Halpa webhotelli

Luotettava webhotellipalvelu edulliseen hintaan

30 päivän tyytyväisyystakuu

Halpa webhotelliHalpa webhotelliHalpa webhotelli

Kaikki yhdessä paikassa edulliseen hintaan

Alhainen hinta ei tarkoita alhaista laatua. Halpa webhotellimme sisältää kaikki ominaisuudet, jotka tarvitset verkossa.

Single Jaettu Webhotelli

 • 1 verkkosivusto
 • 50 GB SSD-levytilaa  help_outline
 • ~10 000 kävijöitä/kk  help_outline
 • 1 postilaatikko
1,99/kk

2,99 €/kk kun uusit tilauksen

Paketin Ominaisuudet
 • Rajaton ilmainen SSL  help_outline
 • 100 GB:n kaistanleveys eli liikennöinti
 • Hallinnoitu WordPress  help_outline
 • WordPress kiihtyvyys  help_outline
Paketin Ominaisuudet
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu  help_outline
 • 2 tietokannat
 • GIT pääsy  help_outline
 • Viikoittaiset varmuuskopiot
 • 1 verkkosivusto
 • 50 GB SSD-levytilaa  help_outline
 • ~10 000 kävijöitä/kk  help_outline
 • 1 postilaatikko
 • Cloudflare suojatut nimikkoserverit  help_outline
 • 24/7tuki  help_outline
 • 99.9% käyttäjätakuu  help_outline
 • DNS hallinta  help_outline
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu  help_outline
 • 2 tietokannat
 • GIT pääsy  help_outline
 • Viikoittaiset varmuuskopiot
 • Kotisivukone
 • Pääsy hallintaan  help_outline
 • 2 subdomaineja  help_outline
 • 1 FTP tilejä
 • 2 Cronjobs  help_outline

Miksi valita edullinen webhotellintarjoaja Hostinger?

Tekninen tuki 24/7

Ei ole väliä, missä tarvitset apua, sillä asiakaspalvelumme auttaa sinua oppimaan, kasvamaan ja kehittymään online-matkallasi. Mene halpaan webhotellipalveluumme ja hanki ammatillista teknistä tukea.

Loistava palvelu alhaiseen hintaan

Luotettava jaettu webhotelli hinnalla, joka on vaikea päihittää. Isännöi verkkosivuasi Hostingerilla huolehtimatta epämiellyttävistä yllätyksistä kuten piilokuluista.

Helppo asennus ja kontrollipaneeli

hPaneelimme käyttää intuitiivista suunnittelutyökalua, joka auttaa sinua ymmärtämään järjestelmää helposti ja nopeasti. Se mahdollistaa toiminnan monimutkaisimmissa tehtävissä, kuten FTP-tilin luomisessa tai sähköpostin asentamisessa. Voit myös käyttää automaattista asennusta asentaaksesi WordPressin hetkessä.

Valonnopea latausaika

Monien tietokeskuksien sijainnit ympäri maailman tarjoavat sinulle nopeat, 99.99% latausajan. Jopa halvimmalla suunnittelmallamme saat tarpeeksi serveriresursseja varmistaaksesi joustavan käyttäjäkokemuksen ja todella matalan viiveen.

Täydet resurssit aloitukseen

Hanki 50GB SSD-levytila, paljon siirtonopeutta, PHP-tukea, MySQL, FTP, domainiin perustuva sähköpostitili ilmainen SSL-sertifikaatti ja kaikki kehittyneet työkalut, joita saatat tarvita verkkosivun pyörittämiseen.

30 päivän tyytyväisyystakuu

Jos et ole 100% tyytyväinen Hostingeriin, saat rahasi takaisin. Ei turhia kysymyksiä eikä riskejä.

Saavuta enemmän pienellä investoinnilla

Aloita online-matkasi tänään. Opi, luo ja kehity.

Täydellinen WordPressille

Kaikki jaetut webhotellisuunnitelmamme ovat optimoituja WordPress-sivustoille. Jokaiseen webhotellisuunnitelmaan kuuluu kätevä 1-kilkkauksen WordPress asennus. Lisäksi niihin sisältyy WordPress kotisivukone, joka auttaa sinua luomaan WordPress sivuston helposti sillä aikaa kun LiteSpeed-serveri varmistaa nopeat lataukset.

Täydellinen WordPressille

Rakenna luottamusta ja mainetta

Jokaiseen webhotellisuunnitelmaan kuuluu ilmainen SSL-sertifikaatti, joka tarjoaa turvallisen yhteyden sivustosi ja kävijöidesi välillä. Tämä ei vain pidä sinua ja kävijöitäsi turvassa, mutta myös rakentaa uskottavuutta ja mainetta brändillesi.

