image description

Rekisteröityneet asiakkaat:

11,984,310
image description

Päivittäiset rekisteröinnit:

10,000+
image description

Ylläpidettävät verkkosivustot:

6,146,453

Meidän yritys

Yksinkertaisten, edullisten sekä hyödyllisen verkkopalveluiden tarjoaminen on meidän intohimo. Sitten yhtiömme perustamisen vuonna 2004 olemme ehtineet kasvaa hurjasti. Meillä on ilo ilmoittaa, että Hostinger-konserni on kasvanut maailman johtavaksi internetpalveluntarjoajaksi. Palvelemme miljoonia asiakkaita maailmanlaajuisesti sekä hallitsemme satoja webhotellipalvelimia vastataksemme asiakkaidemme jatkuvia tarpeita.

Hostinger Group on ylpeä ollessaan yksi ICANN:n valtuuttama verkkotunnusvälittäjä. ICANN-valtuutus tarkoittaa sitä, että yrityksemme on vahvistettu, omistaa vahvan taloudellisen perustan sekä, että meihin voi luottaa. Verkkotunnuksesi ovat turvassa Hostingerilla.

image description

Visiomme on avata Internetin maailma miljoonille ihmisille ympäri maailman sekä antaa heille mahdollisuus oppia, luoda sekä kasvaa. Annamme käyttäjien aloittaa ilmaiseksi ja kasvaa kun he tarvitsevat enemmän.

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään verkossa. Heräämme joka päivä ajatuksella, että verkkosivustojen rakentaminen sekä ylläpito pitää saada mahdollisimman helpoksi. Haluamme saada asiakkaamme hymyilemään.

Arvomme

Be the change you seek. Meillä tulee olla rohkeutta ja kekseliäisyyttä muutoksen herättämiseksi - tuotteidemme, teknologiamme, ihmisiemme ja paikkamme parantamiseksi. Jatkuva parantaminen on yhteinen vastuu. Toiminta on itsenäistä.

Don't #@!% the customer. Asiakkaat ovat meidän elinehto. Ilman tyytyväisiä asiakkaita olemme tuomittuja. Joten asiakkaan näkökulman huomioiminen on aina ensisijalla.

Play, as a team. Vietämme hurjasti aikaa töissä. Joten mitä suurempi osa siitä ajasta ei tunnu "työltä", sitä parempi. Voimme olla vakavissamme ilman, että otamme itseämme liian vakavasti. Pyrimme laittamaan tiimin tarpeet etusijalle.

Avoin yhtiö. Informaatio on aina sisäisesti saatavilla ja sen jako on ensimmäinen periaate.

Hostinger Suomi

Hostinger Suomi avasi ovensa vuonna 2013. Lisäämme joka päivä yli 10 000 uutta käyttäjätiliä. Olemme erittäin iloisia siitä, että myös suomalaiset voivat nyt nauttia palveluistamme.

image description

Hostinger International Ltd tarjoaa kaikki palvelut. Hostinger-konserni ylläpitää useita eri verkkopalveluita. Voit ilmoittaa konsernimme palveluiden väärinkäytöstä (roskaposti, tietojenkalastelu, adware, jne) lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

  • php
  • my sql
  • intel
  • cloudlinux
  • nginx
  • cloudflare
  • wordpress