Hostinger-katsaus

Hostingeriin luotetaan yli 40 eri maassa. Tässä koottuna, mitä he sanovat webhotellipalvelusta Trustpilot, G2 ja Google My Bussiness -palautesivustoilla.

Hostinger-katsaus
Parhaat arvostelut vasemmalle
Hostinger päihittää suurimman osan kilpailijoistaan.Techradar
Parhaat arvostelut oikealle
Parhaat arvostelut vasemmalle
Erinomainen asiakaspalvelu ja saatavuustakuuPCMag
Parhaat arvostelut oikealle
Parhaat arvostelut vasemmalle
Se tuntuu korkealuokkaiselta niin markkinoinnissa kuin verkkosivuston hallinnoinnissa.Quicksprout
Parhaat arvostelut oikealle

Miksi Hostingeria rakastetaan?

Live Support

Asiakaspalvelu vuorokauden ympäri

Ystävällisten asiantuntijoiden tiimimme on valmiina auttamaan missä tahansa ongelmassa milloin tahansa. Sinun menestyksesi on meidän asiamme.

Asenna sekunneissa

Asenna sekunneissa

Julkaise vain yhdellä klikkauksella. Hostinger on suunniteltu niin, että verkkosivun julkaiseminen on helppoa ja nopeaa.

Kun nopeus on valttia

Kun nopeus on valttia

Sivuston nopeus on tärkeintä. Se voi vauhdittaa tai hidastaa verkkosivusi menestystä. Maksimoi onnistumismahdollisuutesi valonnopealla verkkosivustolla.

Hostinger on arvoitu loistavaksi

Mahtava ostos ja loistava tukitiimi!

Mahtava ostos ja loistava tukitiimi! Ostin tilauksen ja sain ilmaisen domainin lisäksi paljon apua aloituksesssa sekä toisen sivustoni siirrossa.

Yli 4 kuukautta eikä yhtään ongelmaa

Olen "Premium jaetun webhotellin" omistaja. Olen asentanut useita verkkosivustoja ja kaikki toimii loistavasti. Mahtava asiakaspalvelu!👌 Jatkakaa samaan malliin.

Olen innoissani Hostingerista

Olen aivan innoissani Hostingerista niin loppukäyttäjän kuin kumppanuuskäyttäjän perspektiivistä. Hostingerilla on loistava asiakastuki niin chat, email ja tilinhallinnassa. Minulla ei ole koskaan ollut yhtään ongelmaa webhotellin kanssa ja pilvipalvelu on NOPEA!! Suosittelen aina Hostingeria asiakkailleni. Olen käyttänyt useita eri webhotelleja, mutta yksikään ei ollut yhtä hyvä hallintapaneeleiden, asiakastuen, hintojen ja nopeuden suhteen.

Asiakastukitiimi rulaa!

Rekisteröin väärän domainin ja niinpä minun täytyi tehdä joitakin muutoksia. Otin yhteyttä asiakastukitiimin ja annoin heille tarvittavat tiedot, ja niinpä sain vaihdettua verkkosivuni oikealle domainille. Agne oli asiakaspalvelijani, ja hän hoiti kaiken 10 minuutissa. Nopeaa ja vaivatonta! En olisi voinut toivoa parempaa palvelua.

Hostinger on paras

Hostinger on paras webhotelli, jonka kanssa olen asioinut vuosiin. Severit ovat vastaanottavaisia ja nopeita
Asiakastuki ansaitsee kaiken kunnioitukseni

Upeaa palvelua!

Olen ollut Hostingerin asiakas muutaman vuoden ja minulla on aina ollut paras suorituskyky webhotellipalvelimillani. Mahtava asiakaspalvelu ja edulliset hinnat. Loistavaa!

30 päivän tyytyväisyystakuu

Et tarvitse syytä. Jos et ole tyytyväinen, lupaamme palauttaa rahasi. Ei riskiä eikä turhia kyselyitä.

Alan johtava webhotelli

Agne Hostingerilta ratkaisi ongelmani

Agne Hostingerilta ratkaisi ongelmani hetkessä. Ostin vahingossa Premium jaetun webhotellin tavallisen webhotellin sijaan. Kysyin Agnelta neuvoja, ja hän tarjosi minulle heti palautusta. Joten ostin WordPress webhotellin aloituspaketilla. Kiitos avusta!

Mahtava tuki

Minulla oli ongelmia ilmaisen domainin rekisteröinnissä ja tukitiimi vastasi hetkessä välittäen ja empaattisesti.
Olin hyvin vaikuttunut heidän sitoutumisestaan käyttäjätyytyväisyydessä, joten saatan sijoitta kehitteillä olevan aplikaationi Hostingerille ja meistä voi tulla kumppaneita.

