Hanki ammattimainen sähköpostiwebhotelli yrityksellesi

Yrityssähköposti, joka sopii kustomoituun domainiisi, saa brändisi näyttämään uskottavammalta.

Hostingerin sähköpostiwebhotelliHostingerin sähköpostiwebhotelli

Asennus vie vain muutaman klikkauksen

01

Valitse yrityssähköpostin webhotellisuunnitelma

Pyöritätkö uutta yritystä? Maksa alle 0,99 €/kk Business Starter suunnitelmasta. Jos tarvitset enemmän resursseja, 2,49 €/kk Business Premium -suunnitelma on siihen täydellinen. Huomaa, että hinta on vain yhdestä postilaatikosta.

02

Siirry kassalle

Valitse postilaatikoiden määrä ja tilausaika. Kun olet maksanut, pääset webhotellitilisi hallintapaneeliin.

03

Konfiguroi webhotellisi

Lopultakin voit luoda sähköpostisi, asentaa DNS-asetuksesi ja sykronoida sähköpostisi muilta laitteilta. Nyt olet valmis lähettämään sähköposteja.

Valitse yrityssähköpostin webhotellisuunnitelma

Business Starter

2,19 €
SÄÄSTÄ 55%
0,99/kk

per sähköpostilaatikko

 • 10 GB Sähköpostitilaa
 • 10 Välityssäännöt
 • 50 Sähköpostilejä
 • Antivirustarkistus
 • Kehittynyt anti-spam
 • Pilveen pohjautuva infrastruktuuri

  0,99 €/kk kun uusit tilauksen

  Business Premium

  3,49 €
  SÄÄSTÄ 29%
  2,49/kk

  per sähköpostilaatikko

  • 30 GB Sähköpostitilaa
  • 50 Välityssäännöt
  • 50 Sähköpostilejä
  • Antivirustarkistus
  • Kehittynyt anti-spam
  • Pilveen pohjautuva infrastruktuuri

   2,49 €/kk kun uusit tilauksen

   Maksuehdot

   Suunnitelmat tulee maksaa etukäteen, eikä maksuja saa jakaa osiin. Esitetty summa on tuotteen kokonaishinta jaettuna niiden kuukausien määrällä suunnitelma on voimassa.

   Ammattimaiset sähköpostiosoitteet yrityksillesi

   Varsinkin pienyrityksen omistajille sähköpostit ovat osa verkkoidentiteettiä markkinointikanavissa. Säteilet luottamusta domainiin perustuvalla sähköpostiosoitteella, ja saat brändisi näyttämään uskottavalta. Yrityssähköpostilla voitat mahdollisten asiakkaiden luottamuksen.

   Turvalliset, yksityiset ja mainoksista vapaat sähköpostit

   Toisin kuin ilmaisilla henkilökohtaisilla sähköpostipalveluilla tietosi ovat meillä turvassa. Hanki alan johtavat turvallisuustoimet sähköpostisi turvaamiseen hakkereilta. Palveluillamme on kehittynyt suojaus roskapostilta ja verkkohyökkäyksiltä.

   99.9% lataustakuu ja 24/7 asiakastuki

   Yrityssähköpostillamme on verraton latausaika, ja palveluun kuuluu myös automaattiset varmuuskopiot estääkseen tietojen katoamisen. Jos tarvitset apua, 24/7 asiakastukemme on aina valmiina auttamaan.

   Paljon levytilaa yrityksiesi skaalaukseen

   Jos haluat kasvattaa yritystäsi, tarvitset siihen resursseja. Isännöity sähköpostipalvelumme tarjoaa 30GB muistitilaa - tonneittan tilaa sähköposteille. Voit sähettää jopa 5000/päivässä ja asettaa jopa 50 lähetyssääntöä osoittaaksesi viestit muihin sähköposteihin.

   Hallinnoi sähköpostitilejäsi mistä vain

   Lähetät sitten sähköpostejasi tietokoneeltasi tai kännykästäsi, olemme aina tukenasi. Yrityssähköposti antaa sinun yhdistää serverimme iOS tai Android -mobiililaitteille ja sähköpostiasiakkaisiin kuten Thunderbird tai Outlook.

   Nopea ja helppo asennus

   Hallintapaneeli ja sähköpostin käyttöliittymä ovat intuitiivisia, jotta kaikentasoiset käyttäjät voivat käyttää sähköistin webhotellipalvelua. Lisäksi automaattinen konfiguraatio-ominaisuus tekee helpoksi asettaa tilisi eri laittelle ja sähköpostiasiakkaille - ei tarvitse tietää IMAP; POP3 tai SMTP.

