 tuki

Me olemme täällä jokaista verkon valloitukselle omistautunutta online-tekijää varten. Asiakaspalvelutiimimme puhuu yli 10 kieltä, joten voit kertoa ajatuksistasi ja huolenaiheistasi omalla kielelläsi. Älä jää murehtimaan teknisiä ongelmiasi - lupaamme vastata nopeasti ja tarjota hyödyllisiä ratkaisuja.

Icon

Otin hiljattain yhteyttä Hostingerin asiakaspalvelutiimiin. Tiimiltä saamani palvelu ylsi parhaiden joukkoon - asiakaspalvelijat olivat informatiivisia ja avuliaita. He havaitsivat ja ratkaisivat ongelman nopeasti, vaikka saatavilla oli vain vähän tietoa.

Podaz Store
Verkkokauppa
Icon

Kävin muutaman verkkosuunnittelun ja -kehityksen kurssin ja olin vasta aloittelemassa sivuston itsenäistä hallintaa. Halusin harjoitella oppimiani taitoja, joten etsin hyvää webhotellia, joka antaisi minun hallita omaa koodiani täysin. Näin päädyin Hostingerille.

Andrew
Web-kehittäjä
Icon

Hostaan 94 sivustoa tällä hetkellä Hostingerilla, ja sekä minä että asiakkaamme olemme aina tykänneet heistä kahdesta syystä: palvelinten nopeus ja viiden tähden asiakastuki. Hostinger on paras alusta kaikille aloittelijoista ammattikehittäjiin.

Jeremiah Kobina
Ohjelmistoinsinööri
TEKNOLOGIA

Jatkuvaa innovaatiota

Jatkuvaa innovaatiota
IHMISET

Omistautunut sankaritiimi

Omistautunut sankaritiimi
ASIAKKAILLE OMISTAUTUNUT

Kuuntelemme ennen kuin puhumme

Kuuntelemme ennen kuin puhumme

Viimeisimmät blogiartikkelit

Branch left
Hostinger on todella vakaa webhotelli
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Paras valinta huippuluokan käyttöaikoihin
PCMag
Branch right
Branch left
Tuntuu premium-webhotellilta
Quicksprout
Branch right