New Year Offer 82% ALE
00
PÄIVÄÄ
10
TUNTIA
54
MINUUTTIA
59
SEKUNTIA
PrestaShop-webhotelli

PrestaShop-webhotelli

Myy enemmän webhotellilla, joka on suunniteltu ja optimoitu juurikin PrestaShopia varten.
Start Now
 • Taattu 99.9% saatavuus
 • Ylivoimainen suorituskyky
 • Erinomainen chat-asiakaspalvelu
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu

Valitse PrestaShop-webhotellipalvelu

Single-PrestaShophotelli

7,99€
Säästä 82%
1
45
/kk
 • 1 verkkosivusto
 • 1 postilaatikko
 • 100 GB liikenne
 • 1X PrestaShop Optimized Speed
Suosituin

Premium-PrestaShophotelli

11,95€
Säästä 75%
2
95
/kk
 • Rajaton määrä verkkosivustoja
 • Rajaton määrä sähköpostitilejä
 • Rajoittamaton liikenne
 • Viikottainen varmuuskopiointi
 • 2X PrestaShop Optimized Speed

Business-webhotelli

15,95€
Säästä 75%
3
95
/kk
 • Kaikki Premiumin ominaisuudet
 • Päivittäinen varmuuskopiointi
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • 4X PrestaShop Optimized Speed
Tarvitsetko lisää tehoja projektillesi? Tseekkaa meidän huippulaadukas yritysverkkohotelli.

Tiesitkö? Henkilökohtainen ilmainen verkkotunnus sisältyy Premium- ja Business-paketteihin!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard
 • banktransferfinland

PrestaShop-webhotelli, jolla menestyt!

Verkkokaupan julkaisemisen ei tarvitse olla hankalaa. Hostingerilta saat kaikki työkalut, joita saatat tarvita sähköisen kaupankäynnin maailmassa. Varmista verkkokaupallesi paras suorituskyky ja maksimoi myynnit hankkimalla paras PrestaShop-webhotellialusta!

24/7 asiakaspalvelu

Menestyksen tie voi olla hankala. Mutta Hostinger on aina rinnallasi! Intohimoiset ja ammattitaitoiset asiakaspalvelijat päivystävät ympärivuorokautisesti ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi!

PrestaShop-optimoidut palvelimet

Samaan tapaan kuin taloissa, sinun täytyy varmistaa, että perusta on vakaa ja luotettava. Pyrimme tarjoamaan sinulle korkealaatuisen PrestaShop-elämyksen jatkuvasti parantamalla palvelimiamme.

Ilmaisia Verkkotunnuksia

Jokaisella verkkokaupalla täytyy olla tarttuva ja mieleenpainuva nimi. Tee paras ensivaikutelma oikealla verkkotunnuksella. Saat sen ilmaiseksi Hostingerilla! Jos valitset vähintään 12 kuukauden laskutuskauden mille tahansa PrestaShop-paketille, saat ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin.

Oma PrestaShop-kauppasi on vain muutaman askeleen päässä!

Seuraa kolmea yksinkertaista askelta saadaksesi kauppasi pystöön.

Valitse PrestaShop-webhotellipaketti

Valitse PrestaShop-webhotellipaketti

Valitse yksi kolmesta vaihtoehdosta ja tarkista ostoskorisi. Valitse vähintään 12 kuukauden laskutuskausi niin saat ilmaisen verkkotunnuksen!

Asenna verkkokauppasi

Asenna verkkokauppasi

Complete the cart checkout process and go through the initial order setup to get started.

Nauti sähköpostipalvelustasi

Nauti sähköpostipalvelustasi

Tästä alkaa oikea matkasi! Asenna PrestaShop yhdellä klikillä, lisää tuotteesi tai palvelusi ja aloita myyminen.

Miksi PrestaShop?

Miksi PrestaShop?

Se sisältää kaikki verkkokaupan tärkeimmät ominaisuudet. Vaikka olisit kausittainen kehittäjä tai olet juuri luomassa ensimmäistä verkkokauppaasi, PrestaShop on yksi parhaimmista ja luotettavimmista valinnoista!

Helppokäyttöinen

Oman verkkokauppasi luomisesta tuli juuri helpompaa. PrestaShopista löydät kaikki menestykseen tarvittavat työkalut: joustava hallintapaneeli, monipuoliset ohjeet ja paljon muuta. Et tarvitse mitään teknistä osaamista verkkokaupan rakentamiseksi!

Mobiiliystävällinen

Pysy kärryillä viimeisimmistä trendeistä ja teknologiaedistyksistä. Mobiililaitteilla selaillaan Internettiä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tee verkkokaupastasi mobiiliystävällinen ja kasvata myyntiä!

Kaupankäyntiin suuntautunut

Rakenna kauppasi kaupankäyntiin tarkoitetulla alustalla! PrestaShop on täysin keskittynyt sähköiseen kaupantekoon, ja siksi saat parhaimmat mahdolliset saatavilla olevat ominaisuudet.

Kaikki mitä tarvitset PrestaShop-kaupalle

Teemme töitä sinun menestyksesi vuoksi. Haluamme, että sinulla on kaikki menestykseen tarvittavat työkalut. Tsekkaa nämä PrestaShop-webhotellin ominaisuudet jotka vievät sinut huipulle!

Yhden klikin asennus

Aika on rahaa, eikös? Ja käsintehtävät asennukset vain vievät kallista aikaa. Tämän vuoksi hallintapaneelistasi löytyykin luotettava yhden klikin asentaja, jotta et tuhlaa aikaa!

