WordPress-webhotelli

WordPress-Webhotelli

Helppo asennus, nopea asennus ja välitön altistuminen verkossa halvalla WordPress-webhotelli-palvelimella.
Hostingerilla se on helppoa.

Aloita NYT!
 • Taattu 99.9% saatavuus
 • Ylivoimainen suorituskyky
 • Erinomainen chat-asiakaspalvelu
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu
kuten mainittu forbesissakuten nähty mediumissakuten nähty techradarissakuten nähty trustpilotissakuten nähty huffpostissakuten nähty bloombergissa

Webhotelli-yritys, joka rakastaa WordPressia

WordPress-tuki 24/7

Hostingerin asiakastuki on olemassa jotta saat apua WordPress-ongelmissa ja kyselyissä koko päivän ajan, joka päivä. 24/7 tuen ansiosta sinulla on jatkuvasti mielenrauhaa, koska WordPress-asiantuntijamme korjaavat kaikki sivustoosi liittyvät ongelmat. Mitään työtä ei ole liian suuri tai pieni Hostingerin menestystyöryhmälle!

1:n napsauksen WordPress-asennus

Unohda aiemmin monimutkaiset ja aikaa vievät WordPress-asetukset. Kun olet täyttänyt yksinkertaisen lomakkeen Hostingerin kanssa, sinun tarvitsee vain avata hosting-ohjauspaneeli, syötä tiedot ja napsauta yhtä painiketta asentaaksesi WordPress. Se on niin yksinkertaista.

Rakennettu suorituskykyä varten

Älä pelkää luottaa Hostingerin salamannopeaan WordPress-webhotelli-palveluun. Käyttämällä HTTP/2, PHP7.4, NGINX ja mukautettuja, valmiiksi asennettuja välimuistin WordPress-laajennuksia saavutamme lyömättömät latausnopeudet kaikille asiakkaillemme. Web-kävijöiden ei enää tarvitse odottaa tekstin, grafiikan tai tiedostojen latautumista.

Taianomainen turvallisuus

Hostinger tunnistaa, puolustaa ja tuhoaa kaikki asiakkaiden verkkosivuilla tehdyt verkkohyökkäykset rekrytoimalla BitNinjan parhaan tietoturvateknologian. Kumppanuutemme tarkoittaa, että BitNinjan täyden suojauksen palvelu suojelee kaikkia hostaamiamme sivustoja kaikkia automaattisia hyökkäyksiä vastaan.

Valmis kehittäjille

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kehität WordPressia? Sitten olet onnekas! Sen sijaan, että säilyttäisit tiedostot vain pilvipalveluissa, Hostinger ottaa ennakoivan lähestymistavan kehittäjien omistamille verkkosivustoille. Nauti WP-CLI:stä ja GIT:stä ja saat täyden hallinnan WordPress-tuotteestasi.

30 päivän rahat takaisin takuu

Olemme niin varmoja, että kaikki ympäri maailmaa rakastavat WordPress-webhotellimme helppoutta, edullisuutta ja nopeutta. Isännöi sivustosi ilman ylimääräisiä kustannuksia ja hyödynnä kaikki jäsentemme ominaisuudet ja hyödyt. Meillä kaikki ovat voittajia.

Valitse WordPress-webhotellipakettisi

30 päivän tyytyväisyystakuu

WordPress Starter

11,95€
Säästä 82%
2
15
/kk

3,99€/kk kun uusit tilauksen

 • Rajaton määrä sivustoja
 • 20 GT levytilaa
 • Rajoittamaton liikenne
 • Viikoittaiset varmuuskopiot
 • Jetpack ilmaiseksi
Suosituin

WordPress Premium

29,00€
Säästä 74%
7
45
/kk

13,75€/kk kun uusit tilauksen

 • Rajaton määrä sivustoja
 • 40 GT levytila
 • Rajoittamaton liikenne
 • Päivittäinen varmuuskopiointi
 • Henkilökohtainen Jetpack

WordPress Business

58,00€
Säästä 74%
14
95
/kk

27,49€/kk kun uusit tilauksen

 • Rajaton määrä sivustoja
 • 80 GT levytilaa
 • Rajoittamaton liikenne
 • Päivittäinen varmuuskopiointi
 • Jetpack premium
 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard
 • banktransferfinland

24/7 Live-asiakaspalvelu24/7 Live-asiakaspalvelu

Turvalliset maksutTurvalliset maksut

Kokeile meitä 30 päivän ajan riskittömästi!30 päivän kokeiluaika!

