image description

Pilviteknologiaan perustuva virtuaalipalvelin

Virtuaalipalvelimet sisältävät pilveen perustuvan infrastruktuurin, päivittäisen varmuuskopioinnin, helppokäyttöisen hallintapaneelin sekä perushallinnan.

image description

Dedikoidut resurssit

Virtuaalipalvelimemme on tarkoitettu sinulle jos haluat dedikoidut palvelinresurssit, jos haluat jonkun tietyn ohjelmiston jota webhotellimme ei tue tai jos sinulla on erittäin aktiivinen sivusto.

image description

Markkinan parhaat hinnat

Internetin edullisimmat virtuaalipalvelimet! Voit siirtyä parempaan tai huonompaan pakettiin milloin tahansa ilman lisäkustannuksia. Voit asentaa käyttöjärjestelmän ja suorittaa ohjelmia rajoituksitta.

Virtuaalipalvelin sinun budjetille & tarpeille

Sinulle taataan markkinan paras virtuaalipalvelin!

Valitse tarpeisiisi sopiva paketti.

image description
Paketti 1
6,99€
Paketti 2
13,99€
Paketti 3
20,99€
Paketti 4
27,99€
Paketti 5
41,99€
Paketti 6
55,99€
RAM
Tämä on palvelimelle annettavan keskusmuistin (RAM) määrä. Resurssit on taattuja.
1 GB
2 GB
3 GB
4 GB
6 GB
8 GB
Burstable RAM
Jos palvelimesi tarvitsee enemmän muistia niin voit valita hallintapaneelista aikoja, jolloin palvelimesi saa käyttää jopa kaksinkertaisesti enemmän keskusmuistia.
2 GB
4 GB
6 GB
8 GB
12 GB
16 GB
CPU
Palvelimelle annettavan prosessoritehon määrä. Palvelin saa käyttää kahdesta neljään prosessoriydintä.
2.4 Ghz
4.8 Ghz
7.2 Ghz
9.6 Ghz
12.0 Ghz
14.4 Ghz
Levytila
Tämä tarkoittaa palvelimen levytilan määrää. Otamme palvelimesta varmuuskopion päivittäin!
20 GB
40 GB
60 GB
80 GB
120 GB
160 GB
Liikenne
Tämä tarkoittaa datan määrää, jonka palvelimesi voi siirtää Internetin yli joka kuukausi. Verkkoyhteyden nopeus on 100 mb/s.
1000 GB
2000 GB
3000 GB
4000 GB
5000 GB
6000 GB
Dedikoitu IP-osoite
We provide dedicated IPv4 IP address for your server.
Täysi Root-pääsy
Saat palvelimelle täydet root/pääkäyttäjän oikeudet ja voit hallita sitä SSH:n ylitse.
100 MB/S verkkoyhteys
Jokainen palvelin on kytketty 100 MB/s verkkoyhteyteen.
IPv6-tuki
Servers support the latest generation of the Internet - IPv6.
Hinta
Tämä on virtuaalipalvelimen kuukausittainen hinta. Et sitoudu mihinkään - voit irtisanoa palvelimen milloin tahansa.
6,99€/kuukausi
13,99€/kuukausi
20,99€/kuukausi
27,99€/kuukausi
41,99€/kuukausi
55,99€/kuukausi

Meidän virtuaalipalvelimien ominaisuudet

Hostingerin virtuaalipalvelimet sisältävät automaattisen varmuuskopioinnin ja 30 päivän tyytyväisyystakuuden.

image description

Hallintapaneeli

Voit suorittaa useita hallintatoimenpiteitä itse kehittämästämme hallintapaneelista: palvelimen käynnistys/sammutus, uuden käyttöjärjestelmän asennus, root-käyttäjän salasanan vaihto, palvelintilastot ja reaaliaikaiset tiedot resurssien käytöstä, varmuuskopiointi, varmuuskopioiden palautus ja paljon muuta.

image description

Intel SSD -kovalevyt

Virtuaalipalvelimet käyttävät Intel Xeon E5-2600 -sarjan prosessoreita, jotka ovat 80% kertaa nopeampia muihin Intelin prosessoreihin verratuna. Ne käyttävät myös Intel SSD -kovalevyjä, jotka on RAID-10 teknologialla suojattuja. Tämä tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen datan luku/kirjoitusnopeuden, jopa 500% paremman tavallisiin kovalevyihin verrattuna.

image description

Enterprise-luokan varmuuskopiointi

Enterprise-luokan varmuuskopiot helposti. Ymmärrämme, että datasi on sinulle tärkeää. Tämän vuoksi voit ottaa palvelimestasi tilannekuvan/varmuuskopion sekä palauttaa sen milloin tahansa hallintapaneelin kautta.

image description

Runsaasti eri käyttöjärjestelmiä

Olemme kasanneet suuren valikoiman eri käyttöjärjestelmiä sekä web-ohjelmistoja. Kaikki mahdollinen Wordpressistä Minecraftiin ja OpenVPN:ään on saatavilla. Käytä, testaa ja ihastu.

