Än.
Yy, tee.
Nettiin!

Simple

Än, yy, tee, nettiin!

Tietoa meistä

Löydä tiesi verkkomenestykseen Hostingerilla

Hostingerin päämääränä on tehdä verkkomenestyksestä mahdollista kaikille - kehittäjistä aloitteleviin bloggaajiin ja yrittäjiin. Nopean webhotelli-teknologiamme, luotettavien ja ystävällisten asiakaspalvelijoidemme ja helppokäyttöisen hPanelin ansiosta verkkosivustosi kasvattaminen on vaivatonta.

Löydä tiesi verkkomenestykseen Hostingerilla

Maailmanlaajuisesti tunnustettu webhotelli

Vuonna 2004 Liettuassa teknologia-alan start-up-yrityksenä perustettu Hostinger on nykyään johtava webhotelli-ratkaisujen tarjoaja, joka palvelee yli miljoonaa samanhenkistä tekijää yli 150 maasta.

Kunnioitamme mainettamme vuoden 2020 nopeimmin kasvavana webhotellibrändinä*, ja jatkamme palveluidemme parantamista, uusien markkinoiden avaamista ja osallistumista entistäkin useampiin menestystarinoihin.

*Bitcatcha-markkinaviranomaisen tunnustus.

Maailmanlaajuisesti tunnustettu webhotelli

Historiamme

Vahvuutemme ovat

Saumattomat hallintatyökalut

Sivustonopeus

Omistautunut 24/7 tuki

Saumattomat hallintatyökalut

Taustallasi tai teknisellä asiantuntemuksellasi ei ole väliä. Sivustojen rakennus- ja hallintatyökalumme on suunniteltu käyttäjäkokemusta ja tehoa ajatellen. Hallitse kaikkea yhdestä paikasta hPanelilla, domaineista webhotelliin ja sähköpostitileihin, sekä paljon muuta. Hostingerin kotisivukoneen avulla vapautat aikaa asioille, joilla todella on väliä. Tämän vedä ja pudota -työkalun avulla luot ja julkaiset verkkosivut minuuteissa, täysin rajoituksetta.

Sivustonopeus

Haluamme, että verkkosivujen tekijät ja yrittäjät voivat edetä nopeasti. Kuvittele, että sivustosi voi latautua millisekunneissa missä päin maailmaa tahansa globaalisti hajautettujen palvelimiemme ansiosta, ja että 99,9 %:n käyttöaika on taattu. Hemmottele yleisöäsi parhaalla mahdollisella käyttäjäkokemuksella ja katso, kuinka sivustosi sijoitukset paranevat.

Omistautunut 24/7 tuki

Me olemme täällä jokaista verkon valloitukselle omistautunutta online-tekijää varten. Asiakaspalvelutiimimme puhuu 11 kieltä, joten voit kertoa ajatuksistasi ja huolenaiheistasi omalla kielelläsi. Älä jää murehtimaan ongelmiasi - lupaamme vastata nopeasti ja tarjota hyödyllisiä ratkaisuja.

Otin hiljattain yhteyttä hostingerin asiakaspalveluun. Tiimiltä saamani palvelu ylsi parhaiden joukkoon. Tuki ei ollut ainoastaan opettavaista, siitä oli myös paljon apua. He havaitsivat ja ratkaisivat ongelman nopeasti, vaikka saatavilla oli vain vähän tietoa.

Podaz Store
Verkkokauppa

Kävin muutaman verkkosuunnittelun ja -kehityksen kurssin ja olin vasta aloittelemassa sivuston itsenäistä hallintaa. Halusin harjoitella oppimiani taitoja, joten etsin hyvää webhotellia, joka antaisi minun hallita omaa koodiani täysin.

Andrew
Web-kehittäjä

Hostaan 94 sivustoa tällä hetkellä Hostingerilla, ja sekä minä että asiakkaamme olemme aina tykänneet heistä kahdesta syystä: palvelinten nopeus ja viiden tähden asiakastuki. Hostinger on paras alusta kaikille aloittelijoista ammattikehittäjiin.

Jeremiah Kobina
Ohjelmistoinsinööri
TEKNOLOGIA

Jatkuvaa innovaatiota

Yhtenä nopeimmista ja tehokkaimmista webhotelli-palveluntarjoajista pyrimme jatkuvasti mukautumaan alan uusimpaan teknologiseen kehitykseen. Parannamme jatkuvasti palvelimiemme infrastruktuuria edistyksellisillä anti-DDoS-ratkaisuilla, LiteSpeed-pohjaisella teknologiapinolla ja räätälöidyllä hallintapaneelillamme – hPanelilla.

Jatkuvaa innovaatiota
IHMISET

Omistautunut sankaritiimi

Hostingerilla on yli 1000 työntekijää 54 maassa, ja olemme yksi nopeimmin kasvavista webhotelli-palveluntarjoajista maailmanlaajuisesti. Asiakkaillemme omistautumisen lisäksi pidämme huolta myös omistamme, jotta voimme kasvaa ammatillisesti ja viedä asiakkaamme uusiin ulottuvuuksiin. Liity Hostingerin riveihin ja hyppää mukaan toimintaan!

Omistautunut sankaritiimi
ASIAKKAILLE OMISTAUTUNUT

Kuuntelemme ennen kuin puhumme

Hostingerilla sinä asiakkaana olet etusijalla. Palautteesi on avainasemassa tuotteidemme, prosessiemme ja yleisen asiakastyytyväisyytemme parantamisessa. Pyrimme aina kuulemaan asiakkaidemme ajatuksia kyselyiden, nettiarvostelujen ja henkilökohtaisten haastattelujen kautta.

Kuuntelemme ennen kuin puhumme

Viimeisimmät blogiartikkelit

Branch left
Hostinger on todella vakaa webhotelli
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Paras valinta huippuluokan käyttöaikoihin
PCMag
Branch right
Branch left
Tuntuu premium-webhotellilta
Quicksprout
Branch right