logo

Cyber-tarjous

 •  99,9 %:n toimintakelpoisuusaika
 •  Ilmainen SSL-sertifikaatti
 •  24/7 Live-asiakaspalvelu
 •  30 päivän tyytyväisyystakuu
Aloita Tästä

Up To

90

%

OFF

00
PÄIVÄÄ
04
TUNTIA
33
MINUUTTIA
16
SEKUNTIA
Cyber-myynti: Webhotelli
Alkaen 0,80€ /Kuukausi!
See All Deals
×
WordPress-webhotelli

WordPress-Webhotelli

Helppo asennus, nopea asennus ja välitön altistuminen verkossa halvalla WordPress-hosting-palvelimella.
Hostingerilla se on helppoa.

Aloita tästä NYT
 • Taattu 99.9% saatavuus
 • Ylivoimainen suorituskyky
 • Erinomainen chat-asiakaspalvelu
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu
kuten mainittu forbesissakuten nähty mediumissakuten nähty techradarissakuten nähty trustpilotissakuten nähty huffpostissakuten nähty bloombergissa

Hosting-yritys, joka rakastaa WordPressia

WordPress-tuki 24/7

Hostingerin asiakastuki on olemassa auttamaan sinua WordPress-ongelmissa ja kyselyissä koko päivän, joka päivä. 24/7 tuki, sinulla on jatkuvasti mielenrauhaa, koska WordPress-asiantuntijamme korjaavat kaikki uuteen sivustoon liittyvät ongelmat. Mitään työtä ei ole liian suuri tai pieni Hostingerin menestystyöryhmälle!

1-Napsauta WordPress-asennusta

Unohda aiemmin monimutkaiset ja aikaa vievät WordPress-asetukset. Kun olet täyttänyt yksinkertaisen lomakkeen Hostingerin kanssa, sinun tarvitsee vain avata hosting-ohjauspaneeli, syötä tiedot ja napsauta yhtä painiketta asentaaksesi WordPress. Se on niin yksinkertaista.

Rakennettu suorituskykyä varten

Älä pelkää luottaa Hostingerin salamannopeaan WordPress-hosting-palveluun. Käyttämällä HTTP / 2, PHP7.1, NGINX ja mukautettuja, valmiiksi asennettuja välimuistin WordPress-laajennuksia saavutamme lyömättömät latausnopeudet kaikille asiakkaillemme. Web-kävijöiden ei tarvitse odottaa tekstin, grafiikan tai tiedostojen lataamista uudelleen.

Enchanted Security

Hostinger tunnistaa, puolustaa ja tuhoaa kaikki asiakkaiden verkkosivuilla tehdyt verkkohyökkäykset rekrytoimalla BitNinjan parhaan tietoturvateknologian. Kumppanuutemme tarkoittaa, että BitNinjan kaikki suojatut sivustot suojaavat kaikkia verkkosivustoja, jotka tarjoavat täyden suojauksen kaikkia automaattisia hyökkäyksiä vastaan.

Valmis kehittäjille

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kehität WordPressia? Sitten olet onnea! Sen sijaan, että säilyttäisit tiedostot vain pilvissä, Hostinger ottaa ennakoivan lähestymistavan kehittäjien omistamille verkkosivustoille. Nauti WP-CLI: stä ja GIT: stä ja saat maksimaalisen hallinnan WordPress-kehityksestäsi.

30 päivän rahat takaisin takuu

Olemme niin varmoja, että kaikki ympäri maailmaa rakastavat WordPress-hosting-palvelumme helppoutta, edullisuutta ja nopeutta. Isännöi sivustosi ilman ylimääräisiä kustannuksia ja hyödynnä kaikki jäsenemme ominaisuudet ja hyödyt. Se on win-win-tilanne.

Valitse webhotellipakettisi

loyalty Rajallisen ajan tarjous: Saat .com -domainin ILMAISEKSI

Single WordPress Hosting

7,99€
Säästä 90%
0
80
/kk

1,99€/mo when you renew

 • 1 verkkosivusto
 • 10 GB SSD-levytilaa
 • 100 GB Liikenne
 • Tehokas Ohjauspaneeli
 • Käyttäjäystävällinen käyttöoikeuksien hallinta
Suosituin

Premium WordPress Hosting

11,95€
Säästä 82%
2
15
/kk

3,99€/mo when you renew

 • Unlimited*Number of Websites
 • 20 GB SSD-levytilaa
 • Unlimited*Bandwidth
 • Käyttäjäystävällinen käyttöoikeushallinta
 • 2X WordPress-optimoitu nopeus
 • Ilmainen verkkotunnus (vuoden paketilla)

