Hostinger-katsaus

Hostingeriin luotetaan yli 40 eri maassa. Tässä koottuna, mitä Trustpilot, G2 ja Google My Bussiness -palautesivustoilla sanotaan.

Hostinger-katsaus
Parhaat arvostelut vasemmalle
Hostinger päihittää suurimman osan kilpailijoistaan.Techradar
Parhaat arvostelut oikealle
Parhaat arvostelut vasemmalle
Erinomainen asiakaspalvelu ja saatavuustakuuPCMag
Parhaat arvostelut oikealle
Parhaat arvostelut vasemmalle
Se on korkeatasoinen niin markkinoinnissa kuin sivuston hallinnoinnissa.Quicksprout
Parhaat arvostelut oikealle

Miksi Hostingeria on helppo rakastaa?

Live Support

Asiakaspalvelu vuorokauden ympäri

Ystävällisten asiantuntijoiden tiimimme on valmiina auttamaan missä tahansa ongelmassa milloin tahansa. Sinun menestyksesi on prioriteettimme.

Asennus sekunneissa

Asennus sekunneissa

Julkaise vain yhdellä klikkauksella. Hostinger on suunniteltu niin, että verkkosivun julkaiseminen on helppoa ja nopeaa.

Kun nopeus on valttia

Kun nopeus on valttia

Sivuston nopeus on tärkeintä, sillä se voi vauhdittaa tai hidastaa verkkosivusi menestystä. Maksimoi onnistumismahdollisuutesi valonnopealla verkkosivustolla.

Hostinger on arvoitu loistavaksi

Mahtava ostos ja loistava tukitiimi!

Mahtava ostos ja loistava tukitiimi! Ostin tilauksen ja sain ilmaisen domainin lisäksi paljon apua aloituksesssa sekä toisen sivustoni siirrossa.

Yli 4 kuukautta asiakkaana eikä yhtään ongelmaa

Olen "Premium jaetun webhotellin" omistaja. Olen asentanut useita verkkosivustoja, ja kaikki toimii loistavasti. Mahtava asiakaspalvelu!👌 Jatkakaa samaan malliin.

Olen innoissani Hostingerista

Olen aivan innoissani Hostingerista niin loppukäyttäjän kuin kumppanuuskäyttäjän perspektiivistä. Hostingerilla on loistava asiakastuki niin chatissa, sähköpostissa kuin tilinhallinnassa. Minulla ei ole koskaan ollut yhtään ongelmaa webhotellin kanssa ja pilvipalvelu on NOPEA!! Suosittelen aina Hostingeria asiakkailleni. Olen käyttänyt useita eri webhotelleja, mutta yksikään ei ollut yhtä hyvä hallintapaneeleiden, asiakastuen, hintojen ja nopeuden suhteen.

Asiakastukitiimi rulaa!

Rekisteröin väärän domainin ja niinpä minun täytyi tehdä joitakin muutoksia. Otin yhteyttä asiakastukitiimin ja annoin heille tarvittavat tiedot, ja sain vaihdettua verkkosivuni oikealle domainille hetkessä. Agne oli asiakaspalvelijani, ja hän hoiti kaiken 10 minuutissa. Nopeaa ja vaivatonta! En olisi voinut toivoa parempaa palvelua.

Hostinger on paras

Hostinger on paras webhotelli, jonka kanssa olen asioinut vuosiin. Severit ovat vastaanottavaisia ja nopeita
Asiakastuki on todella luotettava.

Upeaa palvelua!

Olen ollut Hostingerin asiakas muutaman vuoden ja minulla on aina ollut loistava suorituskyky webhotellipalvelimillani. Mahtava asiakaspalvelu ja edulliset hinnat. Loistavaa!

30 päivän tyytyväisyystakuu

Et tarvitse syytä. Jos et ole tyytyväinen, lupaamme palauttaa rahasi. Ei riskiä eikä turhia kyselyitä.

Alan johtava webhotelli

Agne Hostingerilta ratkaisi ongelmani

Agne Hostingerilta ratkaisi ongelmani hetkessä. Ostin vahingossa Premium jaetun webhotellin tavallisen webhotellin sijaan. Kysyin Agnelta neuvoja, ja hän tarjosi minulle heti palautusta. Joten ostin WordPress webhotellin aloituspaketilla. Kiitos avusta!

Mahtava tuki

Minulla oli ongelmia ilmaisen domainin rekisteröinnissä ja tukitiimi vastasi hetkessä välittäen ja empaattisesti.
Olin hyvin vaikuttunut heidän sitoutumisestaan käyttäjiin, joten saatan tarjota kehitteillä olevaa aplikaatiotani Hostingerille ja meistä voi tulla kumppaneita.

