Voinko resetoida käyttäjäni itse?

Voit tehdä tämän käyttämällä 'Hallintapaneeli' -> 'Käyttäjän resetointi'-toimintoa. Se ei ainoastaan palauta käyttäjääsi oletuksiin, vaan se korjaa myös yleisimmät ongelmat.

Tee joku iloiseksi!