Paras edullinen ja laadukas isännöintiohjelma!!

Etsin edullista ja laadukasta palveluntarjoajaa.
Vertailtuani muutamia arvosteluja, päätin valita Hostingerin.
Enkä kadu yhtään!
Kaikki on mennyt hyvin ja palvelu on ollut nopeaa.
Todella hyvä verkkosivu selkeillä ohjeilla asetuksista ja olemassaolevien verkkosivujen siirrosta. Siirto sujui loistavasti ja uuden sivuston luominen oli valmis hetkessä nopean ja ammattimaisen asiakastukitiimin ansiosta.
Tuki on myös saatavilla 24/7 ja he vastaavat todella nopeasti ja ovat todella palvelualttiita!!
Suosittelen nämpimästi tätä edullista ja laadukasta webhotellipalvelua!!

Paras tuki ikinä!

Olen kokeillut erilaisia webhotellipalveluja muutaman vuoden ja minun täytyy myöntää, että Hostinger on kaikista paras nopeuden, hinnas ja asiakastukitiimin osalta. Verkkosivusuunnittelijana minulle on tärkeää saada tukea nopeasti sillä isännöin asiakkaitteni verkkosivuja Hostingerin kautta. Olen ollut Hostingerin asiakkaana lähes kaksi vuotta enkä voisi olla tyytyväisempi. Suosittelen sitä lämpimästi kelle tahansa, kuka haluaa aloittaa verkkosivun.

Helppokäyttöinen, ystävällinen asiakaspalvelu ja edullinen palvelu

Etsin luotettavaa ja edullista webhotellipalvelua. Löysin Hostingerin. Kun olin lukenut positiivisia arvosteluja, otin yhteyttä asiakastukeen. Heidän asiakaspalvelijansa oli hyvin avulias ja vastasi kaikkiin kysymyksiini nopeasti. Myönnän, että heidän verkkosivunsuunnittelunsa oli myös hyvin käyttäjäystävällinen ja helppo käyttäää. Suosittelen.

Hostinger on arvosteltu Superb!-palvelussa

Tyytyväinen suunnittelun ammattilainen

Olen suunnittelija, joka tarvitsee luotettavan webhotellipalvelun. Hostinger on mahtava laadun ja asiakastuen suhteen. Lisäksi käyttäjäliittymä on yksi parhaista. Instuitiivine ja helppo käyttää. Toisin kuin monet isommat yritykset, jotka välittävät vain siitä, että saavat suurimmat voitot.

Suosittelut

Yrityksieni puolesta haluaisin kiittää Hostingeria loistavasta asiakastuesta erityisesti jaetun webhotellisuunnitelman päivityksestä. Odotan innolla, että saan tarjouksen Hostingerilta Cloud webhotellisuunnitelmasta!

Hostinger - suosittelen sataprosenttisesti

Olen työskennellyt Hostingerin Premium webhotellisuunnitelman kanssa vuoden verran, ja he tarjoavat minulle kaiken mitä tarvitsen verkkosivun ja tietojeni hallinnointiin. Yhden klikkauksen asennus, rajaton SSD levytila ja helppo SSL sertifikaatin asennus.
Lisäksi he tarjoavat loistavan ja nopean tukipalvelun, jossa he todella keskittyvät ratkaisemaan ongelmansa niin nopeasti ja hyvin kuin mahdollista.
Ei epäilystäkään, että suosittelen Hostingeria palveluntarjoajana.

Erinomainen asiakastukitiimi

Loistava asiakastuki ylitti odotukseni! He jopa auttoivat minua vuoden vanhojen ostoksieni kanssa. Se on jotain, mitä mikään muu palveluntarjoaja ei tekisi. Todella iso kiitos asiakastuelle ja Nerigalle. 10/5!

Tähän asti on ollut ihanaa olla Hostingerilla

On ollut ihanaa olla Hostingerilla tähän asti ja olen ollut vasta 3 kuukautta 4 vuoden tilauksestani... Ihana asiakaspalvelu 24/7.. Hostinger on mahtava😍

Paras webhotellin palveluntarjoaja, joka...

Paras webhotellin palveluntarjoaja, joka: tarjoaa parasta palvelua ja tukea webhotelleista ja paljon muuta. Henkilökohtaisesti pidän palvelustanne ja suosittelen, että muutkin tilaavat palvelunsa hostinger.com -sivustolta.

Etsitkö jotain muuta?

Etsitkö jotain muuta. Hostingerilla on suunnitelma jokaiselle. Lyömättömät hinnat ja mahtava joustavuus.