Seisomme Ukrainan tukena

Ukrainan lippu

Venäjän hallituksen hyökkäys Ukrainaan ​​on vaarantanut miljoonien viattomien hengen. Seisomme Ukrainan rinnalla tukeaksemme heidän vapauttaan ja puolustaaksemme demokratiaa. Jos haluat tukea Ukrainaa ja sen kansaa näinä aikoina, harkitse lahjoituksen tekemistä.

Hanki SSL-suojaus, ja turvaa sivustosi.

Suojaa verkkosivusi ja käyttäjäsi tarjoamalla turvallisen ja salatun yhteyden. Rakenna brändin luetettavuutta ja korota hakukonesijoitustasi SSL-sertifikaateilla.

30 päivän tyytyväisyystakuu

SSL-sertifikaattiSSL-sertifikaattiSSL-sertifikaatti

Osta SSL-sertifikaatti

Verkkosivu ilman SSL-sertifikaattia

Verkkosivu ilman SSL-sertifikaattia
 • Tiedon salaus
 • SEO boosti
 • Asiakasluottamus
 • Lukko osoitekentässä
 • Suojattu varoitusvirhe Google Chromessa

Elinikäinen SSL

11,95
 • Tarjottu eliniäksi
 • Kirjoita: Standardi LE SSL
 • Salaus: 256 bittiä
 • Asiakastiedot turvattu
 • SEO boosti
 • Lukko osoitekentässä
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu
 • Täydennetty PCI DSS:n kanssa

Comodo PositiveSSL

7,49/vuosi
 • Saatavilla vuodeksi
 • Kirjoita: Comodo PositiveSSL
 • Salaus: 256 bittiä
 • Asiakastiedot turvattu
 • SEO boosti
 • Lukko osoitekentässä
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu
 • Täydennetty PCI DSS:n kanssa
 • Luotettavan osapuolen takuu: $50,000

Elinikäisen SSL-suojauksen ja ComodoPositive SSL-sertifikaatin ero

Elinikäisen SSl-suojauksen aktivointisuunnitelmaan kuuluu vain yksi maksu ja se kestää rajoittamattoman ajan. Se on standardisoitu turvallisuussertifikaatti, joka uusitaan automaattisesta ja ilmaiseksi.

Comodo PositiveSSL-sertifikaattiin kuuluu vuosittainen maksu ja se tarjoaa lisätyökaluja verkkosivusi turvallisuuden varmistamiseksi. Comodo PositiveSSL tarjoaa myös luetettavan tahon takuun, joka takaa korvauksen, jos turvajärjestelmä pettää.

Molemmat turvallisuustuotteet tarjoavat vahvan salauksen verkkosivuyhteydellesi. Kuitenkin jokaisiin näistä kuuluu eri ominaisuudet. Esimerkiksi Comodo PositiveSSL-sertifikaattiin kuuluu tekninen tuki, SSL-sertifikaatin hallinnointityökalut ja Comodo Secure -sivustosinetti, kun taas elinikäiseen SSL-sertifikaattiin ei näitä ominaisuuksia kuulu.

Elinikäisen SSL-suojauksen ja ComodoPositive SSL-sertifikaatin ero

Miksi tarvitsen SSL-sertifikaatin?

Rakennat luottamusta

HTTPS:n ohella SSL-sertifikaattimme sijoittaa myös lukon URL-osoitteeseesi näyttäen kävijöille, että verkkosivusi käyttää SSL-palvelua. Tämä rakentaa automaattisesti luotettavuuttaa, joten asiakkaasi tietävät, että heidän tietonsa säilyvät turvassa sivustolla.

Rakennat luottamusta

Nosta sijoutustasi Googlessa

Verkkoturvallisuus on yksi Googlen ensisijaisista sijoitustekijöistä. SSL-sertifikaatti tarjoaa toimivan HTTPS-etuliitteen turvallisen sivustosi URL:n edessä, näyttäen hakukoneelle, että verkkosivu käyttää tietojensalausta aran tiedon suojaukseen. Tämä auttaa Googlea näyttämään SSL-sertifioidut verkkosivut korkeammalle hakutuloksissa, näin kasvattaen kävijämäärääsi.

