PrestaShop-webhotelli

Myy enemmän webhotellilla, joka on suunniteltu ja optimoitu juurikin PrestaShopia varten.

check_circle

30 päivän tyytyväisyystakuu

Valitse PrestaShop-webhotellipalvelu

PrestaShop Starter

11,95 €
Säästä 82%
2
15
/kk

3,99 €/kk kun uusit tilauksen

 • Rajaton määrä sivustoja
 • 20 GB SSD-kovalevytila
 • Rajoittamaton liikenne
 • Ilmainen domain & SSL
 • Viikoittaiset varmuuskopiot
Suosituin

PrestaShop Premium

15,95 €
Säästä 78%
3
45
/kk

6,99 €/kk kun uusit tilauksen

 • Rajaton määrä sivustoja
 • 100 GB SSD-kovalevytila
 • Rajoittamaton liikenne
 • Ilmainen domain & SSL
 • Päivittäinen varmuuskopiointi

PrestaShop Business

29,00 €
Säästä 74%
7
45
/kk

13,75 €/kk kun uusit tilauksen

 • Rajaton määrä sivustoja
 • 100 GB SSD-kovalevytila
 • Rajoittamaton liikenne
 • Ilmainen domain & SSL
 • Päivittäinen varmuuskopiointi
 • Dedikoitu IP-osoite
 • Dedikoidut resurssit

Kaipaatko lisätehoa? Kokeile pilvipalvelua

PrestaShop-webhotelli, jolla menestyt!

Verkkokaupan julkaisemisen ei tarvitse olla hankalaa. Hostingerilta saat kaikki työkalut, joita saatat tarvita sähköisen kaupankäynnin maailmassa. Varmista verkkokaupallesi paras suorituskyky ja maksimoi myynnit hankkimalla paras PrestaShop-webhotellialusta!

live_help

24/7 asiakaspalvelu

Menestyksen tie voi olla hankala. Mutta Hostinger on aina rinnallasi! Intohimoiset ja ammattitaitoiset asiakaspalvelijat päivystävät ympärivuorokautisesti ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi!

dns

PrestaShop-optimoidut palvelimet

Samaan tapaan kuin taloissa, sinun täytyy varmistaa, että perusta on vakaa ja luotettava. Pyrimme tarjoamaan sinulle korkealaatuisen PrestaShop-elämyksen jatkuvasti parantamalla palvelimiamme.

thumb_up

Ilmainen verkkotunnus

Jokaisella verkkokaupalla täytyy olla tarttuva ja mieleenpainuva nimi. Tee paras ensivaikutelma oikealla verkkotunnuksella. Saat sen ilmaiseksi Hostingerilla! Jos valitset vähintään 12 kuukauden laskutuskauden mille tahansa PrestaShop-paketille, saat ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin.

Miksi PrestaShop?

Se sisältää kaikki verkkokaupan tärkeimmät ominaisuudet. Vaikka olisit kausittainen kehittäjä tai olet juuri luomassa ensimmäistä verkkokauppaasi, PrestaShop on yksi parhaimmista ja luotettavimmista valinnoista!

 icon

check_circleHelppokäyttöinen

Oman verkkokauppasi luomisesta tuli juuri helpompaa. PrestaShopista löydät kaikki menestykseen tarvittavat työkalut: joustava hallintapaneeli, monipuoliset ohjeet ja paljon muuta. Et tarvitse mitään teknistä osaamista verkkokaupan rakentamiseksi!

check_circleMobiiliystävällinen

Pysy kärryillä viimeisimmistä trendeistä ja teknologiaedistyksistä. Mobiililaitteilla selaillaan Internettiä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tee verkkokaupastasi mobiiliystävällinen ja kasvata myyntiä!

check_circleKaupankäyntiin suuntautunut

Rakenna kauppasi kaupankäyntiin tarkoitetulla alustalla! PrestaShop on täysin keskittynyt sähköiseen kaupantekoon, ja siksi saat parhaimmat mahdolliset saatavilla olevat ominaisuudet.

Oma PrestaShop-kauppasi on vain muutaman askeleen päässä!

Seuraa kolmea yksinkertaista askelta saadaksesi kauppasi pystöön.

Valitse PrestaShop-webhotellipaketti

Ensimmäinen askel

Valitse PrestaShop-webhotellipaketti

Valitse yksi kolmesta vaihtoehdosta ja tarkista ostoskorisi. Valitse vähintään 12 kuukauden laskutuskausi niin saat ilmaisen verkkotunnuksen!

Asenna verkkokauppasi

Toinen askel

Asenna verkkokauppasi

Viimeistele kassaprosessi ja käy läpi tilausasennus lanseerataksesi verkkokauppasi.

Nauti PrestaShop webhotellista

Kolmas askel

Nauti PrestaShop webhotellista

Tästä alkaa oikea matkasi! Asenna PrestaShop yhdellä klikillä, lisää tuotteesi tai palvelusi ja aloita myyminen.

Kaikki mitä tarvitset

Kaikki mitä tarvitset PrestaShop-kaupalle

Teemme töitä sinun menestyksesi vuoksi. Haluamme, että sinulla on kaikki menestykseen tarvittavat työkalut. Tsekkaa nämä PrestaShop-webhotellin ominaisuudet jotka vievät sinut huipulle!

tune

Yhden klikin asennus

Aika on rahaa, eikös? Ja käsintehtävät asennukset vain vievät kallista aikaa. Tämän vuoksi hallintapaneelistasi löytyykin luotettava yhden klikin asentaja, jotta et tuhlaa aikaa!

update

SSL/TLS-suojattu

Pysy turvassa ja kilpailijoidesi edellä. Jos valitset vähintään vuoden laskutuskauden, saat elinkautisen SSL/TLS-sertifikaatin. Se turvaa sivustollasi tapahtuvat maksutapahtumat ja parantaa näkyvyyttäsi hakukoneissa.

https

CloudFlare

Nopeus ja saatavuus ovat tärkeitä jokaiselle verkkokaupalle. Ole askelen edellä muita sisäänrakennetulla CloudFlare sisällönjakeluverkostolla ja DDoS-hyökkäyssuojalla.

