Vain rajoitetun ajan - alkaen 0,80€/kk
00
PÄIVÄÄ
10
TUNTIA
16
MINUUTTIA
43
SEKUNTIA
Aloita Tästä
×

Tee Rahaa Netissä

Ansaitse rahaa parhaan Palkinto-Ohjelman kanssa
ja tienaa jopa 60% palkkio per myynti.

  • Tienaa 60% palkkiota myyntiä kohden
  • Välitön rekisteröityminen
  • Ole osa Palkinto-ohjelmaa
  • Ansaitse rahaa verkossa

Miksi liittyä palkinto-ohjelmaan

Hostingerin palkinto-ohjelma on yksi markkinoiden kannattavimmista
ja se tarjoaa sinulle helpon ja nopean tavan ansaita rahaa verkossa.

Ilmainen palkinto-ohjelma

Liity Hostingerin palkinto-ohjelmaan ja ansaitse rahaa helposti. Ohjelman avulla voit tienata nopeasti ja ilman mitään maksuja. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja me hoidamme loput. Saat uniikin linkin, jonka voit jakaa ystävillesi, sekä bannereita verkkosivullesi. Valitse vain sinulle sopivin ja ansaitse rahaa Hostingerin palkinto-ohjelmalla jo tänään.

Korkein palkinto

Jokainen meille ohjaamasi maksava asiakas onkin sinun! Tarjoamme jopa 60% palkkion tekemistäsi myynneistä. Eikö kuulostakin mukavalta? Ansaitset helppoa rahaa mainostamalla palvelua, josta sinä ja miljoonat muut nauttivat. Kukapa olisikaan parempi mainostamaan palveluitamme kuin asiakas, joka tuntee tuotteen läpikotaisin. Älä enää odota, vaan ala tienaamaan rahaa markkinoiden parhaalla palkinto-ohjelmalla.

Tienaa rahaa helposti netissä

Liittymällä palkinto-ohjelmaan, voit tienata rahaa kaikkein helpoiten. Jos sinulla on jo verkkosivu, voit yksinkertaisesti vain laittaa sivullesi bannerin, ja tienata rahaa Hostingerille ohjaamiesi asiakkaiden kautta. Ohjelmaan liittyminen on paras tapa tienata rahaa kotoa tai ihan mistä vain. Palkinto-ohjelmaan liittyminen on paras mahdollinen sivubisnes ja ylimääräisen rahan lähde.

Aloita tienaaminen NYT

Kuinka Palkinto-ohjelma toimii?

Netissä tienaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Noudattamalla näitä ohjeita voit ansaita rahaa nopeasti parhaiten maksavalla palkinto-ohjelmallamme!

Rekisteröidy minuutissa
Rekisteröidy minuutissa
01

Rekisteröidy
ilmaiseksi

Palkinto-ohjelmaan liittyminen kestää vain hetken ja pian sinäkin voit ansaita rahaa!

02

Saat uniikin palkinto-ohjelmalinkin

Jaa linkkisi ystävillesi, keskustelupalstoilla sekä sähköpostissa ja ohjaa ihmisiä Hostingerin sivuille.

03

Lisää bannereita verkkosivullesi

Valitse sopivin banneri verkkosivullesi ja ohjaa kävijöitäsi meille.

04

Saa palkkiosi

Jokaisesta webhotellitilauksesta tienaat 60% myyntiprovision.

Aloita tästä NYT

Mitä palkintoja saat?

Liittymällä palkinto-ohjelmaamme sinullakin on mahdollisuus olla mukana ohjelmassa, joka on helppo, suosittu ja tuottaa paljon.

liity palkinto-ohjelmaan
60%
provisio
kaikista webhotelliostoista
Liity Palkinto-Ohjelmaan

Usein Kysytyt Kysymykset (UKK)?

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen netissä tienaamiseen.

Jos haluat tienata rahaa nopeasti, kannattaa liittyä Hostingerin palkinto-ohjelmaan. Siihen liittyminen on täysin ilmaista, ei vie melkein ollenkaan aikaa ja saat markkinoiden parhaat palkkiot - jopa 60% kauppaa kohden.

Hostingerin palkinto-ohjelma on paras tapa ansaita rahaa netissä. Voit tienata palkkioita ohjaamalla uusia asiakkaita Hostingerille. Kun asiakas tulee linkkisi kautta sivuillemme ja ostaa tuotteen, saat palkkion. Jos omistat blogin tai muun verkkosivun ja olet aktiivinen sosiaalisessa mediassa, keskustelupalstoilla tai yleisesti Internetissä, olet täydellinen henkilö liittymään palkinto-ohjelmaan.

