Katso domainin saatavuus
Tarkista, onko domain saatavilla

Hostingerin WHOIS-hakutyökalu tarkistaa, onko valitsemasi verkkotunnus käytettävissä. Jos on, voit ostaa sen heti domainhaun kautta.

Löydä domainin omistaja
Löydä domainin omistaja

Jos haluamasi domain ei ole saatavilla, käytä WHOIS-hakua löytääksesi julkista tietoa nykyisesti domainin omistajasta, kuten nimi tai yhteystiedot.

Katso domainin erääntymispäivät
Katso domainin erääntymispäivät

Selvitä, milloin verkkotunnuksen on määrä vanhentua. Älä missaa mahdollisuutta hankkia loistavaa verkkotunnusta heti, kun se vapautuu, jos nykyinen omistaja päättää olla uusimatta sitä.

Mikä on WHOIS -hakutyökalu?

Hostingerin WHOIS-hakutyökalu poimii uusimmat tiedot, jotka on rekisteröity viralliseen WHOIS-verkkotunnustietokantaan. On hienoa löytää tietoja verkkotunnuksen rekisteröijästä.

Näin se toimii

Aina kun joku rekisteröi verkkotunnuksen, hänen on toimitettava tietonsa ICANNille. Osa näistä tiedoista on saatavilla julkisessa WHOIS-tietokannassa, ja niihin pääsee hakupalveluitamme käyttämällä.

Pidämme sinut täysin suojattuna

Kaikissa Hostingerin verkkotunnuksen ostoissa on WHOIS-tietosuoja, joka piilottaa henkilökohtaiset tietosi julkisista tietokannoista. Sinun ei tarvitse huolehtia verkkotunnukseen liittyvästä roskapostista ja siitä, että kilpailijat ottavat sinuun yhteyttä markkinatutkimusta tekeviltä. Olemme täysin sitoutuneet pitämään sinut turvassa verkossa.

WHOIS UKK

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin WHOIS-hausta.

WHOIS-tietokanta sisältää listauksia kaikista rekisteröidyistä domaineista internetissä. Sitä ylläpitää ICANN-tietokanta (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), ja sitä päivitetään säännöllisesti.

Tietokannasta voidaan hankkia tietoja ja tietueita verkkotunnuksista, kuten rekisteröinti- ja vanhentumispäivämääristä, nykyisestä verkkotunnuksen rekisteröinnistä ja nimipalvelimista sekä omistajan henkilökohtaisista yhteystiedoista.

Verkkotunnuksen rekisteröintiä varten sinun on lähetettävä henkilötietosi, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi vahvistusta varten.

Nämä tiedot tallennetaan julkiseen WHOIS-tietokantaan luettelona, ​​jota kuka tahansa voi käyttää WHOIS-kyselyn avulla. Tämä ei sisällä EU:ssa rekisteröityjä ja GDPR:n suojaamia verkkotunnuksia tai verkkotunnuksia, joiden tiedot on piilotettu Domain Privacy Protection -palvelun avulla.

WHOIS-tietosuoja suojaa rekisteröijien tiedot korvaamalla ne välityspalvelimen tiedoilla. Hostingerin käyttäjät nauttivat tästä edusta ilmaiseksi. Se on käytössä kaikissa äskettäin ostetuissa verkkotunnuksissa, ja se voidaan ottaa käyttöön hPanelin kautta.

Kyllä, voit käyttää WHOIS-työkaluamme selvittääksesi kuka omistaa verkkotunnuksen täysin ilmaiseksi. Lisäksi suoritettavien kyselyiden määrää ei ole rajoitettu, joten voit vapaasti hankkia tietoja niin monelta verkkosivustolta kuin haluat.

WHOIS-haun tekeminen on helppoa. Kirjoita verkkotunnuksen tai verkkosivuston nimi hakukenttään yläpuolella ja napsauta Haku. Työkalu tutkii julkista tietokantaa ja näyttää kerätyt tiedot muutamassa sekunnissa.

Sinun tulee aina pitää WHOIS-tietosi ajan tasalla verkkotunnuksen omistajuutta koskevien ICANN-sääntöjen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että annat tarkat yhteystiedot, joiden kautta voit vastaanottaa kirjeenvaihtoa verkkotunnuksesi rekisteröijältä.

Voit päivittää sen helposti hPanelin kautta. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään ja päivittää Domains-osio.

Verkkotunnuksen omistajat voivat hakea WHOIS-tietosuojaa, ja verkkotunnuksen tarjoaja korvaa heidän tietonsa välityspalvelimen tiedoilla.

Myös verkkotunnuksen tarjoajat voivat piilottaa osan tiedoista paikallisten tietosuoja- ja yksityisyyslakien, kuten GDPR:n, mukaisesti.

Kaikissa Hostingerin kautta ostamissasi verkkotunnuksissa on ilmainen WHOIS-tietosuoja - se voidaan aktivoida myös hPanel-tilisi kautta. Noudata vain WHOIS-tietosuoja-aktivointiopasta, niin saat sen käyttöön muutamassa minuutissa.

Huomaa, että vaikka WHOIS-tietosuojaa ei olisi aktivoitu, henkilötietojasi ja yhteystietojasi ei näytetä, jos verkkotunnuksesi on rekisteröity EU:ssa.

Kyllä se voi. Kun haet verkkotunnusta työkalullamme, WHOIS-hakutulokset osoittavat, onko se ostettavissa. Jos on, voit ostaa sen verkkosivustollesi siellä ja silloin.

Saat lisää vaihtoehtoja ja edistyneitä ehdotuksia Domain Checker -työkalullamme!