Seuraavan sukupolven tekniikka

It does not matter if it is faster hardware, an innovative network architecture or a new software solution, we will be among the first to implement it.

Hostingerin Globaalit Palvelinkeskukset

Hostingerin Globaalit Palvelinkeskukset

Our servers are deployed in 7 different regions -> UK, US, Brazil, Netherlands, Singapore, Indonesia and Lithuania (coming soon). Customers can enjoy lowest latency and reliability as we deploy in globally connected Tier-3 datacenters.

Hostinger Data Redundancy

Hostinger Data Redundancy

Kaikki palvelimien tiedot on suojattu useilla vikatallenteilla, RAID-10: llä, päivittäisillä tai viikoittaisilla varmuuskopioilla.

Hostingerin korkea saatavuus

Hostingerin korkea saatavuus

Kaikilla DC:llämme on kaksinkertaiset kytkennät monien IPS:den kanssa. Suojaamme käyttäjiämme DDoS-hyökkäyksiltä monitasoisesti. Wanguard anti-DDoS-liikenteenanalysoija ja switch-tason palomuurisäännöt, Bitninja tai Imunify360 (web-aplikaatiopalomuuri) jokaisella palvelimella, valinnainen Cloudflare jokaiselle tilille, sekä kustomoidut palvelinsäännöt pitävät huolen että sivustosi on suojattu kaikilta hyökkäyksiltä.

Hostingerin PHP HTTP

Hostingerin PHP HTTP

Hanki parempia hakukoneoptimointeja, vierailijoiden säilyttämistä ja tuloksia uusimpien päivitysten avulla, jotka voivat palvella jopa 3 kertaa enemmän pyyntöjä sekunnissa.

Hostingerin monitasoinen välimuisti

Hostingerin monitasoinen välimuisti

Käynnistämme ainutlaatuisen välimuistin käyttöönoton, joka koostuu moniportaisesta välimuistista verkkopalvelukerroksessa (Nginx), sekä memcached-haarukasta Twitteristä (fatcache). Tämä voi merkittävästi vähentää sekä staattisen että dynaamisen sisällön latausaikoja. CMS-järjestelmät, kuten wordpress, joomla, näyttävät lähes 10-kertaisen parannuksen latausaikoissa, joissa välimuisti on käytössä.

Hostingerin skaalautuva arkkitehtuuri

Hostingerin skaalautuva arkkitehtuuri

Uudet palvelimen käyttöönottoajat vaihtelevat noin 10 minuutissa. Meillä on täysin automatisoitu bootstrap-prosessi. Paina virtalähdettä, kytke verkkokaapelit, - automaatio käynnistyy (kickstart, mahdollinen) ja palvelin menee verkkoon.

Hostinger täysin hallinnoitu

Hostinger täysin hallinnoitu

Varmistamme, että palvelimet ja kaikki infrastruktuurit ovat käynnissä, kaikki paketit ovat ajan tasalla. Kaikki insinöörit ovat käynnissä Pagerduty -palvelussa. Olemme myös säätäneet ennakoivaa seurantaa Prometheuksen kautta, jotta pystymme estämään ongelmat ennen niiden syntymistä.

Hostingerin katastrofikorjaus

Hostingerin katastrofikorjaus

Jos kyseessä on odottamaton tapahtuma, voimme palauttaa tilisi viimeisimpään tilannekuvaan muutamassa minuutissa. Asennamme kaikki tilit varmuuskopiot, jotka varmistavat, että tiedot ovat turvallisia.

Custom hPanelKäyttöoikeuksien hallintaOpenResty nginx + luaCloudflare-integraatioLetsEncrypt-integraatioPäivittäiset varmuuskopiotCloudLinuxLVE-kontit tilien eristämiseenSSD-asemat äärimmäisille nopeuksilleWanguard reaaliaikainen anti-DDoS-suojaus kytkimilläSuora ja automatisoitu palvelinten käyttöönottoSisäpuhelinHTTP / 2Proaktiivinen ja ennakoiva palvelinvalvontaReaaliaikainen reaktiivisen palvelimen valvontaNginx mikro-välimuistiIntelligent WAF (Web-sovelluksen palomuuri) jokaisessa palvelimessaMemcached (Twitter-haarukka - Fatcache)

Parhaan luokan WordPress-suorituskyky

HTTP/2 and IPv6 enabled, PHP7, NGINX caching, GZIP compression, spam and threat detection.

Get better SEO, visitor retention, and conversions with cutting-edge technology, which can serve up to 3x more requests per second.

Average WordPress response time 0 ms.

30 päivän tyytyväisyystakuu

Jos et ole 100% tyytyväinen Hostingeriin, saat rahasi takaisin. Ei häslinkiä eikä riskejä.

Lue LisääTyytyväisyystakuu-merkki