Zyro by Hostinger

Rakenna nettikauppasi alkaen 2,99 €/kk.

Lopeta taivaanrantaan tuijottelu! Toteuta unelmasi ja saa jopa 79% ALE e-kaupan kotisivukoneelle. Ja kaupan päälle saat vielä ilmaisen webhotellin & domainin.

Unisex kenkien listausUnisex kenkien listausUnisex kenkien listausUnisex kenkien listausUnisex kenkien listaus

Aloita nopeasti

Aloita verkkomyynti

Valitse verkkoyrityksellesi sopiva design-malli, ja käytä sitten raahaustyökaluamme herättääksesi nettikauppasi henkiin.

Rakenna verkkokauppasi
Esimerkkejä ammattilaissuunnitelijan tekemistä verkkokauppasivupohjista

Myy missä vain

Myy siellä, missä asiakaskuntasi on. Zyron verkkokauppojen avulla Facebookissa, Instagramissa ja Amazonissa myyminen on helppoa.

Myy kaikkialla
Esimerkki Facebook-kaupasta

Mobiiliystävällinen ja turvallinen

Pysy ajan hermolla, ja lanseeraa nettikauppa, jossa asiakkaasi voivat shoppailla turvallisesti millä tahansa laitteella.

Aloita Tästä
Responsiivinen verkkokauppadesign

Verkkomyyntiä helposti

Lisää verkkokauppa mille tahansa uudelle tai olemassa olevalle Zyro-sivustolle muutamalla napsautuksella. Esitä kaikki tuotteesi parhaassa valossa ja tee online-tilauksesta helppoa.

Aloita verkkomyynti
Lisää osta nyt -nappi olemassaolevalle verkkosivulle

Helposti hallittava

Selkeä inventaarionhallintatyökalu

Lisää, seuraa ja hallinnoi tuoteinventaariotasi saman intuitiivisen hallintapaneelin kautta.

Satoja maksutapoja

Tee omasta sekä asiakkaidesi elämästä helppoa tarjoamalla kaikille mahdollisuus maksaa itselleen sopivalla maksutavalla.

Julkaise verkkokauppa
Verkkokaupan hallintopaneeli

Lähetys hoidossa

Anna Zyron arvioida parhaimmat lähetystavat asiakkaillesi puolestasi. Voit ottaa tämän jälkeen ohjat omiin käsiisi automaattisilla tilauksenseurantaviesteillä.

Helppo hallinnointi

Älä tuhlaa aikaa veroista ja hallintotoimista huolehtimiseen. Zyron työkalujen avulla pidät paperityöt ja logistiikan yksinkertaisina.

Hanki verkkokauppa
Toimitusasetukset

Helppoa kasvua

Pysy pinnalla

Pidä yrityksestäsi huolta yhdessä paikassa sisäänrakennettujen raportointityökalujen avulla. Ymmärrä asiakkaitasi paremmin Google Analytics:n avulla.

Aloita rakennus
Grafiikka josta näkyy sivuston liikenne- ja kävijämäärät

Vaivatonta markkinointia

Zyro auttaa räätälöityjen mainoksien hallinnassa Facebookissa, Google Shoppingissa ja muilla alustoilla. Löydä oikeat yleisöt ja tehosta myyntikanaviasi.

Myy verkossa
Stailattu esimerkki Google Shopping -mainoksista

Rehellisiä tarjouksia

Erilaisten kiinteiden alennusten ja koodien soveltaminen Zyro-verkkokauppaan on helppoa. Tarjoa asiakkaille ylimääräinen kannustin kulutuksesta ja säästämiseen.

Aloita nyt
Alennuksien lisääminen tuotteisiin

Tarjoa lahjakortteja

Tee verkkokaupastasi hyvän mielen lahja myymällä lahjakortteja. Anna asiakkaillesi mahdollisuus antaa lahja, jossa on valinnanvaraa.

Hanki verkkokauppasi
Esimerkkejä eri lahjakorteista

Kuinka aloittaa verkkokauppa

Seuraa näitä yksinkertaisia vaiheita luodessasi e-kauppaa:

Tuotteiden lisäys Zyron verkkokaupassa
1. Liity Zyroon

Rekisteröidy Zyro-kotisivukoneeseen ja aloita rakentaminen nyt – ilman koodausta. Pelaa mieltymystesi mukaan, ja selvitä tarkalleen, mitä ominaisuuksia tarvitset.