Rakenna luottamusta ja mainetta

Mahtava alku on jo puoliksi tehty

Pääse huipulle halvalla webhotellisuunnitelmallamme hankkimalla pääsy ominaisuusikkaaseen alustaamme. Jaettu webhhotellin kontrollipaneeli on intuitiivinen ja helppo käyttää, tehden oppimisien, kokemisen ja ideoiden toteuttamisen helpoksi.

Mahtava alku on jo puoliksi tehty

Onko kysyttävää?

Asiakastukitiimimme on valmiina vastaamaan mihin tahansa kysymyksiin 24/7. Lähetä meille viestiä milloin vain, ja autamme sinua.

Eikö halpa webhotelli ole tarpeeksi?

Valitse webhotellipalvelu, joka sopii projektiisi parhaiten.

Halpa webhotelli UKK

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin halvasta webhotellista

Paras halpa webhotellivaihtoehto, jonka tarjoamme on yksittäinen jaettu webhotellisuunnitelmamme. Se on loistava vaihtoehto aloittelijoille, jotka haluavat aloittaa oman verkkosivunsa, mutta eivät halua maksaa edistyneistä webhotelliominaisuuksista, joita he eivät käytä.

Yleinen jaettu webhotelli on loistava silloin, jos haluat isännöidä monia verkkosivuja ja hallinnoida verkkokauppaa tai verkkosivua, jossa on paljon kävijöitä. Toisaalta yksittäinen jaettu webhotellimme on tarpeeksi aloittelijalle.

Sen mukana tulee 50 Gt SSD-levytilaa, 100 Gt kaistanleveyttä, ilmainen SSL-sertifikaatti, DDoS-suojaus ja 30 päivän tyytyväisyystakuu.

Jos huomaat, että jaettu webhotelli ei ole sinulle tarpeeksi, voit päivittää sen helposti tilisi kautta. Valitse vain toinen webhotellivaihtoehto taulukostamme ja maksa päivitysmaksu - takaamme, että et menetä kävijöitä tai saa latausviivettä.

Päivitys on myös taattu 30 päivän tyytyväisyystakuulla. Jos et ole täysin tyytyväinen uuteen suunnitelmaasi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme palauttaaksesi aikaisemman suunnitelmasi.

Halvin yksittäinen jaettu webhotellisuunnitelmamme ei sisällä ilmaista domainia. Kuitenkin premium webhotellisuunnitelmamme sisältää. Se maksaa vain hieman ekstraa ja siihen sisältyy myös laaja valikoima muita ominaisuuksia ja resursseja kuten 100GB SSD-levytila, rajoittamaton laajakaista, rajoittamattomat tietokannat ja 100 domainiin perustuvaa sähköpostia.

Premium webhotellisuunnitelma voi olla loistava vaihtoehto pienyritysten verkkosivuille, blogeille, portfolioille tai henkilökohtaisille verkkosivuille, joissa on enemmän kävijöitä.

Webhotellisuunnitelmasta huolimatta, kun olet valinnut Hostingerin, nautit nykyisistä domaintarjouksista. Ne ovat lähes ilmaisia 0,99 € hintaan ensimmäisenä vuonna. Osta se ja se yhdistää sinut automaattisesti halpaan webhotelliin.

Monet halvat webhotellintarjoajat eivät tarjoa asiakastukea halvimman webhotellisuunnitelmansa kanssa. Kuitenkin me Hostingerilla laitamme asiakkaan edun kaiken edelle.

Saat pääsyn asiakastukeen, joka on täynnä alan ammattilaisia, jotka ovat valmiina auttamaan sinua vuoden ja vuorokauden ympäri. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin ilmaisen domainin esitttelystä, verkkosivuasi koskien tai teknisempiin kysymyksiin.

Kyllä, jopa halvin jaettu webhotellisuunnitelma sisältää ilmaisen domainiin perustuuvan sähköpostitilin. Jos tarvitset enemmän kuin yhden sähköpostitilin voit päivittää webhotellisuunnitelmaasi.

Yrityksen verkksivuille suosittelemme valitsemaan webhotellisuunnitelman, jossa on enemmän resursseja kuten premium webhotelli- tai WordPress webhotellisuunnitelman. Kuitenkin voit aina kokeilla yksittäistä jaettua webhotellisuunnitelmaa ja päivittää sen, jos se ei vastaa tarpeitasi.

Jos sinulla on jo verkkotunnus ja haluat muodostaa yhteyden uuteen webhotellitiliisi, voit tehdä sen muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Saat lisätietoja seuraamalla tätä loistavaa domain-osoitusopasta.

Ehdottomasti. Jos rekisteröidyt verkkopalveluumme (suunnitelmasta riippumatta), siirrämme verkkosivustosi täysin ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä asiakasmenestystiimiimme ja lähettää pyyntö.

Tai vielä parempaa, meillä on ilmainen siirtotyökalu hPanelissa, johon voit syöttää tietosi alkuasennuksen aikana. Se siirtää verkkosivustosi automaattisesti.