CyberPanel VPS hosting: Ultimaattinen webhotellin hallintapaneeli

LiteSpeedin vauhdittama CyberPanel auttaa käyttäjiä suorittamaan tehtäviä nopeammin, turvallisemmin ja tehokkaammin.

CyberPanel VPS hosting: Ultimaattinen webhotellin hallintapaneeliCyberPanel VPS hosting: Ultimaattinen webhotellin hallintapaneeli

Yksinkertainen. Nopea. Luotettava.

Paketin ominaisuudet
vCPU
Keskusmuisti (RAM)
SSD-levytila
Geekbench-arvostelu
Kaistanleveys
Dedikoidut IPv4 ja IPv6 -osoitteet
Täydet pääkäyttäjän oikeudet
100 MB/S Verkkoyhteys
Viikoittaiset varmuuskopiot
LS-välimuistimoduuli
GIT -asettelu
Automaattinen asennus
ModSecurity
Yhden klikkauksen varmuuskopiot/palautus
Ilmainen SSL
Docker -hallinnoija
HTTP/3 -tuki

VPS 1

VPS 1

3,95 €/kk
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 ydin
1 GB
20 GB
608
1 TB

VPS 2

VPS 2

8,95 €/kk
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 ydintä
2 Gt
40 GB
991
2 TB

VPS 4

VPS 4

15,95 €/kk
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 ydintä
4 GB
80 GB
1 770
4 TB

VPS 8

VPS 8

65,99 €/kk
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 ydintä
16 GB
250 GB
3 800
12 TB

Tarvitsetko jotain erilaista? Tsekkaa VPS -suunnitelmamme.

CyberPanel -toiminnot

LSCache

LiteSpeed -välimuisti tarjoaa sisäänrakennetun moduulin liitännöillä dynäämiseen sisällöntuottamiseen. Vauhdita WordPress, Joomla, Drupal, MediaWiki ja muita sovelluksiasi.

GIT -asettelu

Yhdistä Github ja GitLap -repot ja jaa koodi muutamalla klikkauksella GIT webhooks -sovelluksen avulla.

Automaattinen asennus

Mitä vaaditaan WordPressin (LS-välimuistilla), Joomlan ja Prestashopin asennukseen CyberPanelille? Yhdellä klikkauksella.

Välimuistituki

Välimuisti-integraatio on tehty helpoksi. CyberPanelin avulla voit integroida objekteja kuten Redis, Memchached tai LiteSpeed Memcached (LSMCD).

Helpot varmuuskopiot ja palautukset

Voit varmuuskopioida ja/tai palauttaa Google Drive, AWS S3 ja kauko SFTP -sovelluksista tai tietokoneelta yhdellä klikkauksella.

HTTP/3 & QUIC tuki

Viimeisimmät HTTP -käytännöt varmistavat paremman suorityskyvyn monien kohteiden tuontiin samaan aikaan, nopean yhteyden, kadonneiden tiedostojen palautuksen ja pienen viiveen.

Tuettu WordPressille

Välty tarpeettomilta riskeiltä liittyen verkkosivusi testaamiseen. Testaa, kokeile ja muuta asioita asemalla ennen kuin julkaiset ne.

Tuettu WordPressille

Intuitiivinen asettelu

Serverinhallinta on helppoa ja vaivatonta. Käyttäessäsi OpenLiteSpeed -ohjelmistoa webserverillä, voit saada pääsyn kaikkiin LiteSpeed -ominaisuuksiin.

Intuitiivinen asettelu

Verkkosivuun perustuva komentokeskus

Niille, jotka haluavat työskennellä päätteellä, CyberPanel tarjoaa luksusta komentokeskukseen. Työn voi kopioida hallintapaneelissa CLI:n avulla. Verkkosivupohjaisella päätteellä on mahdollista päästä käsiksi VPS SSH -servereihin ja tehdä tehtäviä selaimella helposti.

Verkkosivuun perustuva komentokeskus

Käytössä olevat teknologiat

OpenLiteSpeed

OpenLiteSpeed

OpenLiteSpeed/LiteSpeed verkkoserveri

Pure-FTPD

Pure-FTPD

Pure-FTPD tiedostonsiirtoserveri

MariaDB

MariaDB

MariaDB tietokantaserveri

GIT

GIT

GIT -version kontrollijärjestelmä

Docker -hallinnoija

Docker -hallinnoija yksinkertaistaa Docker Container -sovelluksen ja kuvanhallinoinnin. Etsi ja vedä kuvat Docker Hubilta ja luo kuvasäiliöitä vapaista/vedetyistä kuvista muutamalla klikkauksella.

