Miksi en voi aktivoida käyttäjääni uudestaan?

Voit ottaa käyttöön käytöstä poistetut käyttäjät hallintapaneelista milloin tahansa. Klikkaa vain 'Aktivoi'-painikkeesta ja käyttäjäsi aktivoidaan 5 minuutin sisällä. Jos et näe painiketta käyttäjän aktivoinnille, se tarkoittaa sitä, että käyttäjäsi on poistettu käytöstä väärinkäytöksen vuoksi ja että sitä ei voida aktivoida enään uudelleen.

Tee joku iloiseksi!