Paras edullinen ja laadukas isännöintiohjelma!!

Etsin edullista ja laadukasta palveluntarjoajaa.
Vertailtuani muutamia arvosteluja, päätin valita Hostingerin.
Enkä kadu yhtään!
Kaikki on mennyt hyvin ja palvelu on ollut nopeaa.
Todella hyvä verkkosivu selkeillä ohjeilla olemassaolevien verkkosivujen siirrosta sekä asetuksista. Siirto sujui loistavasti ja uusi sivusto oli valmis hetkessä nopean ja ammattimaisen asiakastukitiimin ansiosta.
Tuki on myös saatavilla 24/7 ja he vastaavat todella nopeasti ja ovat todella palvelualttiita!!
Suosittelen lämpimästi tätä edullista ja laadukasta webhotellipalvelua!!

Paras tuki ikinä!

Olen kokeillut erilaisia webhotellipalveluja muutaman vuoden ja minun täytyy myöntää, että Hostinger on kaikista paras nopeuden, hinnas ja asiakastukitiimin osalta. Verkkosivusuunnittelijana minulle on tärkeää saada tukea nopeasti sillä isännöin asiakkaitteni verkkosivuja Hostingerin kautta. Olen ollut Hostingerin asiakkaana lähes kaksi vuotta enkä voisi olla tyytyväisempi. Suosittelen sitä lämpimästi kelle tahansa, joka haluaa luoda verkkosivut.

Helppokäyttöinen, ystävällinen asiakaspalvelu ja edullinen palvelu

Etsin luotettavaa ja edullista webhotellipalvelua ja löysin Hostingerin. Kun olin lukenut positiivisia arvosteluja, otin yhteyttä asiakastukeen. Heidän asiakaspalvelijansa oli hyvin avulias ja vastasi kaikkiin kysymyksiini nopeasti. Myönnän, että heidän verkkosivunsuunnittelunsa oli myös hyvin käyttäjäystävällinen ja helppo käyttäää. Suosittelen.

Hostinger on arvosteltu Superb!-palvelussa

Tyytyväinen suunnittelun ammattilainen

Olen suunnittelija, joka tarvitsee luotettavan webhotellipalvelun. Hostinger on mahtava laadun ja asiakastuen suhteen. Lisäksi käyttäjäliittymä on yksi parhaista. Instuitiivinen ja helppo käyttää. Toisin kuin monet isommat yritykset, jotka välittävät vain siitä, että saavat suurimmat voitot.

Suosittelut

Yrityksieni puolesta haluaisin kiittää Hostingeria loistavasta asiakastuesta erityisesti jaetun webhotellisuunnitelman päivityksestä. Odotan innolla, että saan tarjouksen Hostingerilta Cloud webhotellisuunnitelmasta!

Hostinger - suosittelen sataprosenttisesti

Olen työskennellyt Hostingerin Premium webhotellisuunnitelman kanssa vuoden verran, ja se tarjoaa minulle kaiken mitä tarvitsen verkkosivun ja tietojeni hallinnointiin. Yhden klikkauksen asennus, rajaton SSD-levytila ja helppo SSL-sertifikaatin asennus.
Lisäksi tarjotaan loistava ja nopea tukipalvelu, jossa todella keskitytään ratkaisemaan ongelmat niin nopeasti ja hyvin kuin mahdollista.
Suosittelen tietenkin Hostingeria palveluntarjoajana.

Erinomainen asiakastukitiimi

Loistava asiakastuki ylitti kaikki odotukset! Minua auttettiin jopa vuoden vanhojen ostosten kanssa. En usko, että moni muu palveluntarjoaja tekisi niin. Todella iso kiitos asiakastuelle ja Nerigalle. 10/5!

Tähän asti on ollut ihanaa olla Hostingerilla

On ollut ihanaa olla Hostingerilla tähän asti ja olen ollut vasta 3 kuukautta 4 vuoden tilauksestani... Ihana asiakaspalvelu 24/7! Hostinger on mahtava😍

Paras webhotellin palveluntarjoaja, joka...

Paras webhotellin palveluntarjoaja, jolla on paras palvelu ja tuki sekä paljon muuta. Henkilökohtaisesti pidän palvelustanne ja suosittelen, että muutkin tilaavat palvelunsa hostinger.com -sivustolta.

Etsitkö jotain muuta?

Etsitkö jotain muuta. Hostingerilla on suunnitelma jokaiselle. Lyömättömät hinnat ja mahtava joustavuus.