Suunniteltu kasvuasi ajatellen

Emme voi vain luottaa uusimpaan teknologiaan, kun teemme Hostingerista tehokkaamman ja nopeamman. Siksi suurin vahvuutemme on tiimimme, joka tekee yhteistyötä sen saavuttamiseksi.

Suunniteltu kasvuasi ajatellen
Nopeus

Nopeus

Vastausaika 11-274 ms.

Tuki

Tuki

Live chat 24/7.

Tehokkuus

Tehokkuus

Paras hinta-laatusuhde.

Yksinkertaisuus

Yksinkertaisuus

9/10 pitävät hPanelista selkeänä ja intuitiivisena.

Palvelinkeskukset

Kaikki tiedot suojattu

Suojaamme verkkosivustosi useilla vikasieto-ohjelmilla kuten RAID-10:llä ja päivittäisillä tai viikoittaisilla varmuuskopioilla. Kaikki 10 palvelinkeskustamme on hajautettu maailmanlaajuisesti, jotta verkkosivustosi pysyvät nopeina kaikissa maissa. Vierailijasi nauttivat minimaalisesta viiveestä ja vertaansa vailla olevasta luotettavuudesta kun toimimme maailmanlaajuisessa Tier-3 datakeskuksessa.

Paketteihin kuuluu:

Itse rakennettu hPanel, Access Manager, LiteSpeed-verkkopalvelin, ilmainen SSL, itse kehitetty WAF.

Kaikki tiedot suojattu

Infrastruktuuri

Maksimitehokkuus

Turvallisuus, nopea suorituskyky ja vakaus ovat meille kaikki tärkeitä. Pyrimme ylläpitämään sivustollasi 99,99 % suoritusnopeutta. Palvelimemme toimivat CloudLinuxilla – johtavalla webhotellien käyttöjärjestelmällä. Uusimme järjestelmiämme säännöllisesti, suojaten palvelimia DDoS-hyökkäyksiltä ja parantaen niiden nopeutta uusimmilla LiteSpeed-tekniikoilla.

Paketteihin kuuluu:

Päivittäiset varmuuskopiot, CloudLinux, LVE-säiliöt tilin eristämiseen, Wanguard reaaliaikainen DDoS-suojaus, täydet SSD-serverit.

Maksimitehokkuus

Hpaneeli

Rakennettu sujuvaa hallintaa varten

Olemme ylpeitä itse kehittämästämme hPaneelista. Sen syntymästä lähtien, eli vuodesta 2011, olemme hienosäätäneet tuotteemme jokaista osa-aluetta tarjotaksemme webhotellikokemuksen, joka on intuitiivinen aloittelijoille ja suoraviivainen ammattilaisille. hPaneeli on käännetty 17 eri kielelle, ja siinä on sisäänrakennettu WordPress-siirtopalvelu nopeita automaattisia siirtoja varten.

Rakennettu sujuvaa hallintaa varten

Tuki

Luotu menestymään

Uskomme, että paras tapa saada asiakkaat menestymään on näyttää ratkaisut yleisimpiin ongelmiin. Tekninen tiimimme on paikalla 24/7, ja auttaa sinua selviytymään kaikista haasteista, joita kohtaat sivustollasi.

Luotu menestymään

Tutustu tuotteisiimme

Uusimmat blogiongelmat

WHOIS -yksityisyydensuoja

Oct 05, 2022Tuotepäivitykset

Oletko koskaan tuntenut epämukavuutta antaessasi kaikkia yksityistietojasi domainrekisteröintiin?

Klaudijus J.

Hostingerin sisäänkirjautuminen

Jul 30, 2022Tuotepäivitykset

Kaikilla Hostingerin käyttäjillä on mahdollisuus kokeilla Asiakaskirjautumista. Ominaisuus näyttää sinulle, kuka vierailee sivustollasi ja suodattaa kävijöitä sen mukaan.l

Florence S.

WordPressin esitystyökalu

Jun 27, 2022Tuotepäivitykset

Ennen kuin esittelimme WordPress-kopiotyökalun viime vuonna, käyttäjien täytyi luoda omat testausalustat.

Yoga K.