Google Workspace: Kaikki, mitä tarvitset asioiden toteuttamiseen

Se on paras tapa luoda, kommunikoida ja tehdä yhteistyötä. Tutut työkalut - vähemmän häiriötekijöitä ja enemmän aikaa asioiden toteuttamiseen.

Google WorkspaceGoogle Workspace

Hanki oma Google Workspace nyt

Google workspace logo

Google Workspace tuo näkymättömästi yhteen viestinnän, kokoukset, dokumentit ja tehtävät

Valitse sähköpostipakettiValitse sähköpostipaketti
Google workspace logo

Google Workspace tuo näkymättömästi yhteen viestinnän, kokoukset, dokumentit ja tehtävät

Google Workspace Sähköposti

6,00/kk

per sähköpostilaatikko

30 GB sähköpostimuisti
Rajattomat filtterit
30 sähköpostivariaatiota
Antivirustarkistus
Hanki kustomoitu sähköposti @yourcompany
Älykäs vastaus-, asettelu- ja kielioppityökalu
Edistynyt verkko- ja haittaohjelmasuojaus, joka estää 99.9% hyökkäyksistä
Saa yhdestä paikasta sähköpostin sekä ääni- ja videoviestit
100 osallistujan videokokousmahdollisuus. Ei nauhoitusta
Osta

6,00 €/kk kun uusit tilauksen

Maksuehdot

Suunnitelmat tulee maksaa etukäteen, eikä maksuja saa jakaa osiin. Esitetty summa on tuotteen kokonaishinta jaettuna niiden kuukausien määrällä suunnitelma on voimassa.

Hanki Gmail yrityksellesi

Hallinnoi uusia ylläpitotyökaluja - ei mainoksia ja sinulla on omat personoidut yritysosoitteet. Vaihda @gmail.com vaikkapa sales@examples.com -osoitteeksi.

Aloita nyt
Hanki Gmail yrityksellesi

Ole yhteydessä tiimiisi missä vain

Tapaa tiimisi kanssa turvallisesti missä vain käyttäen premium videokonfferenssisovellusta Googlen alustassa.

Aloita nyt
Ole yhteydessä tiimiisi missä vain

Työskentele nopeammin ja fiksummin

Työskentele tiedostojen parissa reaaliajassa, sovi palavereja muutamalla klikkauksella ja saa deadline- ja kalenteripäivityksiä. Google Workspace keskittää yhteen paikkaan kaikki työkalut, joita tarvitset ollaksesi tehokas.

Aloita nyt
Työskentele nopeammin ja fiksummin

Suunniteltu suojaamaan sinua uhilta

Gmailin automatisoidut oppimismallit blokkaavat 99.9% roskapostista sekä verkko- ja haittaohjelmista, jotka yrittävät päätyä postilaatikkoosi. Näin teemme Google Workspacesta turvallisen ja luotettavan.

Aloita nyt
Suunniteltu suojaaman sinua uhilta

Google Workspace UKK

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin Google Workspace -työkalusta.

Google Workspace (ennen G Suite) on kokoelma Googlen pilvipalveluun kehittämiä tehokkuus- sekä yhteistyötyökaluja. Ja siihen kuuluu kustomoitu sähköposti yrityksellesi. Se on kaikki, jota tarvitset saadaksesi asiat sujumaan yhdessä paikassa.

G Suite on rebrandatte Google Workspace -palveluksi, jotta alustan visio tarjota sinulle integroituja kokemuksia monien kommunikointi- sekä yhteistyötyökalujen kautta näkyisi paremmin. Kuitenkin moni G Suiten toiminnoista ja ohjelmista ovat pysyneet samana.

Saat Gmailin yhistettynä yrityssähköpostiisi osoitteeseen sekä muita tuttuja työkaluja (Kalenteri, Meet, Chat, Druve, Docs, Sheets, Slides, Forms, Sites yms), kaikki liitettynä luotettavalle Google -turvallisuudelle ja parhaan luokan teknologialle.

Valitse pakettimme ylläolevasta hintataulukosta. Kun olet lisännyt sen ostoskoriin ja ostanut tuotteen, sinut ohjataan hPaneeliin. Sieltä käsin voit käyttää Google Workspace -tiliäsi.

Olitpa vasta perustamassa omaa yritystäsi tai sinulla on jo pienyritys, Google Workspace on valmis vastaamaan tarpeisiisi, mukaan lukien suojaustyökalut, vaatimustenmukaisuusominaisuudet ja useita pilvitallennusvaihtoehtoja.

Tarjoamme Google Workspace -paketin 30GB postilaatikon tallennustilalla ja antivirus-ominaisuuksilla. Voit luoda yksilöityjä ja turvallisia sähköpostiosoitteita perustuen domainiisi, kuten käyttäjä@domainisi.com.