Google
Rating:
4.8/5
|
1,237
reviews
HostAdvice
Rating:
4.5/5
|
2,416
reviews
WpBeginner
Rating:
4.7
|
874
reviews

Valitse VPS Hosting -pakettisi

Maksuehdot

NVMe SSD -tallennustila ja AMD EPYC -prosessorit

Onko sinulla jännittävä projekti-idea? Meillä riittää tekniikkaa sen toteuttamiseen. Koe kivenkova suorituskyky NVMe SSD -tallennuksella ja AMD EPYC -prosessoreilla. Prosessorit käyttävät alan johtavia HPE- ja DELL-palvelimia, jotka kattavat neljä maanosaa. Alan standardien mukainen KVM-virtualisointialusta varmistaa, että laitteistoresurssit ovat täysin hallinnassasi.

NVMe SSD -tallennustila ja AMD EPYC -prosessorit

300 Mb/s verkko

Kuituyhteydellä varustettu infrastruktuurimme tarjoaa VPS-asiakkaille 300 Mb/s nopeuden, taaten näin paremman käytettävyysajan ja latausnopeuden. Tämän ansiosta VPS-webhotellipakettimme soveltuvat erinomaisesti pelaamiseen, suoratoistoon ja kaikkeen siltä väliltä.

300 Mb/s verkko

Varmuuskopiot ja snapshotit

Automaattisten viikoittaisten varmuuskopioiden ansiosta tietosi ovat turvassa. Haluatko tehdä suuria muutoksia? Luo manuaalinen tilannekuva (snapshot) helposti. Vahingon yllättäessä voit palata edelliseen versioon muutamassa minuutissa.

Varmuuskopiot ja snapshotit
trustpilot-dark

Olemme käyttäneet Hostingerin Virtual Private Server -palveluita jo muutaman vuoden ajan, ja kaikki on toiminut todella vakaasti.

rating
trustpilot-dark

Ehdottomasti paras tähän mennessä käyttämistäni hosting-palveluista. Ei kikkailuja, tukee sivustoa täydellisesti.

rating
trustpilot-dark

Aika hyvä VPS, loistava tuki (live chat), mukava hallintapaneeli. Sanoisin että se on loistava palvelu jonka valitsen aina, kun voin valita vaihtoehdon asiakkaille.

rating

Asenna ohjelmistot virtuaalipalvelimellesi yhdellä klikkauksella

Löydät kaikki saatavilla olevat VPS-mallit tietokannastamme.

Käyttöjärjestelmät

Valitse jokin suosituimmista Linux-pohjaisista käyttöjärjestelmistä virtuaalipalvelimellesi, ja me asennamme sen automaattisesti puolestasi.

Käyttöjärjestelmät

Hallintapaneelit ja sovellukset

Hallitse palvelintasi luotettavan ohjauspaneelin avulla ja asenna haluamasi verkkosovellukset. VPS-pohjiemme avulla sovellusten asentaminen vie vain minuutteja.

Hallintapaneelit ja sovellukset

Palomuuri ja DDoS-suojaus

Suojaa virtuaalipalvelimesi joka vaiheessa. Wanguardin DDoS-suodatuksella ja helposti konfiguroitavalla palomuurilla pidät haitallisen liikenteen loitolla.

Palomuuri ja DDoS-suojaus

AI-avustaja

Tekoälyavustajamme tekee virtuaalipalvelimen hallinnasta entistäkin yksinkertaisempaa. Kuvittele, että rinnallasi on asiantunteva apuri, joka on valmiina opastamaan sinua kaikenlaisissa tehtävissä WordPressin asentamisesta palomuurisääntöjen määrittämiseen.

AI-avustaja

Selainpääte

Suorita pikakuvakkeita, hallitse tiedostoja tai säädä VPS-asetuksia suoraan selaimestasi. Ylimääräisiä ohjelmia ei ole tarpeen asentaa - syötä vain komennot ja suorita ne verkkopohjaisen päätelaitteen kautta.

Selainpääte

Skaalattava virtuaalipalvelin

Aloita pienestä ja skaalaa sitä mukaan, kun kasvat pakettiasi suuremmaksi. Kun tarvitset lisää palvelinresursseja projekteihisi, voit päivittää korkeamman tason VPS-pakettiin muutamalla napsautuksella.

Skaalattava virtuaalipalvelin
trustpilot-dark

Ostin virtuaalipalvelimen jokin aika sitten, enkä ole koskaan kohdannut käyttökatkoksia. Myös tukitiimi on nopea ja avulias.

rating
trustpilot-dark

Asiakastuki vastaa aina nopeasti ja tehokkaasti. Pidän erityisesti siitä, että voin päivittää tai pienentää VPS-pakettia mieleni mukaan ilman, että minua veloitetaan siitä erikseen.

rating
trustpilot-dark

Hostingerin prosesseissa erottuu edukseen se, että virtuaalipalvelimen voi päivittää dashboardin kautta.

rating

Maailmanlaajuiset palvelinkeskukset

Datakeskuksemme on sijoiteltu strategisesti eri puolille Aasiaa, Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa ja Etelä-Amerikkaa. Valitse kohdeyleisöäsi lähimpänä sijaitseva palvelin taataksesi sisällön nopeimman mahdollisen toimituksen.

Maailmanlaajuiset palvelinkeskukset

30 päivän tyytyväisyystakuu

Jos et ole 100 % tyytyväinen, voit pyytää maksusi palautusta 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Prosessi on saumaton ja riskitön.

VPS hosting UKK

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin VPS-webhotellisuunnitelmistamme.

Mikä on VPS?

Mikä on Linux VPS?

Miksi valita virtuaalipalvelin?

Kuinka paljon virtuaalipalvelin maksaa?

Mitkä ovat Hostingerin KVM VPS:n edut?

Mikä on dedikoitu virtuaalipalvelin? Miten se eroaa yksityisestä virtuaalipalvelimesta?

Saanko minkäänlaista apua Linux-virtuaalipalvelimen käyttöön?

Ovatko yksityiset virtuaalipalvelimet turvallisia?

Soveltuuko VPS hyvin WordPressille?

Voinko asentaa virtuaalipalvelimelleni mukautettuja ohjelmistoja?

Milloin minun kannattaa päivittää virtuaalipalvelimeen?