Nosta sijoutustasi Googlessa

Mukaudu PCI DSS standardeihin

Online-yrityksien, jotka tarjoavat digitaalisia maksuvaihtoehtoja ja hallinnoivat kävijöiden tietoja, täytyy täyttää PCI:n turvallisuusvaatimukset, joihin kuuluu SSL-sertifikaatti. Jos yrityksesi verkkosivu ei tarjoa luetettavaa turvallisuutta, kävijäsi ovat vaarassa eikä sivustosi täytä tarvittavia vaatimuksia.

Mukaudu PCI DSS standardeihin

Turvattu asiakasdata

SSL-sertifikaattimme käyttävät 256-bittistä salausta, mikä on alan standardinen tietojensuojaus. Tämänkaltainen salaus varmistaa, että kaikki yksityiset tiedot, jotka jaetaan sinun ja kävijöidesi välillä salataan vakoilevilta katseilta ja muilta kutsumattomilta vierailta.

Turvattu asiakasdata

Kuinka SSL-sertifikaatit toimivat?

SSL-sertifikaatti luo turvallisen verkkosivun kulkureitin kävijöidesi ja verkkosivusi välille. Se on salattu jokaiselta kutsumattomalta vieraalta, pitäen kaikki kirjautumis-, henkilökohtaiset ja maksukorttitiedot turvassa hakkereilta ja varkailta.

01

Yhteyden luominen

Kun kävijä yrittää päästä sisälle verkkosivustollesi, heidän selaimensä kysyy verkkosivun identiteettiä. Sivustosi osoite muutetaan HTTP:stä HTTPS:ään, kun SSL-sertifikaatti on asennettu, näin näyttäen selaimelle, että yhteys on turvallinen. Jos kävijöiden selain tunnistaa ja hyväksyy SSL-sertifikaatin, se varmistaa verkkosivusi turvalliseksi ja pyytää luomaan turvallisen ja salatun yhteyden.

02

Tietojen salaus

Kun turvallinen yhteys on luotu, kaikki siirretyt tiedot kävijän selaimen ja verkkosivusi välillä salataan 256-bittisellä salauksella. Vain hyväksytyillä osapuolilla (kävijän selain ja sinun verkkosivusi) on SSL-salauksen avain, tarjoten turvallisen avauksen.

03

Visuaaliset tekijät

SSL-sertifikaatilla varustetulla verkkosivulla on monia visuaalisia tekijöitä, joista kävijät voivat tunnistaa sen heti. Verkkosivun URL sisältää lukkoikoni ja HTTPS-alku näyttävät, että verkkosivu on turvallinen. SSL-sertifikaatista riippuen voit myös näyttää sivuston sinetin nostaen näin luotettavuutta.

SSL-serifikaattien UKK

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin SSL-sertifikaateista ja -suunnitelmista.

SSL (Secure Sockets Layer) tai TLS (Transport Layer Security) on sertifikaatin hallinnoijan turvallisuusprotokolla verkkosivulle. Sen tarkoituksena on salata yhteys verkkosivun ja serverin/selaimen välillä näin välttäen epätoivottujen vieraiden pääsyn.

Salauksen ja verkkosivun turvallisuuden ohella etuna on, että SSL-sertifikaatti vaikuttaa myös brändin luotettavuuteen ja sivuston hakukonesijoitukseen.

Hakukoneet ja käyttäjät suosivat kävijälähtöisiä verkkosivuja, joissa on SSL-sertifikaatit, sillä ne näyttävät organisaation omistautumisen verkkosivun turvallisuuteen. Se on pakollinen turvallisuusprotokolla, jonka sekä käyttäjät ja hakukoneet edellyttävät.

Paras tapa nähdä, onko verkkosivusi suojattu SSL-sertifikaatilla, on tarkistaa näyttääkö selaimen osoitekenttä lukkoikonin ennen domainia. Jos se näyttää, SSL-sertifikaatti suojaa sivustosi.

Varmistustasosta riippuen on olemassa kolme eri SSL/TLS-sertifikaattia

Domainin varmennus (DV SSL-sertifikaatti) kaikkein yleisin SSL-sertifikaatti pienimmille verkkosivuille. Domainin varmennuksessa sertifikaatin hallinnoija kysyy sinua vain vamentamaan domainisi omistajuuden sähköpostitse, puhelimitse tai DNS-tallenteella.