Alansa paras
2. Valitse sivupohja kaupallesi

Löydä brändillesi ja yrityksellesi sopiva tyyli ja mukauta se sitten mieleiseksesi raahaustyökalun avulla.

Alansa paras
3. Lisää tuotteita kauppaasi

Täytä myymäläsi tuotteilla, ja aseta sitten ehtosi (hinnat, tarjoukset, maksuvaihtoehdot ja toimitus).

Alansa paras
4. Julkaise kauppasi

Napsauta 'julkaise'-painiketta, tarkista, että kaikki näyttää siltä kuin pitäisi, ja näin olet valmis aloittamaan verkkomyynnin.

Alansa paras
5. Aloita markkinointi

Käytä Zyron tehokkaita markkinointityökaluja esitelläksesi yrityksesi verkossa ja maksimoidaksesi myynnin heti.

Alansa paras

Nettikaupan UKK

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin verkkokaupoista.

Verkkokauppa eli nettikauppa tekee kirjaimellisesti sen, mitä sen nimi sanoo: se on myymälä, joka myy tavaroita ja palveluita verkossa kun taas perinteinen kauppa myy tavaroita kivijalkaliikkeessä.

Tämä termi, jota usein kutsutaan sähköiseksi kaupankäynniksi, viittaa tuotteiden tai palveluiden myymiseen ja ostamiseen verkossa. eCommerce-sivusto on paikka, jossa kaikki toiminta tapahtuu – se on verkkokauppa.

Sinulla voi olla eCommerce-sivusto, joka myy yksityishenkilöille, tai yrityksesi voi myydä muille yrityksille. Verkkokaupoista voi löytyämelkein mitä tahansa liiketoimintamallista ja kohdemarkkinoista riippuen.

Eri alustojen, kuten Shopifyn, WooCommercen ja Magenton kanssa verkkokaupan lanseeraus voi kestää parista päivästä viikkoihin, riippuen kokemustasostasi.

Zyron yksinkertaisilla nettikaupparakentajalla jokainen pystyy rakentamanaan verkkokaupan minuuteissa, ilman aiempaa koodauskokemusta.

Ensinnäkin tuotteesi on oltava saatavilla joko omassa varastossasi, rahtipalvelussa tai muussa toimituspalvelussa.

Seuraavaksi mietitään, mikä on hyödyllistä verkkokaupoissa. Valokuvat, hinnat, kuvaukset, kokotiedot – lisää ne kaikki kauppaasi, niin olet valmis.

Voit käyttää Zyron hallintapaneelia tuotteiden seuraamiseen sekä tarjota ​​maksu- ja toimitustapoja luottokorteista PayPaliin ja DHL:stä USPS:ään ja muihin.

Haluamme, että vältyt asiakkaan menettämisen aiheuttamalta sydänsurulta, mikä tapahtuisi, kun ostos hylätään juuri ennen maksua. Vältämme tämän vankalla maksujärjestelmällä, joka hyväksyy kaikki tavallisimmat maksu- ja lähetystavat.

Zyron avulla voit arvioida parhaimmat postikulut asiakkaillesi ja etsiä itsellesi sopivimmat rahtikumppanit.

Koko toimitusprosessia voidaan seurata hallintapaneelin kautta, joten sinun tarvitsee vain hallinnoida yritystäsi ja tulostaa lähetystarrat.

Ei, verkkokaupasta saamasi voitto on kokonaan sinun. Toisin kuin jotkut muut alustat, Zyro on kotisivukone, joka ei veloita palkkiota tai tapahtumamaksuja verkkosivustosi kuukausimaksujen lisäksi.

Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä pitämään hintasi kilpailukykyisenä ja samalla kattaa toimituskulut ja muut kulut.

Zyron kaltaisen modernin kotisivukoneen kauneus on siinä, että et todellakaan tarvitse muodollista koulutusta verkkomyynnin aloittamiseen. Toki sinua auttaa pitkällä aikavälillä, jos luet online-kaupasta ja verkkokaupan hallinnasta.