Business WordPress Hosting

15,95€
Säästä 78%
3
45
/kk

6,99€/mo when you renew

 • Unlimited*Number of Websites
 • 30 GB SSD-levytilaa
 • Unlimited*Bandwidth
 • Käyttäjäystävällinen käyttöoikeushallinta
 • 4X WordPress-optimoitu nopeus
 • Ilmainen verkkotunnus (vuoden paketilla)
 • Päivittäinen varmuuskopiointi
 • Ylellinen Live-asiakaspalvelu
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
Tarvitsetko lisää tehoja projektillesi?
Tseekkaa meidän huippulaadukas yritysverkkohotelli.

Tiesitkö tämän? Henkilökohtaiset ilmaisdomainit sisältyvät vuosittaiseen Premium- & Business -webhotellipakettiin!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard
 • banktransferfinland

24/7 Live-asiakaspalvelu24/7 Live-asiakaspalvelu

Turvalliset maksutTurvalliset maksut

Kokeile meitä 30 päivän ajan riskittömästi!30 päivän kokeiluaika!

Olemme nopeita. Se on fakta.

Hostingerin nopeustilasto

Vastausaika on 159 ms. Nopein latausaika.

SiteGround nopeustilasto

Vastausaika on keskimäärin 521 ms.

Oletko jo hosting WordPress Somewhere Else?

Toiset palveluntarjoajat veloittavat paljon sivustojen siirroista, mutta asiakkaidemme menestysagentit tekevät sen maksutta!

Miksi WordPress Hosting?

Miksi WordPress?

WordPress on foorumi, jota luottaa 28% koko Internetistä ja hyvästä syystä. Se toimii yksinkertaisena lähtöpisteenä ensimmäistä kertaa verkkosivustojen rakentajille ja on erittäin monipuolinen kokeneille kehittäjille. Miksi etsit muualta tuhansia laajennuksia, malleja ja kykyä hallita koko sisältöä yhdellä yksinkertaisella käyttöliittymällä? Aseta WordPress Hostingeriin tänään.

monikäyttöinen

WordPressin avulla voit luoda kaiken aloitussivulta täysin toimivaan online-jäsenyhteisöön. WordPressin avulla voit hallita sivustosi sisältöä, ulkoasua ja toimintoja - kaikki yksinkertaisesta kojelaudan alueesta. Maailma on sinun WordPress.

Helppo oppia

Olitpa ammattimainen kehittäjä tai täydellinen noviisi verkkosivujen ja koodausten maailmassa, WordPress on saanut sinut kattamaan. Koska WordPress on maailman suosituin CMS, siinä on myös loputon tarjonta opetusohjelmia, esittelyjä ja kehitysoppaita, jotta varmistat, että et koskaan jätä pimeään.

Niin paljon enemmän

WordPress on vertaansa vailla olevien pluginien, lisäosien, widgetien, mallipohjien ja teemojen hakemistojen kanssa täydellinen leikkipaikka kaikille verkkotunnuksen omistajille, jotka haluavat mukauttaa online-tilan ulkoasua. WordPress on enemmän kuin vain se, että se on SEO-ystävällinen, ja siinä on kaikki mitä tarvitset löytääkseen ja muodostamaansi verkossa.

WordPress-hosting : usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ)

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin WordPress- ja WordPress-hostingista.

WordPress on avoimen lähdekoodin, hienostunut työkalu, joka voidaan asentaa Web-palvelimellesi, jotta voit luoda sivustosi, yhteisösi, blogisi tai verkon. Se on kirjoitettu PHP: llä ja sitä pidetään yleisesti yksinkertaisimpana, mutta tehokkaimpana ja tehokkaimpana sisällönhallintajärjestelmänä (CMS). WordPressia käyttävät monet Fortune 500 -yritykset ja muut tunnetut blogit, kuten TechCrunch ja Mashable. WordPress on monien ilmaisten opetusohjelmien, teemojen, laajennusten ja laajennusten ansiosta yhtä hyödyllinen myös aloittelijoille ja kehitysprojekteille.

WordPress alkoi aluksi bloggaustyökaluna, mutta sitä käytetään jo pitkään monien monimutkaisimpien verkkokauppojen, yhteisöjen, blogien ja verkkojen tehostamiseen. Voit luoda WordPressissa kaikenlaisen verkkosivuston. Vuodesta henkilökohtaisesta informatiivisesta blogista online-liiketoiminnan verkkosivustoon, työtaulusta Q&A -verkkosivustoon, portfolio-sivustoista online-yhteisöihin ja wiki-verkkosivustoista niche-affiliate-sivustoihin.