Olemme nopeita. Se on fakta.

Hostingerin nopeustilasto

Vastausaika on 0 ms. Nopein latausaika.

SiteGround nopeustilasto

Vastausaika on keskimäärin 0 ms.

Onko WordPress-sivustosi toisella webhotellilla?

Toiset palveluntarjoajat veloittavat paljon sivustojen siirroista, mutta meidän asiakkaidemme menestysagentit tekevät sen maksutta!

Miksi WordPress Hosting?

Miksi WordPress?

WordPress on sivusto johon luottaa 28% koko Internetistä ja hyvästä syystä. Se toimii yksinkertaisena lähtöpisteenä ensimmäistä kertaa verkkosivustoa rakentaville ja on erittäin monipuolinen kokeneille kehittäjille. Miksi etsisit muuta tuhansien laajennuksien, mallien ja yhden yksinkertaisen, kaikkea hallinnoivan käyttöliittymän edessä? Aloita WordPress-webhotellin käyttö Hostingerilla tänään.

Monikäyttöinen

WordPressin avulla voit luoda kaiken yhden sivun kokonaisuudesta täysin toimivaan verkkojyhteisöön. WordPressin avulla voit hallita sivustosi sisältöä, ulkoasua ja toimintoja - kaikki yksinkertaisesta kojelaudan alueesta. Maailma on sinun WordPressin kanssa.

Helppo oppia

Olitpa ammattimainen kehittäjä tai täydellinen noviisi verkkosivujen ja koodausten maailmassa, WordPress on tukenasi. Koska WordPress on maailman suosituin CMS, siinä on myös loputon tarjonta opetusohjelmia, esittelyjä ja kehitysoppaita, jotta varmistat, että et koskaan jätä pimeään.

Niin paljon enemmän

WordPress on vertaansa vailla erilaisten laajennusten, lisäosien, mallipohjien ja teemojen tarjonnan puolesta kaikille niille, jotka haluavat mukauttaa verkkosivustonsa ulkoasua. WordPress on myös hakukoneystävällinen, ja alustalta löytyy kaikki mitä tarvitset löytyäksesi ja näkyäksesi verkossa.

WordPress-webhotelli: Usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK)

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin WordPressistä ja WordPress-webhotellipalvelusta.

WordPress on avoimen lähdekoodin omaava hienostunut työkalu, joka voidaan asentaa verkkopalvelimellesi, jotta voit luoda sivustosi, yhteisösi tai blogisi. Alusta on kirjoitettu PHP:llä ja sitä pidetään yleisesti yksinkertaisimpana, mutta kaikista suorituskykyisempänä ja tehokkaimpana sisällönhallintajärjestelmänä (CMS). WordPressiä käyttävät monet Fortune 500 -yritykset ja muut tunnetut blogit, kuten TechCrunch ja Mashable. WordPress on monien ilmaisten opetusohjelmien, teemojen, laajennusten ja laajennusten ansiosta yhtä hyödyllinen niin aloittelijoille kuin ammattiohjelmoijille.

WordPress oli alkuaikoinaan pääsääntöisesti bloggaustyökalu, mutta nykyään alustaa käytetään monien monimutkaisimpien verkkokauppojen, yhteisöjen ja blogien pyörittämiseen. WordPressissä minkä tahansa verkkosivuston luominen on mahdollista, aina henkilökohtaisesta informatiivisesta blogista verkkokauppaan, rekrtointisivusta Q&A -verkkosivustoon, portfolio-sivustoista online-yhteisöihin ja wiki-verkkosivustoista kumppanuusverkostoihin.

