WooCommerce Webhotelli

Luo oma WordPressillä toimiva verkkokauppa palvelimilla, jotka ovat optimoitu takaamaan paras mahdollinen WooCommerce-kokemus.

check_circle

30 päivän tyytyväisyystakuu

Valitse WooCommerce-webhotellisi

Woo Starter

15,95 €
Säästä 78%
3
45
/kk

6,99 €/kk kun uusit tilauksen

 • Rajaton määrä sivustoja
 • 20 GB SSD-kovalevytila
 • Rajoittamaton liikenne
 • Ilmainen domain & SSL
 • Viikoittaiset varmuuskopiot
 • Jetpack ilmaiseksi
Suosituin

Woo Premium

29,00 €
Säästä 74%
7
45
/kk

13,75 €/kk kun uusit tilauksen

 • Rajaton määrä sivustoja
 • 100 GB SSD-kovalevytila
 • Rajoittamaton liikenne
 • Ilmainen domain & SSL
 • Päivittäinen varmuuskopiointi
 • Henkilökohtainen Jetpack

Woo Business

58,00 €
Säästä 74%
14
95
/kk

27,49 €/kk kun uusit tilauksen

 • Rajaton määrä sivustoja
 • 140 GB SSD-kovalevytila
 • Rajoittamaton liikenne
 • Ilmainen domain & SSL
 • Päivittäinen varmuuskopiointi
 • Jetpack premium

Kaipaatko lisätehoa? Kokeile pilvipalvelua

Myy enemmän Hostingerilla

Jokaisella verkkokaupalla aika on tärkein valuutta. Varmista myynnit ja hyvä ostokokemus Hostingerilla. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi.

live_help

24/7 Asiakaspalevlu

Sinun henkilökohtainen IT-tiimi varmistaa, että kaikkiin kysymyksiisi vastataan ja pyynnöt täytetään. Saat välittömästi apua vuorokauden ympäri 24/7/365!

dns

Liiketoimintaan tarkoitetut palvelimet

Palveimemme ovat superladattu kaikilla uusimmilla teknologioilla, kuten viimeisimmällä PHP-versiolla ja HTTP/2-teknologialla, parhaimman käyttökokemuksen takaamiseksi.

thumb_up

Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti

Jokainen verkkokauppa tarvitsee mahtavan nimen. Hanki se ilmaiseksi Hostingerilla! Kun valitset vähintään 12 kuukauden laskutuskauden, saat valita ilmaisen verkkotunnuksen päätteillä kuten .com, .net, .xyz.

Miksi valita WooCommerce verkkokaupallesi?

WordPress on alusta, joka sallii miljoonien verkkovastaavien luoda kaikenlaisia verkkosivustoja ilman tarvetta ohjelmointitaidoille- Ja WooCommerce-lisäosa vie sen yhden askeleen edemmälle. Se avaa mahdollisuuden rakentaa WordPressillä verkkokauppoja.

 icon

check_circleJoustava ja kustomoitava

Laaja ilmaisten lisäosien ja teemojen kirjasto sallii sinun luoda parhaan shoppailusivuston. Lisää uusia työkaluja, ominaisuuksia ja maksutapoja silmänräpäyksessä!

check_circleHakukonekeskittynyt

Hyvä hakukoneoptimointi takaa, että kauppasi löytyy verkosta. WordPressin yksinkertaisuuden ansiosta sinulla on kaikki työkalut hakukonenäkyvyyden viemiseksi seuraavalle tasolle.

check_circleHelposti hallittava

WordPressin helppokäyttöinen hallintapaneeli tekee WooCommerce-kaupan ylläpidosta lasten leikkiä. Pystyt helposti lisäämään uusia tuotteita, palveluita, alennuksia ja lisäämään myyntejä!

Aloita WooCommerce-matkasi tänään

3 helppoa askelta. Siinä kaikki tarvittavat askeleet Internet-liiketoimintasi käynnistämiseksi!

Valitse webhotellipaketti

Ensimmäinen askel

Valitse webhotellipaketti

Valitse ratkaisupaketti ja julkaise verkkokauppasi ilman pelkoa. 30 päivän tyytyväisyystakuu sisältyy!

Aktivoi kauppasi

Toinen askel

Aktivoi kauppasi

Asenna WordPress yhdellä klikillä ja aloita verkkokauppasi rakentaminen WooCommercella.

Tee myyntejä!

Kolmas askel

Tee myyntejä!

