Uuden vuoden ale

Jopa

91% ALE

Rajallisen ajan tarjous: saat SSL-sertifikaatin ILMAISEKSI

02
PÄIVÄÄ
:
05
TUNTIA
:
20
MINUUTTIA
:
55
SEKUNTIA
check_circle

30 päivän tyytyväisyystakuu

Suosittelijoita

wordpress-colorCreated with Sketch.
github-colorCreated with Sketch.
litespeedCreated with Sketch.
drupal-colorCreated with Sketch.
cloudflare-colorCreated with Sketch.
intercom-colorCreated with Sketch.

Valitse Webhotelli -pakettisi

Single-Webhotelli

7,99€
Säästä 91%
0
72
/kk

1,99€/kk kun uusit tilauksen

 • 1 verkkosivusto
 • 1 postilaatikko
 • 100 GB:n kaistanleveys eli liikennöinti
 • 1X laskentateho & muisti
Suosituin

Premium-Webhotelli

11,95€
Säästä 84%
1
94
/kk

3,99€/kk kun uusit tilauksen

 • Rajaton*määrä verkkosivustoja
 • Rajaton määrä*sähköposteja
 • Rajaton määrä*sähköposteja
 • Rajaton*nopeus
 • 2X laskentatehoja & muistia

Business-Webhotelli

15,95€
Säästä 81%
3
11
/kk

6,99€/kk kun uusit tilauksen

 • Rajaton*määrä verkkosivustoja
 • Rajaton määrä*sähköposteja
 • Rajaton*nopeus
 • 4X laskentatehot & muisti
Tarvitsetko lisää tehoja projektillesi?
Tarkastele huippulaadukkaita yritysverkkohotellejamme.

Tiesitkö tämän? Henkilökohtaiset ilmaisdomainit sisältyvät vuosittaiseen Premium- & Business -webhotellipakettiin!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard
 • banktransferfinland
Rakennettu nopeudelle

Webhotelliominaisuudet

Ei rajoja - ei huolia! Ylläpidä sivustoasi ilman rajoituksia ja koe aito pilvipalveluteknologialla toimiva webhotelli, joka vastaa alati laajenevan sivustosi vaateisiin. Sinun ei enää tarvitse maksaa tähtitieteellisiä summia voidaksesi nauttia huippuluokan webhotellista ja sen palveluista - valitse laadukas webhotelli alan parhaaseen hintaan! Jos menestyksesi tielle osuu jokin ongelma, 24/7 päivystävä asiakaspalvelumme ratkaisee sen kanssasi.
Korkealaatuinen jaettu webhotelli

Hostingerilla saat huippulaatua markkinoiden edullisimpaan hintaan. Jo yli 29 000 000 asiakkaan valitsema ja rakastama Hostinger on yksi webhotellien johtavista nimistä, ja sen webhotelli tarjoaa täydellisen hinta-laatusuhteen. Rajattomasti ominaisuuksia ja varmuuskopioita tarjoava, pilviteknologialla toimiva ja WordPressille 3-kertaisen optimoidun nopeuden takaava Hostinger todellakin tarjoaa kaiken, mitä menestyksekkään ja toimivan sivuston ylläpitämiseen tarvitset. Kun janoat menestystä, valitse vain parasta.

Rajattomat webhotelli-omimaisuudet

Kaikenkattava paketti, jossa on kaikki mitä tarvitset verkkosivusi aloittamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Lähes rajaton webhotelli laadukkailla pilviominaisuuksilla. Maailmassa kaikki on rajallista, mutta ei Hostingerilla! Kaikki Premium- ja Business-paketit sisältävät lähes rajattoman SSD-levytilan ja kaistan verkkosivullesi. Voit ylläpitää lähes rajattomasti verkkosivuja, MySQL-tietokantoja, sähköpostitilejä ja FTP-käyttäjiä.

Kohtuuhintainen webhotelli

Säästä viisasti & pidä kiinni budjetistasi. Valitse uniikki korkealaatuinen webhotelli alan johtavilta tekijöiltä halvalla hinnalla. Vain Hostingerilla pystyt nauttimaan parhaimmasta webhotellilaadusta muihin verrattuna, halvimmalla hinnalla. Verrattuna paljon markkinoiviin yrityksiin, jotka nostavat hintojaan 500% tilausta uusiessa, me tarjoamme sinulle parhaimman hinnan webhotelli- ja domaintilauksia uusisessasi Loyl Customer Guarantee Program –ohjelman avulla!

Hosting features
Ilmainen domain & SSL

Hanki ilmainen domain Premium- & Business –webhotellipakettiemme avulla. Tämä on halvin tapa lanseerata verkkosivusi kaikenkattavalla tarjouksella. Hostinger on ICANN-sertifoitu palveluntarjoaja joka pystyy tarjoamaan ilmasen domain-hostauksen & paljon muita domaintarjouksia. Korkein turvallisuus & paras hakukoneoptimointi on taattu Business-webhotellipaketissa, johon kuuluu ilmainen SSL-sertifikaatti joka auttaa suojaamaan kävijäsi verkkosivuillasi tai verkkokaupassasi.

Paras ilmainen kotisivukone

Minkä tahansa webhotellin valitsetkaan, saat sen lisukkeeksi markkinoitten parhaan ilmaisen sivustorakentajan! Luo sivustosi ammattilaisen eväin, täysin ilman teknistä tietotaitoa tai koodauskokemusta, ilmaisen sivustorakentajan omaaman "drag and drop" -käyttöliittymän avulla. Kykenet selailemaan satoja ilmaisia ja ammattilaisten verkkoartistien luomia sivustomalleja ja valitsemaan niistä omasi. Kaikki helpolla sivustorakentajallamme luodut sivustot ovat SEO-ystävällisiä, katseenvangitsevia ja helppokäyttöisiä. Käytössäsi on kaikki, mitä tarvitset viimeistellyn sivuston luomiseen, sinun huoleksesi jää vain valintojen teko.

WordPressille optimoitu webhotelli

WordPress-sivustosi tai blogisi nopeus on yksi tärkeistä menestykseen vaikuttavista tekijöistä. Kiitos WordPressille optimoituen palvelimien ja käsinrakennettujen välimuisti-pluginien, Hostinger pystyy tarjoamaan alan nopeimpia WordPress-nopeuksia halvimmalla hinnalla. Anna meidän auttaa sinut alkuun WordPress-sivustosi kanssa, ilman suuria sijoitussummia! Valitse WordPress-webhotellimme ja nopeuta verkkosivujasi huokealla hinnalla. WordPress toimii myös puolet nopeammin kiitos SSD-kovalevymuistimme.

Builder steps
Kohti äärettömyyksiä ja niiden yli

Miksi Premium-hosting?

Säästä älykäs ja pidä budjetti tiukka. Mene ainutlaatuisella korkealaatuisella isännöinnillä, jonka tarjoavat alan johtajat edullisimmin.
  20 Gt levytilaa
 Rajoittamaton liikenne
 Oma sähköpostitili
 Livetukea 24/7/365
 Viikoittaiset varmuuskopiot
 99,9 %:n toimintakelpoisuusaika
Hosting features

Aloita nyt.

Nopea ja turvallinen hosting NYT VAIN VAIN  0,80€/month

02
PÄIVÄÄ
05
TUNTIA
20
MINUUTTIA
55
SEKUNTIA
Uuden vuoden ale: Webhotelli
Alkaen 0,72€ /Kuukausi!
Kaikki tarjoukset
×