   Vaihda Hostingerin sähköpostiin jo tänään

   Kätevä sähköpostin siirtotyökalumme tekee sähköpostin siirron helpoksi nykyiseltä palveluntarjoajaltasi.

   Yrityssähköpostin webhotelliominaisuudet

   Käyttäjäystävällinen hallinnointi
   Käyttäjäystävällinen hallinnointi

   Hostingerin sähköpostiin kuuluu intuitiivinen hallintapaneeli. Siihen sisältyy kaikki, mitä tarvitset säköpostisi hallintaan laitteen konfiguraatiosta DNS-asetuksiin. Joten voit myös kokeilla helppokäyttöistä webmail -asiakastamme sähköpostien lähetykseen, sähköpostilaatikoiden järjestämiseen ja yhteystietojen lisäämiseen.

   Automaattinen konfiguraatio
   Automaattinen konfiguraatio

   Sähköpostiserverimme tukevat IMAP, POP3 ja SMTP vakiona, jotta voit konfiguroida sähköpostisi webhotellia kolmannen osapuolen sähköpostipalveluilla kuten Apple Mail, Outlook, Thunderbird jne. Automaattinen konfiguraatio tekee asetuksista ja applikaatioista helpompia.

   Automaattiset sähköpostitoiminnat
   Automaattiset sähköpostitoiminnat

   Tee sähköpostikommunikoinnista helpompaa automaatiolla. Jos saat usein sähköposteja työaikojen ulkopuolella, aseta automaattinen vastaus, jossa kerrot asiakkaille paluustasi. Uudelleenohjaa tulevat sähköpostit monille eri tileille käyttäen sähköpostin lähetystoimintoja ja aliakseja varmistaaksesi sähköpostien lähetyksen myös väärinkirjoitettuihin sähköpostiosoitteisiin.

   Edistynyt sähköpostiviestinnän turva
   Edistynyt sähköpostiviestinnän turva

   Sähköpostin lähetystyökalumme tukee DKIM, DMARC ja SPF estääksesi haittaohjelmien pääsyn sähköposteihisi. Lisäämme myös alan parhaita sisältöfilttereitä roskapostia ja viruksia ajatellen sekä sisäisen sähköpostiviestinnän suojauksen.

   Yksityiskohtaiset pääsy-, käyttö- ja lähetysoikeudet
   Yksityiskohtaiset pääsy-, käyttö- ja lähetysoikeudet

   Pääsy ja hallintotyökalut hPaneelissa antavat sinun seurata tapahtumia sähköpostitileiltä ja kartoittaa ne epäilyttävältä toiminnalta. Hanki inforaatiota siitä milloin ja missä tileihin pääsee käsiksi, ja mitä pitää tehdä sessioiden aikana, sekä mitä sähköposteja on saatu ja lähetetty.

   30 päivän tyytyväisyystakuu

   Jos olet tyytymärön sähköpostin webhotellipalveluun, anna meidän tietää 30 päivän kuluttua ostoksestasi, ja palautamme rahasi.

   Sähköpostiwebhotellin UKK

   Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin sähköpostin webhotellista

   Yrityssähköposti on palvelu, joka tallentaa, toimittaa ja vastaanottaa sähköposteja sähköpostipalvelimella.

   Yrityssähköposti käyttää kustomoitua yrityksesi domainia, kuten esimerkki@yritysnimi.com. Tämä eroaa henkilökohtaisesta sähköpostista, joka ei yleensä käytä domainia - kuten esimerkki@gmail.com.

   Yrityssähköpostilla brändisi näyttää ammattimaiselta ja uskottavalta - mikä on elintärkeää varsinkin pienyrityksen pyörittämisessä netissä. Asiakkaat ovat yleensä epäileväisempiä yrityksille, joilla on henkilökohtaiset sähköpostit, sillä kuka tahansa voi luoda sellaisen ilmaiseksi.

   Yrityssähköpostin käyttö erottaa yrityksesi huonomaineisista yrityksistä, vahvistaa brändiäsi ja antaa luottamusta asiakkaille.

   Kyllä voit. Kun olet ostanut suunnitelman ja luonut sähköpostitilin, voit käyttää helppokäyttöistä siirtotyökalua siirtääksesi sähköpostejasi edelliseltä palveluntarjoajaltasi vain muutamalla klikkauksella. Sinun ei tarvitse omata mitään teknisiä taitoja. Yksityiskohtaiset tiedot sähköpostipalvelujen siirrosta Hostingerilla löydät täältä.

   Jos ostat webhotellisuunnitelman Hostingerilta ja hankit ilmaisetn sähköpostiosoitteen, voit käyttää palveluita heti.

   Mutta resurssit ovat vähäisempiä. Voit päivittää Business Starter tai Business Premium -suunnitelmiin nostaaksesi resurssivalikoimaa.