Docker -hallinnoija

Sisäinen turvallisuus

CyberPaneliin kuuluu SpanAssassin, joka lopettaa sähköpostispämmin ja oletuksena FirewallD -asennus tehostettuun suojaukseen.

Sisäinen turvallisuus

CyberPanel VPS webhotelli luotettavalla hallintapaneelilla.

Nauti minimiviiveestä ja vertaansa vailla olevasta luotettavuudesta otettuamme käyttöön maailmanlaajuiset Tier-3 -datakeskukset.

Vps servers locationsVps servers locations

Etsitkö jotain muuta?

CyberPanel webhotelli UKK

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin CyberPanel VPS -webhotellista

CyberPanel on webhotellin hallintapaneeli vahvistettuna OpenLiteSpeed -ohjelmistolla, sekä varteenotettavilla ominaisuuksilla kuten automaattisilla varmuuskopioilla, automaattisella SSL, FTP -serverillä, PHP -hallinnoinnilla ja muulla. Voit helposti konvertoida webserverisi OpenLiteSpeedille vain yhdellä klikkauksella.

CyberPanelilla voit saada ilmaisen Let\'s Encrypt SSL:n. Tässä, kuinka asentaa se.

 • Kirjaudu CyberPaneliin.
 • Klikkaa "verkkosivut" päävalikosta
 • Klikkaa listan verkkosivustoja
 • Verkkosivusi päätiedot näkyvät
 • Klikkaa "Hanki SSL" -linkkiä
 • Aikakautena, jolloin webhotellista on tullut saavutettavampi ja siitä johtuen myös kilpailukykyinen tuotteena, CyberPanel on pystynyt erottautumaan kilpailusta monin eri tavoin.

  Puhutaampa ensin sen käytettävyydestä. Asennuksesta verkkosivuhallinnointiin sen käyttöliittymää pidetään yhdestä kilpailun parhaimista. Asennus vaatii vain yhden komennon ja paneelissa navigointi on todella helppoa sen minimalistisen ja siistin suunnittelun vuoksi.

  Siihen kuuluu myös toimintoja, jotka saavat paneelin nousemaan kilpailijoidensa yläpuolelle. Esimerkiksi OpenLiteSpeed/LiteSpeed on nopeamman verkkosivun, automaattisen verkkosivuoptimoinnin ja tehokkaan suojauksen ruumiillistuma. Paneeliin itsessään voit päivittää LiteSpeedin vain yhdellä klikkauksella, jos koet sen tarpeelliseksi.

  Tämän mukana tulee käyttäjien suosikki, LS-välimuistimoduuli. Tämän avulla käyttäjät voivat helposti päästä käsiksi LS-välimuistiliitäntöihin suositulla CM:llä, kuten WordPressillä, Joomlalla ja Magentolla automaattisella optimoidulla verkkosivulla. Sisäänrakennettu välimuisti ja nopea kiihtyvyys.

  Viimeisempänä, mutta ei vähäisimpänä tulee turvallisuus. Kun kyberhyökkäyksistä on tullut hallitsevampia päivä päivältä, on ensisijaista tietää, että mihin tahansa tuotteeseen, jota käytät, kuuluu sisäänrakennettu turvallisuusprotokolla. Onneksi CyberPanel on pakattu täyteen turvallisuusohjelmia. Alkajaisiksi LiteSpeedin verkkosivelluspalomuuri (WAF) on ajateltu olevan luokkansa paras.

  Sen lisäksi OpenLiteSpeed/LiteSpeed on luodinkestävä yleisimmille PHP ja HTTP -uhille, joten verkkosivustosi on turvassa. Kun myös lisäät sen tiedon, että SSL -sertifikaatit voidaan lisätä muutamalla klikkauksella kaikille verkkosivustoillesi, voit huomata, että voit saada kokonaisvaltaisen suojauksen cyberuhilta.

  Niinpä taas helppokäyttöinen käyttöliittymä näyttelee suurta roolia siinä, miksi webhotellin hallintapaneeli on kaikista paras, Mahdollistaen monisivustoisen tietoverkon. Tässä on dedikoitu resurssi, mutta myös ohje WordPressin tarjoamana.

  30 päivän tyytyväisyystakuu

  Jos et ole 100% tyytyväinen Hostingeriin, saat rahasi takaisin. Ei turhia kysymyksiä eikä riskejä.