Helpoin tapa tienata netissä on liittyä Hostingerin palkinto-ohjelmaan. Siihen liittyminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Liittymällä ohjelmaan tienaat rahaa huomaamattasi!

Voit rekisteröityä palkinto-ohjelmaan osoitteessa https://www.hostinger.com/affiliates

Voit tienata rahaa kotoa perustamalla nettikaupan tai vielä parempaa: liittymällä palkinto-ohjelmaan. Se on helppoa, ei vaadi paljoa vaivaa, mutta tuotot ovat suuria. Voit saada jopa 60% palkkion yhdestä kaupasta.

Verkkosivusi vierailijan eväste on voimassa 60 päivää. Jos tuona aikana hän tekee ostoksen, eikä peruuta sitä ensimmäisen 35 päivän aikana, saat palkkion.

Palkinto-Ohjelma on täysin ilmainen, eikä siihen liity mitään kuukausittaisia vähimmäisvaatimuksia.

Jos haluat ohjata Hostingerille maksettua liikennettä (PPC, PPV, Media buys), on se tehtävä epäsuorasti. Vierailijoiden on tultava erillisen verkkosivun kautta, eikä suora linkkaaminen ole sallittua ilman suostumustamme.
Vaikka maksettu liikenne on sallittua, Hostingerin tavaramerkin käyttäminen on mainoksissa tai avainsanana on kiellettyä, muokkauksilla tai ilman.

Kyllä, lisäksi Hostingerin mainostaminen niillä on sallittua, jos sivut eivät sisällä rajoitettua sisältöä.

Voit ansaita ylimääräistä rahaa sivubisneksellä. Helpoin ja nopein tapa tienata rahaa on kuitenkin liittyä palkinto-ohjelmaan. Hostingerin palkinto-ohjelma maksaa suuria palkkioita - jopa 60% yhdestä myydystä tuotteesta ja tarjoaa mahdollisuuden tienata lisää rahaa helposti.

Saat uniikin palkinto-ohjelmalinkin, jonka kautta tehdyt ostokset tunnistetaan sinun ohjaamiksi.

60 % myyntiprovisio webhotellien tilauksista.

You can be paid once per month, when you reach $100 minimum limit. The minimum threshold of $100 has to be reached within 180 days after the end of the month in which a qualified purchase was completed, if not commission payments will be forfeited and your commission balance will revert to $0.

Paras kotoa tehty työ on sellainen, joka on helppoa ja vaatii hyvin vähän vaivaa. Helpointa on liittyä palkinto-ohjelmaan. Sinun täytyy vain laittaa bannereita verkkosivullesi sekä jakaa saamaasi linkkiä, ja pian ansaitset jopa 60% palkkion pienellä vaivalla.

Jos haluat saada ilmaista rahaa, paras tapa on mainostaa tuotetta josta pidät. Sinun tarvitsee vain liittyä Hostingerin palkinto-ohjelmaan, lisätä bannereita verkkosivullesi sekä jakaa uniikkia linkkiäsi ystävillesi, ja tienaat jopa 60% palkkion jokaisesta ohjaamasi asiakkaan ostoksesta.

Löydät linkin palkinto-ohjelmaosiosta etusivulta.

Löydät bannerit Palkinto-ohjelmaosiosta, osiosta Bannerit

Ei, suoritamme maksuja vain PayPalin kautta

Hakemukset käsitellään automaattisesti eli tilisi vahvistetaan välittömästi.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme milloin vain. He ovat aina valmiita auttamaan!

Maksa oikeasta webhotelliteknologiasta, älä markkinoinnista!

Lopeta markkinoinnista maksaminen. Maksa vain tuotteesta. Säästä ja valitse halpa webhotelli menettämättä korkeaa laatua. Hinta ei takaa laatua.

29 659 751

Asiakkaat säästävät jo

10,000+

Uusia asiakkaita joka päivä

24 894 152

Julkaistuja verkkosivustoja

Aloita säästäminen nyt!

Monipuolinen webhotelli & verkkotunnus alkaen

0
80
/kk
  • Helppokäyttöinen kotisivukone
  • 99.9% saatavuustakuu
  • 24/7 Live-asiakaspalvelu
  • Powerful Control Panel
  • 30 päivän tyytyväisyystakuu
Erikoistarjous!
Alkaen
0
80
/kk
Säästä 90%
Alansa paras