Valitse sähköpostipaketti

Business Sähköposti

2,19€
Säästä 55%
0
99
/kk

0,99€/kk kun uusit tilauksen

  • 10 GB Säilytystilaa
  • 2 Suodattimia
  • 50 Sähköpostialiasta
  • Antivirus Check
  • Tukee monta laitetta
Suosituin

Enterprise Email

3,49€
Säästä 29%
2
49
/kk

2,49€/kk kun uusit tilauksen

  • 30 GB Säilytystilaa
  • Rajattomat Suodattimet
  • 50 Sähköpostialiasta
  • Antivirus Check
  • Tukee monta laitetta

Käsintehty yrityssähköposti juuri sinulle!

Oletpa sitten ylläpitämässä ryhmäprojektia tai pientä yritystä, sähköpostipalvelumme tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut. Koska viestintä on jokaisen menestyvän yrityksen kulmakivi, hoida viestintä oikein Hostingerin avulla. Anna maailmalle se kuva, että sinä olet hyvä liikekumppani! Hyödynnä meidän tuottavuustyökaluja jotka helpottavat arkeasi.

24/7 asiakaspalvelu

Kun käytät Hostingeria menestyksesi tiellä niin et ole koskaan yksin! Jos satut koskaan tarvitsemaan apua niin meidän ammattilaisista koostuva asiakaspalvelutiimi auttaa sinua 24/7/365. Saat aina välitöntä apua sijainnistasi riippumatta!

Useita laitteita

Nykypäivän kiireisessä maailmassa sinun tulee pysyä ajan tasalla asioista, tilanteesta riippumatta. Hostingerin sähköpostipalvelulla saat joustavuutta! Pääset käsiksi sähköpostiisi mistä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella.

Ilmainen Verkkotunnus

Korkealaatuisen sähköpostipalvelun lisäksi saat myös ilmaisen verkkotunnuksen jos valitset vähintään vuoden laskutuskauden. Saat palapelin kaikki palat yhdellä ostolla, maksimoiden tehokkuutesi!

Sähköpostipalvelu upeilla ominaisuuksilla!

Emme tarjoa sinulle vain jäävuoren huippua, vaan annamme sinulle koko jäävuoren! Tsekkaa nämä upeat sähköpostipalvelun ominaisuudet!

Kalenteri

Kaikissa paketeissa tulee mukana jaettava kalenteri, joka maksimoi tiimityön, tuottavuuden ja yhteistyön. Pysy ajan tasalla yrityksesi tapahtumista!

Sosiaalisen median integrointi

Tuo sähköpostikokemuksesi 21. vuosisadalle - integroi sosiaaliset mediat (Facebook, Twitter, jne) samaan palveluun!

Sähköpostien siirrin

Pidä kaikki siistinä ja järjestyksessä. Onko vanhassa postilaatikossasi tärkeitä viestejä? Ei hätää, voit tuoda ne uuteen sähköpostipalveluusi muutamalla klikillä!

Postituslistat

Ota kaikki irti kohdeyleisöstäsi! Luo kustomoituja postituslistoja joiden avulla saavutat aina tavoitteet!

HTML Mail Template

HTML-viestipohjilla voit tuoda sähköpostiviestiesi ulkonäön seuraavalle tasolle! Erotu kilpailijoistasi upeasti suunnitelluilla ulkoasuilla!

Postilaatikko kuin pankin holvi

Älä koskaan tule yllätetyksi! Cloudmark-sähköpostisuojauksella varmistamme, että postilaatikkoosi ei koskaan tule spämmiä!

Yrityssähköpostin UKK

Vastauksemme sähköpostipalvelusta usein kysyttyihin kysymyksiin

Yrityssähköpostimme on ainutlaatuinen ratkaisu, joka keskittyy juurikin sähköpostipalvelun tarjoamiseen. Tämä palvelu toimii täysin erillään webhotellista ja näin liiketoimintasi voi jatkaa toimintaansa vaikka sivustosi olisi työn alla tai huollossa.

Nykyään brändin luotettavuuden ja tunnettavuuden rakentaminen on tärkeää. Mutta sitä ei ole helppo rakentaa. Mutta verkkotunnukseen perustuvalla sähköpostipalvelulla siitä tulee paljon helpompaa. Jokainen lähettämäsi veisti näyttää sinun verkkotunnuksesi viestin tiedoissa, kehottaen vastaanottajaa tsekkaamaan yrityksesi kotisivut. Tutkimukset ovat myös todistaneet, että asiakkaat valitsevat ennemmin yrityksen, joka käyttää yrityssähköpostia.

Kyllä! Jokaisen paketin mukana tulee sisäänrakennettu viestisiirrin, jonka avulla saat tuotua kaiken tarvitsemasi meidän sähköpostipalveluumme. Ja jos vastaasi tulee mitä tahansa ongelmia, tai jos sinulle tulee kysyttävää, niin meidän omistautunut asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään!

Totta kai! Jokainen sähköpostipalvelu on täysin yhteensopiva kaikkien mobiililaitteiden ja sähköpostiohjelmien kanssa. Asenna postilaatikkosi usealle laitteelle ja pystyt vaivattomasti lukemaan viestejäsi usealla laitteella. Vastaa viesteihin riippumatta siitä, missä olet!

Etsitkö enemmän kuin pelkkää sähköpostia?

Pidä kaikki asiat järjestyksessä kaikenkattavalla webhotellilla. Korkealaatuiset sähköpostipalvelut ja nopea verkkosivusto taataan!