Ja tästä alkaa se oikea hupi. Myy, sijoita, kasva ja toista!

Kaikki mitä tarvitset

Ominaisuudet, jotka tuovat kauppasi huipulle!

Työmme on auttaa sinua menestymään. Sen vuoksi olemme parantaneet webhotellipalveluamme kaikilla niillä ominaisuuksilla, joiden avulla saat verkkokauppasi erottumaan joukosta!

tune

Kustomoitu hallintapaneeli

Löydät kaiken yhdestä paikasta. Hallitse verkkosivustoasi, sähköpostejasi ja asetuksia maksimaalisella tehokkuudella!

update

Välimuistikiihdytin

Tee vaikutus kävijöihin salamannopeilla sivuilla. Hyödynnä monitasoista välimuistia ja koe miltä todellinen nopeus tuntuu.

https

SSL/TLS-sertifikaatti

Saa kävijät tuntemaan olonsa turvalliseksi. Vähintään vuoden (12 kk) Business-pakettiin sisältyy ilmainen SSL-sertifikaatti joka parantaa hakukonenäkyvyyttä ja luotettavuutta!

Hallintapaneeli
Verkkokauppa
cloud

CloudFlare-integraatio

Integroi CloudFlare helposti saadaksesi parannetun nopeuden ja turvallisuuden. DDoS-suoja, WAF ja maailmanlaajuinen CDN sisältyvät!

people

Käyttöoikeuksien hallinta

Työskenteletkö usean henkilön kanssa? Pidä kirjautumistiedot itselläsi ja myönnä tiimiläisillesi käyttöoikeus projektiin meidän käyttöoikeushallinnalla!

trending_up

Kasvutilaa

Heti kun WooCommerce-kauppasi tarvitsee lisätehoja, ratkaisu on aina saatavilla muutaman klikin päässä. Päivitä sulavasti ja sinun ei tarvitse ajatella rajoituksia!

WooCommerce-webhotellin UKK

Vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin WooCommerce-webhotellista

WooCommerce on täysin ilmainen WordPress-lisäosa, joka soveltuu sekä pienille että suurille projekteille. Se antaa käyttäjälle mahdollisuuden rakentaa verkkokaupan, jossa pystyy myymään fyysisiä mutta myös digitaalisia tuotteita. Yksi sen parhaimmista eduista on se, että ohjelmointitaitoja ei tarvita sen käyttämiseksi! Mutta jos ohjelmointi sujuu sinulta niin pystyt tekemään paljon muutakin.
WooCommerce on saatavilla virallisesta WordPress-lisäosahakemistosta, ja siksi sen käyttöönotto onkin niin helppoa. Heti kun olet asentanut sen, hallintapaneelisi päävalikkoon ilmestyy useita uusia osioita. Niiden kautta pystyt säätämään erinäisiä asetuksia, lisäämään tuotteita ja hallitsemaan nykyistä sisältöä. Yksinkertaisuudessaan se laajentaa jo olemassaolevan WordPress-sivuston toiminnallisuuksia.
Se onkin parasta - se on täysin ilmaista! Vaikka WordPressille on olemassa maksullisia teemoja ja lisäosia, jotka tarjoavat vielä enemmän ominaisuuksia, WooCommercen asentaminen ja käyttäminen ei maksa mitään. Tarvitset vain webhotellin, ja koska olet Hostingerilla niin se kohta on jo hoidossa!
WooCommerce-webhotelli on ratkaisu poikkeuksellisen nopeuden ja suorituskyvyn tarjoamiseksi jokaiselle WordPressiin perustuvalle verkkokaupalle. Kustomoitujen palvelinasetuksien ja ympärivuorokautisen saatavuusseurannan ansiosta sinulla on täydellinen ympäristö nopean ja responsiivisen verkkokaupan luomiseksi. Hostingerin kanssa se on helppoa!
Totta kai! Jos tarvitset apua jo olemassaolevan WooCommerce-sivuston siirtämisessä Hostingerille niin autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme mihin tahansa aikaan vuorokaudesta ja laita liiketoimintasi käyntiin!
Parhaan WooCommerce-alustan valinta riippuu kauppasi koosta ja tarpeista. Jos olet vasta aloittamassa, tavallinen webhotelli riittää vallan mainiosti näin alkuun. Ja jos kauppa kasvaa niin suureksi, että tarvitset lisää palvelintehoja, niin sinulle tarjotaan mahdollisuutta päivittää moninkertaisesti enemmän tehoja omaavaan yritysverkkohotelliimme.