Mutta Zyron kaltainen kotisivukone tekee pienyrityksen ja vahvan verkkonäkyvyyden rakentamisesta erittäin helppoa ja intuitiivista. Meiltä saat kaikki työkalut ja ohjeet parhaiden tuotekuvausten kirjoittamisesta oikean verkkokauppasuunnitelman valitsemiseen, ja nämä auttavat sinua myynnin lisäämisessä ja asiakkaiden houkuttelemisessa.

Se riippuu luotavan verkkokauppasivuston tyypistä. WordPress-sivustoa käytettäessä sinun on otettava huomioon, kuinka paljon web- tai WordPress-isännöinti, erilaiset ​​suojaustoimenpiteet (jotka pitävät sivustosi suojattuna haitallisilta tietojenkalasteluyrityksiltä, ​​kuten SSL-suojaukset), yksittäisiä laajennukset ja teemat tuovat lisää hintaan.

Toisaalta verkkokauppakoneet sisällyttävät kuukausimaksuihinsa kaiken verkkokaupan pitämiseen liittyvän tekniikan, mikä tekee pienyritysten perustamisesta nopeampaa ja helpompaa.

Zyro on ylivoimaisesti paras kotisivukone aloittelijoille, sillä sisäänrakennettu raahaustyökalu, monipuolinen maksupääte, 24/7 ystävällinen asiakaspalvelu ja lyömättömät hinnat. Kaikki Zyron mallit ovat myös täysin responsiivisia, mikä tekee tuotteiden myymisestä helppoa myös mobiilikäyttäjille.

Tämä riippuu kohdeyleisöstäsi ja yleisistä markkinoista. Suosittelemme tekemään markkinatutkimuksen ennen kuin aloitat myymään tuotteita. Näin pystyt ymmärtämään, mikä trendaa tällä hetkellä, ja mitkä tuotteet ovat kysyttyjä. Tämä helpottaa brändisi asemaa kilpailussa.

Harkitse sen sijaan kävijöiden houkuttelemista vmyymälässäsi tarjoamalla heille jotain, jota he eivät voi saada muualta, tai hintaan, jota he eivät yksinkertaisesti voi jättää huomiotta. Jos kaipaat ideoita, olemme tehneet raskaan työn puolestasi ja koonneet luettelon joistakin trendaavista tuotteista.

Vaikka myisit verkkokauppa-alustoilla kuten Etsyssa ja Amazonissa, oman verkkokaupan ylläpitämisessä on silti monia etuja. Hakukoneoptimoinnista ja sosiaalisen median tilien saumattomasta integroinnista, tulee paljon helpompaa ja tehokkaampaa.

Näin voit saada tuotteesi erottumaan kilpailijoista, mikä on paljon vaikeampaa silloin, kun työskentelet Amazonin ja eBayn kaltaisilla alustoilla. Oman URL-osoitteen omaava myymälä auttaa myös sinua rakentamaan ja skaalaamaan brändiäsi.

Voit käyttää verkkosivustoasi paitsi myymään verkossa, myös tarjoamaan yritystietoja myymälästäsi erillisen blogin kautta, ja optimoimaan myymäläsi mobiililaitteita varten. Zyro-kotisivukoneen avulla voit pitää blogia täysin maksutta kaikilla verkkokauppasuunnitelmilla.

Lyhyt vastaus – kyllä, verrattuna perinteiseen myymälään. Koska verkkokauppasi on verkossa, sinun ei tarvitse huolehtia kalliista kuukausimaksuista, jotka aiheutuvat esimerkiksi sähköstä, vedestä ja fyysisen myymälän vuokrasta.

Sinua ei myöskään rajoita maantieteellinen sijainti tai määritetyt aukioloajat, sillä myymäläsi on auki ympäri vuorokauden ja sinne pääsee kaikkialta maailmasta. Todennäköisesti et myöskään tarvitse niin paljon henkilökuntaa, mikä tarkoittaa, että kokonaiskustannukset ovat alhaisemmat.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on yleisesti paremmat voittomarginaalit, mikä tekee verkkokaupoista kannattavan lisäyksen mihin tahansa liiketoimintasuunnitelmaan.