cPanel-webhotelli helppoon sivustonhallintaan

Luotettavat webhotellipaketit, jotka on suunniteltu helppoon hallintaan ja parempaan sivuston suorituskykyyn.

pages.cpanelHosting.header.heading

Valitse paras cPanel-webhotellipaketti

Mikä on cPanel-webhotelli?

cPanel-webhotelli on käytännössä Linux-webhotelli, johon on asennettu cPanel. Se on luotettava, helppokäyttöinen ja sisältää kaiken tarvittavan verkkosivustosi sujuvaan hallintaan. Sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja laaja ominaisuusvalikoima verkkosivuston tiedostojen, MySQL:n, tietojen seurannan, tilastojen ja muiden kehittyneiden osa-alueiden käsittelyyn tekevät cPanelista yhden maailman suosituimmista hallintapaneeleista.

Mikä on cPanel-webhotelli?

Nopea ja mukautuva

Kaikki cPanel-webhotellipaketit on integroitu LiteSpeed Web Cache Managerilla. Se lyhentää sivujen latausaikoja huomattavasti ja varmistaa välimuistisi automaattisen hallinnan. Pystyt nopeuttamaan ja optimoimaan verkkosivustosi liikennettä ja nopeutta ja siten tehostamaan verkkoläsnäoloasi.

Nopea ja mukautuva

Turvallinen ja luotettava

Linux-pohjainen cPanel-webhotellimme sisältää edistyksellisiä tietoturvaominaisuuksia, kuten Cloudlinux CageFS, joka pitää ympäristösi yksityisenä ja turvallisena, Imunify360, joka suojaa sivustoasi haittaohjelmilta ja hyökkäyksiltä, sekä Jetbackup, joka tekee säännölliset varmuuskopiot sivustostasi.

Turvallinen ja luotettava

Helppo webhotellin hallinta

Jotta verkkosivuston hallinta olisi entistäkin helpompaa, cPanel-webhotellipaketit sisältävät Softaculous Apps Installerin, joka on yhden klikkauksen asennusratkaisu suurimmalle osalle suosituista verkkosovelluksista, kuten phpBB:lle, Joomlalle, WordPressille ja monille muille.

Helppo webhotellin hallinta

Hostinger cPanel-webhotellin UKK

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin cPanel-webhotellista

Mikä on cPanel?

Mitä eroa on webhotellilla ja cPanelilla?

Onko cPanel-webhotellin hankkiminen sen arvoista?

Onko olemassa muita hyviä webhotellien hallintapaneeleita?

Miksi ostaisin cPanel-webhotellisuunnitelman Hostingerilta?

Saanko asiakastukea cPanel-webhotellilla?

Saanko myös cPanel-lisenssin ostaessani cPanel-webhotellin?

30 päivän tyytyväisyystakuu

Jos et ole 100 % tyytyväinen, voit pyytää maksusi palautusta 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Prosessi on saumaton ja riskitön.