Organisaation varmennus (OV SSL-sertifikaatti) - SSL-sertifikaatit keskitason varmennukseen. Serifikaatin hallinnoija kysyy yleensä dokumentointia, joka varmistaa omistajan sivuston, organisaation nimen, yhteystiedot ja osoitteen.

Laajenettu varmenne (LV SSL-sertifikaatti) – nämä SSL-sertifikaatit tarjoavat korkeimman tason varmenteen. LV SSL-sertifikaateilla sertifikaatin hallinnoija ajaa laajan taustatarkistuksen kaikille yrityksen verkkosivun omistajille.

Varmenteen tason lisäksi on olemassa myös SSL/TLS-sertifikaattien tyyppejä, perustuen niiden suojaamien verkkosivujen määrään.

Yksittäinen domain SSL-sertifikaatti - suojaa yksittäistä domainia ja sen luetteloita.

Wildcard SSL-sertifikaatit - wildcard sertifikaatti hoitaa yksittäisen domainin ja sen useat subdomainit.

Multi-domain SSL-sertifikaatit - suojaavat useat toisistaan erillään olevat domainit, kuten listattu sertifikaatin allekirjoituspyynnössä (CSR)

Valitaksesi oikean SSL-sertifikaatin sinun täytyy ajatella verkkosivusi tarkoitusta ja kuinka paljon sensitiivistä dataa käsitellään sen kautta.

Tosiasiassa kaikki SSL/TLS -tyyppien suojaukset tarjoavat saman salaustason. Kuitenkin jotkin sivustot saattavat hyötyä korkeamman tason varmenteista, sillä ne tarjoavat paremman suojan kävijöilleen.

Blogeille ja henkilökohtaisille verkkosivuille, yksittäinen SSL-sertifikaatti domainvarmenteella (DV) on riittävä. Toisaalta Organisaation varmenne (OV) SSL-sertifikaatit ovat parempia keskikokoisille yrityksille.

Verkkosivut, jotka käsittelevät laajan määrän sensitiivistä dataa, kuten pankit ja valtiohallinnon sivustot, tarvitsevat Laajennetun varmenteen (EV) SSL-sertifikaatin. Nämä varmistavat, että kävijät tuntevat itsensä turvalliseksi, kun organisaatiot, joilla on EV SSL-sertifikaatit, käyvät läpi laajemman varmennusprosessin.

Jos ostat Premium tai Bussiness jaetun webhotellin, Cloud webhotellin, WordPress webhotellin Hostingerilta, saat ilmaisen SSL/TLS-sertifikaatin, joka on yksi ominaisuuksista. Tämä on loistava vaihtoehto verkkosivujen omistajille, jotka haluavat rekisteröityä uudelle webhotellintarjoajalle, samalla kun he järjestelevät SSL/TLS-sertifikaattejaan.

Valitsetko sitten elinikäisen SSL-sertifikaatin tai Comodo PositiveSSL-sertifikaatin, molemmat aktivoituvat minuuteissa, kun olet ostanut tuotteen.

Jos sinulla on kysymyksiä SSL-sertifikaatin ostosta, ota vapaasti yhteyttä 24/7 asiakastukeen.

Kaikkiin SSL-sertifikaatteihimme kuuluu automaattinen uusimisominaisuus, joten sinun ei tarvitse uusia suunnitelmaasi manuaalisesti.

Jos ostat elinikäisen SSL-sertifikaatin, se uusiutuu automaattisesti ja ilmaiseksi Hostingerilla. Automaattinen uusinta-asetus on myös saatavilla Comodo Positive SSL-sertifikaatissa, ja sinua laskutetaan automaattisesti vuosittaisen SSL-sertifikaatin hinnan.

Verkkosivun turvallisuus on tärkeä sijoitustekijä Googlelle. Tarkoittaen, että verkkosivusi sijoittuu paljon todennäköisemmin korkeammalle, jos se suojataan SSL/TLS-sertifikaatilla.

Jos valitset eri SSL-tarjoajan, voit asentaa sen webhotellisi hallintapaneelista. Seuraa vain helppoja vaiheita tässä kustomoidun SSL-sertifikaatin asennusoppaassa, ja saa se toimintaan hetkessä.