Hallintapaneeli
Verkkokauppa
cloud

Sisäänrakennettu välimuisti

Mitä parempi nopeus ja suorituskyky, sitä enemmän vaikuttuneita asiakkaita ja myyntejä. Juuri tästä meidän palvelimen sivustokiihdyttimessä on kyse!

people

Kasvuun keskittynyt

Taivas on rajana! Sillä ei ole väliä kuinka suureksi kauppasi kasvaa, meiltä löytyy aina ratkaisu. Aloita pienestä ja kasva suureksi Hostingerilla!

trending_up

Käyttöoikeuksien hallinta

Kirjautumistietojen jakaminen voi olla arkaluontoista jos työskentelet muiden kanssa. Työskentele projektin parissa yhdessä meidän käyttöoikeuksien hallinnan avulla!

PrestaShop-webhotellin UK

Vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin PrestaShop-webhotellista

Se on vapaan lähdekoodin verkkokauppaohjelmisto ja sitä käytetään yleensä verkkokauppojen rakentamiseen. Se on kehitetty PHP- ja MySQL:llä ja tarjoaa mahtavan alustan kaikilla tarvittavilla työkaluilla, joita tarvitset verkkokaupan rakentamiseksi. Tällä hetkellä yli 250 000 verkkokauppaa maailmassa käyttää sitä ja sillä on noin sisällönhallintajärjestelmissä 1.5% markkinaosuus.
PrestaShop-webhotelli keskittyy tarjoamaan sinun verkkokaupallesi parhaiten suorituvan ympäristön. Parannettu palvelinkonfiguraatio, uusimmat PHP- ja MySQL-versiot, integroitu välimuisti ja HTTP/2 ovat vain muutamia niitä ominaisuuksia, jotka yhdessä tekevät verkkokaupastasi supernopean. Lisää siihen vielä päälle CloudFlaren ja elinkautisen SSL-sertifikaatin edut ja sinulla on kaikki palat luoda turvallinen ja SEO-optimoitu verkkokauppa.
Jokaisen PrestaShop-asennuksen hallintapaneeli asennetaan eri nimiseen kansioon. Se muodostuu satunnaisista kirjaimista ja numeroista - tämän tarkoitus on suojata sivustosi hallintapaneeli hakkereilta tai bottien tekemiltä kirjautumisyrityksiltä. Löytääksesi PrestaShop-asennuksesi hallintapaneelin osoitteen, tarkista Tiedostonhalinnalla sivustosi kansioiden nimet. Kun löysit kansion nimen, voit syöttää koko verkko-osoitteen osoitepalkkiisi (esim. http://www.minunprestashop.fi/testiadmin).
On tärkeää, että sinulla on suunnitelma sille, miten hoidat toimitukset asiakkaille. PrestaShop laskee toimituskulut joko hinnan tai painon perusteella. Muutama muutakin muuttujaa otetaan huomioon, kuten asiakkaan sijainti, maa ja valuutta. Pystyt säätämään ja muokkaamaan kaikkia näitä asetuksia PrestaShop-asennuksesi hallintapaneelista.
Kyllä tarjoaa! PrestaShopin multistore-ominaisuudella pystyt hallitsemaan useampaa kauppaa paljon tehokkaammin yhdestä paikasta. Jos olet tekemässä monikielistä kauppaa tai kauppaa jossa on saatavilla useampi valuutta, multistore-ominaisuus on hyvä tapa toteuttaa se.
Lisäosien lisäämistä ei ole rajoitettu PrestaShop-webhotelleissamme. Niin kauan kuin sinulla itselläsi on resursseja, voit lisätä niin monta lisäosaa verkkokauppaasi kuin tahdot. Ja jos tarvitset lisää tehoja, meiltä löytyy monia erilaisia saumattomia webhotelli-pakettien päivitysmahdollisuuksia!
Valitettavasti ei. Osa PrestaShop-lisäosista löytyy ilmaisiksi, mutta suurimmalta osalta löytyy hintalappu. Lisäosilta löytyy kuitenkin palautusoikeus, joten voit kokeilla erilaisia ominaisuuksia riskittä. Ja ilmaisten lisäosioen kirjastosta löytyvät kaikki perustavanlaatuiset ominaisuudet verkkokauppaa varten.
Kaikki PrestaShop-webhotellien palvelimet ovat turvattu älykkäällä WAF- ja mukautetuilla palomuurisäännöillä. Ne puolustavat käyttäjää hyökkäystoimilta kuten DDOS-hyökkäyksiltä, injektioilta, 'brute forcing'-hyökkäyksiltä, ja muilta. Lisäturvallisuuden puolesta tarjoamme CloudFlare-integraation. Tämän lisäksi jokaisen verkkokaupan tulisi harkita SSL/TLS-sertifikaatin hankintaa, joka auttaa sivuston luotettavuuden suhteen ja suojaa käyttäjiä 'man in the middle'-tyyppisiltä hyökkäyksiltä.
Tottakai voit! Helppo autoasentaja löytyy hallintapaneelista. Sitä käyttämällä voit asentaa ja poistaa tunnettuja skriptejä muutaman klikin avulla! Jos PrestaShop ei ole oikea vaihtoehto sinulle, voit kokeilla muita verkkokauppa-alustoja, kuten Magentoa tai WordPress+WooCommercea.