WordPress-webhotelli poikkeaa tavallisesta web-hotellista tehokkuuden, suorituskyvyn ja resurssien suhteen. Hostinger tarjoaa webhotelli-paketteja, jotka on optimoitu WordPress-webhotellitoimintaa varten. Kehittyneillä alustoillamme jännittävät ominaisuudet, kuten WP-CLI, GIT ja SSH, integroidaan sivustoosi. WordPressin asentaminen palvelimillemme on kirjaimellisesti vain yhden klikkauksen homma. Ennalta asennettujen WordPress-välimuistipalvelinten avulla sivustosi nopeus ja suorituskyky ovat loistavia!

Emme halua ylpeillä, mutta toisin kuin muut webhotelliyritykset, teemme WordPress-asennuksen Hostingeriin mahdollisimman helpoksi. Se on vain pelkkä hiiren klikkaus. Voit kirjaimellisesti ottaa ilon irti yhden klikkauksen asentajastamme, joka asentaa WordPressin kokonaan webhotelliin (kaikkine tarvittavine kokoonpanoineen) hetkessä. Kun asennus on valmis, voit suunnata osoitteeseen www.examplewebsite.com/wp-admin (jossa "example":n sijaan käytät omaa domainiasi) päästäksesi WordPress-järjestelmänvalvoja-alueeseen.

Ilman muuta! Olemassaolevan WordPress-sivuston siirtäminen Hostingeriin tapahtuu vain nappia painamalla. Koko siirtymisprosessi on saumaton, nopea ja sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos kuitenkin kohtaat vaikeuksia tai esteitä siirron aikana, kokenut ja tarkasti valikoitu asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään. He tekevät kaikkensa auttaakseen sinua WordPress-siirtymisprosessissa ja pystyvät vastaamaan kysymyksiisi prosessin aikana.

EI lainkaan. Me Hostingerissa olemme ylpeitä siitä, että voimme aina pitää kaiken ajan tasalla. Sama versio, joka löytyy WordPress.orgista, on käytettävissä Hostingerin webhotelleissa. Käyttäjät voivat ottaa automaattiset päivitykset käyttöön automaattisen asennusohjelman kautta ja päivittää WordPressin automaattisesti aina, kun uusi versio julkaistaan. Käyttäjiämme eivät koske mitkään rajoituksia; voit vapaasti asentaa niin monta teemaa ja lisäosaa kuin haluat, muokata WordPress-sivustoasi haluamallasi tavalla ja päästä myös käsiksi kaikkiin WordPress-tiedostoihisi.

Voimme turvallisesti todeta, että Hostinger on erittäin turvallinen hostausalusta. Käytämme johtavaa palvelimien tietoturvantarjoaja aBitNinjaa palveliemme turvaamiseksi. BitNinjasta löytyvät uusimmat haittaohjelmien havaitsemis- ja poistotoiminnot sekä tunkeutumisen havaitseminen ja suojaus jopa kaikkein kehittyneimpiä (D) DoS-hyökkäyksiä vastaan. BitNinjan kollektiivisen älykkyyden avulla voidaan myös kerätä ja muodostaa vahvat vastarinnat hyökkäysvoimaa vastaan kaikille suojattaville palvelimille. Myös porttien ja web-hunajapottien käyttö vaikuttaa kuolemaan johtavien hyökkäysten suuren määrän estämisessä. Lyhyesti sanottuna tietoturvan pitäisi olla pienin huolistasi, kun valitset Hostingerin.

Aloitetaanko?

WordPress on helppokäyttöinen ja jopa helpompi, kun valitset Hostingerin WordPress-webhotellipaketin. Ilmainen 30 päivän rahat takaisin-takuu, 24/7 asiakastuki ja erittäin nopea webisännöinti takaavat, että olemme se paras webhotellikumppani. Aloita WordPress-seikkailusi tänään!

Maksa oikeasta webhotelliteknologiasta, älä markkinoinnista!

Lopeta markkinoinnista maksaminen. Maksa vain tuotteesta. Säästä ja valitse halpa webhotelli tinkimättä hyvästä laadusta! Hinta ei välttämättä tarkoita korkeaa laatua.

29 659 751

Asiakkaat säästävät jo

10,000+

Uusia asiakkaita joka päivä

24 894 152

Julkaistuja verkkosivustoja

Aloita säästäminen nyt!

Monipuolinen webhotelli & verkkotunnus alkaen

0
80
/kk