SSL/TLS-suojattu

Pysy turvassa ja kilpailijoidesi edellä. Jos valitset vähintään vuoden laskutuskauden, saat elinkautisen SSL/TLS-sertifikaatin. Se turvaa sivustollasi tapahtuvat maksutapahtumat ja parantaa näkyvyyttäsi hakukoneissa.

CloudFlare

Nopeus ja saatavuus ovat tärkeitä jokaiselle verkkokaupalle. Ole askelen edellä muita sisäänrakennetulla CloudFlare sisällönjakeluverkostolla ja DDoS-hyökkäyssuojalla.

Sisäänrakennettu välimuisti

Mitä parempi nopeus ja suorituskyky, sitä enemmän vaikuttuneita asiakkaita ja myyntejä. Juuri tästä meidän palvelimen sivustokiihdyttimessä on kyse!

Kasvuun keskittynyt

Taivas on rajana! Sillä ei ole väliä kuinka suureksi kauppasi kasvaa, meiltä löytyy aina ratkaisu. Aloita pienestä ja kasva suureksi Hostingerilla!

Käyttöoikeuksien hallinta

Kirjautumistietojen jakaminen voi olla arkaluontoista jos työskentelet muiden kanssa. Työskentele projektin parissa yhdessä meidän käyttöoikeuksien hallinnan avulla!

PrestaShop-webhotellin UK

Vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin PrestaShop-webhotellista

Se on vapaan lähdekoodin verkkokauppaohjelmisto ja sitä käytetään yleensä verkkokauppojen rakentamiseen. Se on kehitetty PHP- ja MySQL:llä ja tarjoaa mahtavan alustan kaikilla tarvittavilla työkaluilla, joita tarvitset verkkokaupan rakentamiseksi. Tällä hetkellä yli 250 000 verkkokauppaa maailmassa käyttää sitä ja sillä on noin sisällönhallintajärjestelmissä 1.5% markkinaosuus.

PrestaShop-webhotelli keskittyy tarjoamaan sinun verkkokaupallesi parhaiten suorituvan ympäristön. Parannettu palvelinkonfiguraatio, uusimmat PHP- ja MySQL-versiot, integroitu välimuisti ja HTTP/2 ovat vain muutamia niitä ominaisuuksia, jotka yhdessä tekevät verkkokaupastasi supernopean. Lisää siihen vielä päälle CloudFlaren ja elinkautisen SSL-sertifikaatin edut ja sinulla on kaikki palat luoda turvallinen ja SEO-optimoitu verkkokauppa.

Jokaisen PrestaShop-asennuksen hallintapaneeli asennetaan eri nimiseen kansioon. Se muodostuu satunnaisista kirjaimista ja numeroista - tämän tarkoitus on suojata sivustosi hallintapaneeli hakkereilta tai bottien tekemiltä kirjautumisyrityksiltä. Löytääksesi PrestaShop-asennuksesi hallintapaneelin osoitteen, tarkista Tiedostonhalinnalla sivustosi kansioiden nimet. Kun löysit kansion nimen, voit syöttää koko verkko-osoitteen osoitepalkkiisi (esim. http://www.minunprestashop.fi/testiadmin).

On tärkeää, että sinulla on suunnitelma sille, miten hoidat toimitukset asiakkaille. PrestaShop laskee toimituskulut joko hinnan tai painon perusteella. Muutama muutakin muuttujaa otetaan huomioon, kuten asiakkaan sijainti, maa ja valuutta. Pystyt säätämään ja muokkaamaan kaikkia näitä asetuksia PrestaShop-asennuksesi hallintapaneelista.

Kyllä tarjoaa! PrestaShopin multistore-ominaisuudella pystyt hallitsemaan useampaa kauppaa paljon tehokkaammin yhdestä paikasta. Jos olet tekemässä monikielistä kauppaa tai kauppaa jossa on saatavilla useampi valuutta, multistore-ominaisuus on hyvä tapa toteuttaa se.

The amount of modules that you can implement is not limited on our PrestaShop hosting plans. As long as you have the resources, you can add as many extensions to your online store as you need. And whenever you need more power, we have various seamless upgrade options available!

Unfortunately, no. While there is a moderate selection of free PrestaShop modules, most of them have a price tag. However, they also include refund policies, which let you test everything out risk-free. And the free module library consists of the most essential tools that online shops need!

All PrestaShop hosting servers are protected with a smart WAF and custom firewall rules. They defend every user against abusive activity such as DDoS attacks, injections, brute forcing and similar. For an additional layer of security, we also offer CloudFlare integration. Furthermore, every e-commerce store should consider setting up an SSL/TLS certificate, which will boost trust and protect user data against man in the middle attacks.

You surely can! A convenient auto installer will be available in your control panel. Using it, you can set up and remove popular scripts with just a few mouse clicks! In case PrestaShop is not the right solution, you can try a lot of other popular e-commerce platforms such as Magento or WordPress+WooCommerce.

Aloita säästäminen nyt!

Monipuolinen webhotelli & verkkotunnus alkaen

1
45
/kk
 • Rajaton määrä verkkosivustoja
 • 24/7 Live-asiakaspalvelu
 • Helppokäyttöinen kotisivukone
 • 2X WordPress-optimoitu nopeus
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu
Hyödynnä erikoistarjous!
Alkaen
1
45
/kk
Säästä 82%
Aloita