image description

Viimeisimmät IPv6 & IPv4-teknologiat

Kaikki virtuaalipalvelimet käyttävät uusimpia IPv6- ja IPv4-internetprotokollia. Tämä mahdollistaa sen, että kaikki modernit verkkopohjaiset teknologiat, lisäosat, skriptit ja moottorit toimivat ongelmitta. Jokainen virtuaalipalvelin sisältää dedikoidun IPv6- ja IPv4-osoitteen. Voit myös käyttää IPv4 mapping -ominaisuutta yhdistääksesi palvelimeesi kustomoidun portin kautta.

image description

Mullistava laitteisto

Valitsemalla Dual Intel Xeon Jaketown E5-2600 -sarjan prosessorit mikään ei voi mennä vikaan. Et tule koskaan epäonnistumaan emokoneella, jolla on 128 GB keskusmuistia. Tämän lisäksi palvelinkonfiguraatiomme sisältää RAID-10 suojatun Intel SSD -pilvitallennuksen maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Emme ylimyy palvelua, joten virtuaalipalvelimesi saavuttaa takuulla valonnopeuden.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Löydä vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin virtuaalipalvelimista.

 • Mikä on cloud computing?

  Cloud computing on järjestelmä, jossa sinua on määrätty palvelemaan useampia palvelimia. Voit kuvitella järjestelmän viiden tähden hotellina. Voit valita itsellesi haluamasi kokoisen huoneen ja haluamasi määrän niitä. Jos huone vahingoittuu niin voit siirtyä toiseen huoneeseen tai jopa toiseen rakennukseen.

 • Mikä on virtuaalipalvelin?

  Virtuaalipalvelimet on palvelimen virtualisointiteknologia, jossa yksi fyysinen palvelin jaetaan useampaan virtuaaliseen palvelimeen, jolla jokaisella on dedikoidut resurssit ja oma käyttöjärjestelmänsä. Sitä voi verrata yhden (tai useamman) huoneen vuokraamiseen yhdestä asunnosta.

 • Mitkä on Cloud-virtuaalipalvelimen hyödyt?

  Et tule enää jakamaan palvelinresursseja satojen muiden käyttäjien kanssa. Voit myös konfiguroida ja asentaa ohjelmistoja virtuaalipalvelimellesi aivan kuin dedikoidulle palvelimelle. Se on aivan kuin dedikoidun palvelimen vuokraus mutta paljon edullisempaan hintaan. Ja mikä tärkeintä; palvelimesi on paljon vakaampi, koska se käyttää pilveen pohjautuvaa tekniikkaa.

 • Voinko asentaa ohjelmistoja virtuaalipalvelimelleni?

  Voit asentaa useita käyttöjärjestelmiä saatavilla olevista OS-malleista ja suorittaa mitä tahansa ohjelmia jotka tukevat valitsemaasi käyttöjärjestelmää. Windows-käyttöjärjestelmän asentaminen ei ole kuitenkaan mahdollista, koska infrastruktuurimme on Linux-pohjainen.

 • Voinko asentaa hallintapaneelin virtuaalipalvelimelleni?

  Kyllä, voit asentaa webhotellin hallintapaneelin kuten cPanelin, Webuzon ja muita. Ota kuitenkin huomioon, että useat hallintapaneelit vaativat maksullisen lisenssin oston.

 • Voinko päivittää virtuaalipalvelimeni suurempaan pakettiin?

  Kyllä, voit päivittää virtuaalipalvelimesi milloin tahansa palvelimesi hallintapaneelista, ilman mitään lisäkostannuksia. Palvelimesi jäljellä oleva voimassaoloaika otetaan automaattisesti huomioon uuden eräpäivän laskennassa.

 • Minkälaista asiakaspalvelua voin saada?

  Tarjoamamme virtuaalipalvelimet ovat niin sanotusti "Unmanaged". Tämä tarkoittaa sitä, että halutessasi asentaa ylimääräisiä ohjelmia tai skriptejä tulee sinun suorittaa niiden asentaminen manuaalisesti palvelimen komentorivin kautta. Me emme siis koske palvelimesi sisältöön, olet itse vastuussa siitä. Tekninen henkilökuntamme kuitenkin valvoo palvelintasi ympäri vuorokauden mahdollisten laitteistohäiriöiden varalta.

image description

99.9% taattu saatavuus

Työskentelemme 24 tuntia vuorokaudessa, jotta voimme havaita mahdolliset laitteistohäiriöt sekä palvelunestohyökkäykset mahdollisimman nopeasti. Täten voit keskittyä omiin asioihisi ilman häiriöitä.

Kokeile sitä nyt
image description

24/7/365 asiakaspalvelu

Ratkaisemme ongelmasi nopeasti 24/7 asiakaspalvelussamme, jotta voit keskittyä omiin palveluihisi.

Ota yhteyttä

Sinulle taataan markkinan paras virtuaalipalvelin!

Hostingerilla saat enemmän vähemmällä. Saat enemmän keskusmuistia tarpeen mukaan SWAP:llä. Tämä sallii ajastettujen tehtävien ja muiden raskaiden tehtävien suoriutumisen nopeammin. Virtuaalipalvelimesi saavuttaa takuulla valonnopeuden.

 • php
 • my sql
 • intel
 • cloudlinux
 • nginx
 • cloudflare
 • wordpress