Mikä tekee WordPress-hostingista poikkeavaa tavallisesta web-hosting-palvelusta, tehokkuus, suorituskyky ja resurssit. Hostinger tarjoaa hosting-paketteja, jotka on optimoitu WordPress-hosting-sivustolle. Kehittyneillä alustoillamme sinulla on jännittäviä ominaisuuksia, kuten WP-CLI, GIT ja SSH, jotka on integroitu sivustoosi. WordPressin asentaminen palvelinpalvelimiin on kirjaimellisesti vain yhdellä napsautuksella. Ennalta asennettujen WordPress-välimuistipalvelinten avulla sivustosi nopeus ja suorituskyky ovat vain loistavia!

Emme halua ylpeillä, mutta toisin kuin muut web-hosting-compnaies, teemme WordPress-asennuksen Hostingeriin mahdollisimman helpoksi. Se on vain pelkkä napsautus. Kyllä - aivan kirjaimellisesti - voit käyttää yhden napsautuksen asentajaamme asentamaan WordPressin kokonaan hosting-alustalle (kaikki tarvittavat kokoonpanot) yhdellä napsautuksella ja hetkessä. Kun asennus on valmis, voit käyttää linkkiä www.examplewebsite.com/wp-admin (vain laita oma verkkotunnuksesi sinne) päästäksesi WordPress-järjestelmänvalvoja-alueeseen ja aloittaa.

Varmasti, kyllä! Kaikki se kestää, kun haluat siirtää WordPress-webistisi Hostingeriin yhdellä napsautuksella! Koko siirtymisprosessi on saumaton, nopea ja sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos kuitenkin sinulla on vaikeuksia tai esteitä, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä kokeneeseen ja hyvin tarkastettuun asiakaspalvelujoukkueeseemme. He varmasti tekevät kaikkensa auttaakseen sinua WordPress-siirtymisprosessissa ja vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kyselyihin.

Ei, se ei ole. Me Hostingerissa olemme ylpeitä siitä, että voimme aina pitää kaiken ajan tasalla. Sama versio, joka löytyy WordPress.orgista, on käytettävissä Hostingerin kanssa. Käyttäjät voivat ottaa automaattiset päivitykset käyttöön automaattisen asennusohjelman kautta ja päivittää WordPress automaattisesti aina, kun uusi versio avautuu. Käyttäjillemme ei ole mitään rajoituksia; voit vapaasti asentaa niin monta teemaa ja pluginsia kuin haluat, muokkaa WordPress-sivustoa kuitenkin haluamallasi tavalla ja pääsy myös WordPress-tiedostoihin.

Voimme hyvin sanoa, että Hostinger on erittäin turvallinen web-hosting. Käytämme BitNinjaa palvelimemme turvaamiseksi ja se on johtava palvelimen tietoturvan tarjoaja. Siinä on uusimmat haittaohjelmien havaitsemis- ja poistotoiminnot sekä tunkeutumisen havaitseminen ja suojaus jopa kaikkein kehittyneimmistä (D) DoS-hyökkäyksistä. BitNinjan kollektiivisen älykkyyden avulla voidaan myös kerätä ja muodostaa vahva uskollisuus hyökkäysvoimaa vastaan kaikille suojattaville palvelimille. Myös sataman ja web-hunajapottien käyttö on suuri osa kuolemaan johtavien hyökkäysten estämisessä. Lyhyesti sanottuna tietoturvan pitäisi olla vähiten huolissasi, kun valitset Hostingerin.

Valmiina aloittamaan?

WordPress on helppokäyttöinen ja jopa helpompi liittyä, kun valitset HostPressin kanssa WordPressin. Ilmainen 30 päivän rahat takaisin-takuu, 24/7 asiakastuki ja erittäin nopea hosting, ei ole mitään syytä olla nousemassa ja juoksemassa kanssamme. Käynnistä WordPress-matka Hostingerin kanssa jo tänään!

Maksa oikeasta webhotelliteknologiasta, älä markkinoinnista!

Lopeta markkinoinnista maksaminen. Maksa vain tuotteesta. Säästä ja valitse halpa webhotelli menettämättä korkeaa laatua. Hinta ei takaa laatua.

29 659 751

Asiakkaat säästävät jo

10,000+

Uusia asiakkaita joka päivä

24 894 152

Julkaistuja verkkosivustoja

Aloita säästäminen nyt!

Monipuolinen webhotelli & verkkotunnus alkaen

0
80
/kk