Hanki ilmainen SSL-sertifikaatti ja suojaa sivustosi nyt

Suojaa verkkosivustosi ja kävijäsi suojatulla ja salatulla yhteydellä. Rakenna luottamusta ja paranna hakukonesijoituksiasi ilmaisella SSL-sertifikaatilla – saatavilla kaikkiin webhotellipaketteihin.

Hanki ilmainen SSL-sertifikaatti ja suojaa sivustosi nyt

Ilmainen SSL-sertifikaatti kaikkiin paketteihin

Osta jokin webhotellipaketeistamme ja saat SSL-sertifikaatin kaupan päälle.

Maksuehdot

Ilmaisen ja maksullisen SSL-sertifikaatin ero

Hostingerin ilmainen SSL-sertifikaatti on yhtä turvallinen kuin maksullinenkin. Käytämme PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) -yhteensopivaa, domainvarmenteista sertifikaattia. Se on standardiluontoinen SSL, joka sopii erinomaisesti kaikentyyppisten verkkosivustojen suojaamiseen.
Ilmaisten ja maksullisten SSL-sertifikaattien suojaustasoissa ei ole eroa. Molemmat tarjoavat vahvan salauksen sivustollesi ja sen kävijöille.
Molemmat sisältävät myös tärkeimmät verkkosivuston turvallisuudesta viestivät merkit, kuten HTTPS-etuliitteen ja suosituimpien selainten osoitepalkissa näkyvän lukkokuvakkeen.
Uusimme myös kaikki varmenteet automaattisesti ja maksutta, mikä lisää asiakkaidemme mukavuutta ja säästää rahaa.
Ilmaisen ja maksullisen SSL-sertifikaatin ero

Miksi tarvitsen SSL-sertifikaatin?

Turvaa verkkosivustosi

Lisäämällä sivustolle ilmaisen SSL-sertifikaatin suojaat kaikki sinun ja vierailijoiden välillä jaetut yksityiset tiedot luvattomilta osapuolilta. Lisäksi SSL-sertifikaattimme käyttävät 256-bittistä salausta, joka on alan tietosuojastandardi.
Miksi tarvitsen SSL-sertifikaatin?

Noudata PCI DSS -standardeja

Maksutapahtumia hyväksyvien ja vierailijoiden tunnistetietoja käsittelevien verkkoyritysten on noudatettava PCI-turvastandardeja, joihin myös SSL-suojaus kuuluu. Ilman tätä suojausominaisuutta verkkosivusto asettaisi käyttäjänsä vaaraan eikä noudattaisi säännöstöjä.
Noudata PCI DSS -standardeja

Rakenna luottamusta

SSL-suojauksen ollessa käytössä, sivustosi URL-osoite alkaa HTTPS-liitteellä, ja osoitepalkissa esitetään lukkokuvake. Nämä elementit osoittavat kävijöille, että verkkosivustosi käyttää SSL-suojausta ja on riskitön. Näin he myös tietävät, että heidän tunnistetietonsa ja maksutapahtumiensa tiedot ovat turvassa.
Rakenna luottamusta

Nosta Google-sijoitustasi

SSL-sertifikaatti tarjoaa ylimääräisen suojaustason ja lisää sivuston URL-osoitteeseen HTTPS-etuliitteen, jota hakukone pitää tärkeänä osana hyvää sivustokokemusta. Tästä syystä Google sijoittaa SSL-sertifioidut verkkosivustot todennäköisesti korkeammalle hakutuloksissa ja lisää niiden näkyvyyttä ja orgaanista liikennettä.
Nosta Google-sijoitustasi

Kuinka SSL-sertifikaatti toimii?

01

Yhteyden luominen

Verkkosivustot saavat julkisen ja yksityisen avaimen hankittuaan SSL-sertifikaatin. Kun verkkosivustoa käytetään, selain pyytää SSL-varmennetta ja julkista avainta varmistaakseen sivuston luotettavuuden.

02

Tietojen salaus

Jos sivusto on luotettava, selain luo kaksi symmetristä avainta ja lähettää niistä toisen verkkopalvelimelle julkisella avaimella. Kun palvelin vastaanottaa avaimen, se käyttää yksityistä avaintaan salauksen purkamiseen. Selain ja palvelin voivat nyt muodostaa suojatun yhteyden tiedonsiirtoa varten.

03

Visuaaliset tekijät

SSL-suojatun sivuston osoitekentässä on useita symboleja – lukkokuvake ja HTTPS-etuliite verkkosivuston URL-osoitteessa. Sertifikaatin tyypistä riippuen sivuston omistajat voivat myös lisätä sivuille sinetin luotettavuuden lisäämiseksi.

SSL-sertifikaattien UKK

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin SSL-sertifikaateista ja -paketeista.

Mikä on SSL?

Icon

Miksi tarvitsen SSL-sertifikaatin?

Icon

Onko verkkosivullani SSL-sertifikaatti?

Icon

Mitkä ovat SSL-sertifikaatin eri tyypit?

Icon

Mikä SSL-sertifikaatti kannattaa valita?

Icon

Kuinka saan ilmaisen SSL-sertifikaatin?

Icon

Kuinka kauan uuden SSL-sertifikaatin aktivointi kestää?

Icon

Kuinka uusin SSL-sertifikaatin?

Icon

Auttaako SSL SEO:n kanssa?

Icon

Voinko asentaa mukautetun SSL-varmenteen Hostingerilla?

Icon